Ulcior din Ceramica de Corund – Flori rosii

Spread the love

Ulcior din Ceramica de Corund – Flori rosii

Descriere

Fii unic!

Iti doresti un obiect unicat romanesc, elegant si versatil care sa iti aduca voiosie si culoare in casa? Alege un ulcior traditional, faurit cu maiestrie de mesteri populari renumiti din Corund. El poarta cu sine sute de ani istorie, si va insufleti orice camera in care-l vei aseza. Discret scris pe toarta regiunea din care provine, ulciorul are rol decorativ sau il poti agata in cui pe perete. Pentru un plus de fler, aseaza-l pe o masuta de cafea, la vedere, cu un buchet senzational de flori de camp.

Reinvie traditia!

Ceramica de Corund este mostenirea vie ce influenteaza mereu prezentul. Pastrand specificul traditional romanesc, ulciorul este modelat cu multa grija si rabdare pe roata olarului. Apoi, dupa o binemeritata odihna la uscat, este pictat de maestrul olar cu motive vegetale care sunt menite sa simbolizeze bugatia, abundenta si bucuria pe care o va aduce in casa primitorului. Smaltuit atat la interior, cat si la exterior si impodobit cu flori rosii traditionale romanesti, adaptate stilului local, acesta poate deveni repede piesa preferata de decor sau de colectie.

Foloseste-l cu mandrie!

Deoarece fiecare desen este distinct, acest ulcior are valoare de unicat. O piesa ce poarta o farama din sufletul mestesugarului care l-a infaptuit si l-a realizat in intregime manual. In spatiilor amenajate modern-rustic sau in completarea coltisoarelor traditionale romanesti din locuinta proprie este exact piesa de care ai nevoie.

Fiind lucrat manual, coloritul, modelul, greutatea si chiar forma pot fi diferite, aceste aspecte oferindu-i un plus de unicitate.

Intrucat obiectele sunt modele unicat, variantele si modelele difera, poza este o reprezentare generala a produsului.

Nu se poate spala in masina de spalat vase si nu se poate folosi pentru servit sau gatit.

Este ideal pentru o locuinta cu cu design modern traditional romanesc, dar poate fi si un cadou deosebit pentru cei ce indragesc artizanatul popular de la noi.

Specificatii
  • Obiect de colectie
  • Material de calitate superioara
  • A se curata manual
  • Nu se foloseste in cuptorul cu microunde