Vaza din Ceramica de Corund – Flori rosii

Spread the love

Vaza din Ceramica de Corund – Flori rosii

Descriere

Fii unic!

Vrei o piesa de decor autentica, inedita, moderna si totodata spectaculos de neobisnuita? Alege vaza cu forma originala din ceramica de Corund pictata cu flori rosii. O vaza decorativa ce va evidentia florile intr-un mod ingenios, va aduce un plus de eleganta si va inviora casa daca o asezi intr-un loc vizibil. Aceasta vine imbracata in povestea timpului, purtand cu mandrie vesmantul alb-fildes impodobit cu flori rosii, pictata traditional din imaginatia creatorul sau.

Reinvie traditia!

Credem cu tarie ca fiecare obiect decorativ realizat din contopirea lutului cu focul si care ia fiinta din mana olarilor traditionali, spune o poveste de demult. Vaza din ceramica de Corund este un obiect original, o piesa traditionala de decor. Faurita pe roata olarului cu migala si rabdare infinita, acesta este smaltuita si pictata manual ca mai apoi sa fie arsa in cuptoare speciale. Doar asa isi pot pastra forma si isi dobandesc culoarea alb-fildes, atat de cunoscuta in intreaga lume si apreciata la nivel mondial.

Foloseste-o cu mandrie!

Cu fiecare desen distinct si realizat prin pictura manuala, aceasta vaza cu forma originala are valoare de unicat. O farama din sufletul mestesugarului care a infaptuit-o si a realizat-o in întregime manual este in fiecare piesa. Aduce culoare si eleganta in pe mesele modern-rustice sau in completarea coltisoarelor traditionale romanesti din locuinta proprie.

Fiind lucrata manual, coloritul, modelul, greutatea si chiar forma pot fi diferite, aceste aspecte oferindu-i un plus de unicitate.

Intrucat obiectele sunt modele unicat, variantele si modelele difera, poza este o reprezentare generala a produsului.

Nu se poate spala in masina de spalat vase si nu se poate folosi pentru servit sau gatit.

Este ideala pentru o locatie cu specific traditional romanesc, dar poate fi si un cadou deosebit pentru cei ce indragesc artizanatul popular de la noi.

Specificatii
  • Obiect de colectie
  • Material de calitate superioara
  • A se curata manual
  • Nu se foloseste in cuptorul cu microunde