Utilaje Agricole Profesionale-Motosape si Motocultoare pentru Gradina ta

Spread the love

Utilaje Agricole Profesionale-Motosape si Motocultoare pentru Gradina ta

 Ce functii si accesorii prezinta cele mai bune motosape?Cele mai bune motosape prezinta lame speciale (permit saparea, semanarea si cosirea terenului), freze detasabile (permit ajustarea latimii la dimensiunile dorite), discuri protectoare (are rolul de a proteja plantele), ajustarea adancimii de sapat, functia reverse (permite schimbarea directiei de rotire a lamelor), roti laterale, carlig pentru remorca.

 Cum se intretin motosapele?Daca detineti o motosapa cu motor pe carburant trebuie sa achizitionati periodic combustibil si ulei de motor (recomandate de producator). De asemenea, trebuie sa schimbati periodic filtrul de aer si sa curatati lamele dupa utilizare.

 Ce specificatii prezinta motocultoarele de calitate?Motocultoarele de calitate prezinta o forma a cutitelor corect arcuita, din aliaje de oteluri tratate, greutate mare, transmisie mecanica in baie de ulei, sistem antivibratii, manere ergonomice, reglarea inaltimii si a latimii de lucru, ambreiaj cu ferodou sau placa de presiune.

 Cum se intretin motocultoarele?Daca detineti un motocultor ar trebui sa achizitionati combustibil si ulei de motor (recomandate de producator), sa verificati periodic filtrul de aer si sa verificati si sa reglati corect ambreiajul pentru un cuplu maxim.