Triciclete, Trotinete, Masinute pentru Copii

Spread the love

Triciclete, Trotinete, Masinute pentru Copii

Va prezentam o noua lume a confortului si a usurintei de utilizare! Produsul revolutionar al anului, tricicleta pentru copii Qplay Nova Air are un design unic si inovativ care va fi partenerul optim pentru a descoperi micile minuni ale copilariei. Datorita functiei de pliere ultracompacta, tricicleta va fi mereu alaturi de micul utilizator, in fiecare calatorie, indiferent de mijlocul de transport. Mai mult, odata pliata poate fi depozitata chiar si intr-un rucsac cu dimensiuni generoase.

Masinuta ride-on pentru 2-4 ani Rider de la Baghera este foarte usor manevrabila si distractiva!Acest model a fost inspirat de legendarul coupe Peugeot 402 din 1935.Masinuta Rider are caroseria metalica, designul clasic si elegant si va deveni rapid preferata copiilor pentru joaca in casa dar si in parc sau curte.Masinuta ride-on de la Baghera are volanul cu directie functionala reala iar rotile mari metalice sunt acoperite cu cauciuc, astfel vor permite copilului sa se deplaseze cu usurinta pe orice tip de teren.

Tricicleta de la Baghera este foarte usor manevrabila si distractiva!Tricicleta este fabricata din metal, prin urmare este foarte robusta si va deveni rapid preferata copiilor pentru joaca in casa dar si in parc sau curte.Tricicleta vintage de la Baghera are ghidonul cu directie functionala reala iar rotile mari sunt acoperite cu cauciuc, astfel vor permite copilului sa se deplaseze cu usurinta pe orice tip de teren. Cu aparatoarele de noroi din plastic copilul va fi protejat si se va juca in siguranta.