Ustensile Bucatarie-Oale si Tigai-Pret 179.99lei – 1.169.99lei

Spread the love

Ustensile Bucatarie-Oale si Tigai-Pret 179.99lei – 1.169.99lei

ASPECT GENERAL

Vasele de gătit de calitate – fie ele cratițe sau tigăi sunt esențiale în orice bucătărie, indiferent dacă dorești să prepari o masă de la A la Z sau să încălzești preparatele.

Setul nostru Circulon Momentum ce conține 5 vase de gătit din oțel inoxidabil va întregi cu siguranță orice colecție de vase de gătit, ajutându-te să pregătești zi de zi preparate cu gust excelent și aspect fantastic. Du pasiunea de gătit la urmatorul nivel cu setul Circulon Momentum Strainless Steel ce conține:

  • 1 cratiță Momentum cu o capacitate de 0.9L (14 cm)
  • 3 cratițe Momentum cu capac cu dimetru de 16cm, 18cm și 20cm
  • 1 tigaie universală cu diametru de 25cm

Sistemul performant Non-Stick Hi-Low!

Sistemul Non-Stick dezvoltat de Circulon combină tehnologia de unde Hi-Low, evidențiate prin cercurile concentrice din interiorul vaselor de gătit, cu cel mai avansat înveliș antiaderent disponibil pe piața de astăzi. 

Rezistă

Tehnologia Non-Stick permite o curățare rapidă a tigăilor și împiedică pătarea, zgârierea sau ciobirea acestora – datorită procesului de anodizare, păstrându-și aspectul de nou foarte mult timp.

Amesteci în voie. Nu se zgârie

Datorită sistemului Hi-Low Non Stick, vei putea folosi orice ustensile de gătit – chiar și metalice și amesteca în voie, frige si rumeni mâncărurile preferate, fără a te îngrijora că suprafața vaselor de gătit se va zgâria. 

Descoperă nouă generație de tigăi și vase de gătit Circulon, cu sistem antiaderent performant, HI-Low Non-Stick!

Cu peste 25 de ani de cercetare, dezvoltare și testare, Circulon a patentat sistemul unic Hi-Low Non-Stick cu cercuri concentrice, astfel încât să poți aduce chiar în bucătăria ta de acasă calitatea preparatelor din restaurantele preferate.