Ulcior Ceramica de Baia Mare – Motiv pana de paun

Spread the love

Ulcior Ceramica de Baia Mare – Motiv pana de paun

Descriere

Fii unic!

Parte din patrimoniul nostru cultural, un rod al traditiei si mestesugului strabun, acest ulcior traditional nu este un simplu obiect decorativ. Ceramica de Baia Mare este printre cele mai reprezentative lucruri ce tin de traditia romaneasca.

Reinvie traditia!

Pictat manual cu motivul penelor de paun, simboliza bogatia, abundenta si bucuria. Ulciorul traditional cu toarta, din ceramica este lucrat manual pe roata olarului dupa tehnici strabune. Este finisat printr-un procedeu original al mesterului olar Bledea, fiind ars intr-un cuptor special pentru lut si smaltuit cu o glazura alb-fildes.

Foloseste-l cu mandrie!

Deoarece fiecare desen este distinct, acest ulcior are valoare de unicat. Datorita frumusetii si formei, lucraturii aproape perfecte, liniilor elegante si cromaticii deosebite, acest tip de ulcior a atras de-a lungul timpului atentia lumii intregi. Este destinat spatiilor amenajate modern-rustic sau coltisoarelor traditionale romanesti din locuinta proprie.

Fiind lucrat manual, coloritul, modelul, greutatea si chiar forma pot fi diferite, aceste aspecte oferindu-i un plus de unicitate.

Intrucat obiectele sunt modele unicat, variantele si modelele difera, poza este o reprezentare generala a produsului.

Se poate spala in masina de spalat vase si se poate folosi pentru servit, depozitat sau gatit.

Specificatii
  • Decorativ pictat manual
  • Poarta semnatura mesterului Bledea
  • Utilizarea practica
  • Mentine temperatura ideala din interior datorita ceramicii
  • Material de calitate superioara