Tocător Joy Chopper Pro Delimano pentru Bucataria ta – Pret 59.00 LEI

Spread the love

Tocător Joy Chopper Pro Delimano pentru Bucataria ta – Pret 59.00 LEI

Mic, dar puternic, acest tocător este un dispozitiv extrem de compact, care îndeplinește sarcinile de zi cu zi. Tocătorul Joy Chopper Pro are o putere de 200W, o lamă cu 2 tăișuri, o lamă cu 4 tăișuri și un accesoriu pentru amestecare, care te va ajuta să economisești timp. Capacitate de mărunțire de 360 ml și capacitate totală de 600 ml.

Grăbește procesul de preparare

Cu Tocătorul Joy Chopper Pro, toci ingredientele într-un mod ușor și eficient, fără a compromite spațiul de pe blatul de lucru sau din dulap. Poate pare mic, dar este extrem de puternic – toacă rapid usturoiul, ceapa, ierburile și nucile. Motorul de 200W și lama din oțel inoxidabil ajută la mărunțirea fructelor, legumelor, ierburilor, nucilor și a ingredientelor mai tari.

3 accesorii și operare cu o singură mână

Este suficient de compact pentru a-l lăsa pe blatul de bucătărie. Funcționează prin simpla apăsare a unui buton aflat pe partea superioară a aparatului. Dispune de 3 accesorii – poți utiliza 2 lame diferite pentru performanțe mai bune sau, în funcție de nevoile și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești:

  • lamă în formă de S cu 2 tăișuri din oțel inoxidabil
  • lamă în formă de S cu 4 tăișuri din oțel inoxidabil
  • accesoriu de amestecare

Duce la bun sfârșit orice sarcină

Tocătorul are o capacitate de tocare de 360 ml și o capacitate totală de 600 ml. Este cu adevărat multifuncțional și poate fi folosit pentru o multitudine de sarcini în bucătărie: mărunțirea nucilor pentru granola, tăierea cepei pentru o tocăniță delicioasă la prânz sau tocarea usturoiului pentru coacerea unei pâini cu usturoi. Folosește-l pentru a face guacamole, salsa, sosuri sau toacă ierburi proaspete pentru decorarea bucatelor – posibilitățile sunt nelimitate.


Materiale de înaltă calitate, sigure pentru mașina de spălat vase

Tocătorul Delimano Joy Pro este fabricat din materiale calitative – bolul este realizat din plastic fără BPA; lamele sunt foarte ascuțite, fiind fabricate din oțel inoxidabil. Bolul și toate accesoriile sunt sigure pentru mașina de spălat vase.

Mărunțitorul garantează rezistență, stabilitate și siguranță. Este compact și dispune de un design cu un buton generos, care se potrivește perfect cu mărimea palmei tale. Dispozitivul este mic, ușor de depozitat și încape în orice sertar.