Ulcior din Ceramica de Corund – Pasarea Maiastra

Spread the love

Ulcior din Ceramica de Corund – Pasarea Maiastra

Descriere

Fii unic!

Cauti un obiect care sa iti insufleteasca decorul dar care sa fie unicat, romanesc si deosebit totodata? Alege un ulcior traditional, faurit cu maiestrie de mesteri populari renumiti din Corund. El poarta cu sine sute de ani istorie, si va aduce culoare in orice camera in care-l vei aseza. Discret, sta scris pe toarta regiunea din care provine. Ulciorul are rol decorativ sau il poti agata in cui pe perete. Pentru un plus de fler, aseaza-l pe o masuta de cafea, la vedere, cu un buchet senzational de flori de camp. Iar cand ai invitati in vizita, alatura o farfurie cu delicii romanesti si vor fi impresionati.

Reinvie traditia!

Pastrand specificul traditional romanesc, ulciorul este modelat cu multa grija si rabdare pe roata olarului. Apoi, dupa o binemeritata odihna la uscat, este pictat de maestrul olar cu motivul pasarii maiastre, simbol al reinvierii, cu rolul major de a proteja de necunoscut. Smaltuit atat la interior, cat si la exterior si impodobit cu flori albastre traditionale romanesti, adaptate stilului local, acesta poate deveni repede piesa preferata de decor sau de colectie. Este un must have pentru o locuinta cu cu design modern traditional romanesc, dar poate fi si un cadou deosebit pentru cei ce indragesc artizanatul popular de la noi.

Foloseste-l cu mandrie!

Deoarece fiecare desen este distinct, acest ulcior are valoare de unicat. O piesa ce poarta o farama din sufletul mestesugarului care l-a infaptuit si l-a realizat in intregime manual. In spatiilor amenajate boho-modern sau in completarea coltisoarelor de inspiratie romaneasca, din locuinta proprie, este exact piesa de care ai nevoie.

Fiind lucrat manual, coloritul, modelul, greutatea si chiar forma pot fi diferite, aceste aspecte oferindu-i un plus de unicitate.

Intrucat obiectele sunt modele unicat, variantele si modelele difera, poza este o reprezentare generala a produsului.

Nu se poate spala in masina de spalat vase.

Specificatii
  • Obiect de colectie
  • Material de calitate superioara
  • A se curata manual
  • Nu se foloseste in cuptorul cu microunde