Tocator Carton HSM ProfiPack P425-Un Dispozitiv Robust, Orientat către Performanță, ce poate fi Folosit pentru Procesarea a mai multe Straturi de Carton, într-un Singur Pas, pentru Crearea Propriului Material de Ambalare de Tip Plasă (Rețea) de Carton. – Pret 24.281.00 Lei

Spread the love

Tocator Carton HSM ProfiPack P425-Un Dispozitiv Robust, Orientat către Performanță, ce poate fi Folosit pentru Procesarea a mai multe Straturi de Carton, într-un Singur Pas, pentru Crearea Propriului Material de Ambalare de Tip Plasă (Rețea) de Carton. – Pret 24.281.00 Lei

Tocator de carton HSM ProfiPack P425, construcție solidă din oțel, dispozitiv mobil, adaptor pentru aspirator industrial de praf. Transformă cartonul uzat în material anti-șoc într-un singur ciclu de lucru. Ideal pentru reciclare carton.

HSM ProfiPack P425 este un dispozitiv robust, orientat către performanță, ce poate fi folosit pentru procesarea a mai multe straturi de carton, într-un singur pas, pentru crearea propriului material de ambalare de tip plasă (rețea) de carton.

Acest tocator carton reprezintă o soluție inteligentă pentru spațiile de depozitare sau spațiile din care sunt expediate produsele. Rolele de tăiere cu formă specială sunt create din oțel întărit și asigură o funcționare îndelungată a dispozitivului și de asemenea și o putere de procesare a 2-3 straturi de carton dur.

Carcasa robustă a tocatorului, creată din oțel, îl face soluția ideală pentru utilizarea în zonele de depozitare și expediere. Prin intermediul butonului de pornire/oprire, care controlează și procesul de perforare, oferă un randament ridicat. Același buton controlează și funcția reverse, pentru prevenirea accidentelor sau eliminarea materialelor nedorite.

Tocatorul dispune și de o siguranță termică ce protejează împotriva supraîncălzirii. Acesta poate fi folosit ca un dispozitiv mobil, datorită sistemului de roți rezistente pe care este plasat, oferind o flexibilitate totală, dar dispunând și de sistem de frânare.

În cazul în care încăperea dumneavoastră nu este suficient de mare și aerisită, iar riscul de acumulare de particule de praf este mare, recomandăm să va orientați de la început către varianta de echipament cu adaptor pentru aspirator industrial pentru praf.

Lățimea maximă a cartonului care poate fi folosit în echipament este de până la 425mm. În urmă prelucrării se obține o plasă (rețea) de carton, potrivită pentru protejarea produselor fragile în timpul expedierii. LabelShop va pune la dispoziție protectii / placi de carton de dimensiune optimizată astfel încât să poată fi folosite ca material pentru HSM ProfiPack P425 (shredder carton).

Elemente cheie:

  • Un singur proces de lucru pentru tăiere și perforare, astfel nu se pierde timp în prealabil pentru tăierea cartonului
  • Lamele care taie cartonul sunt realizate dintr-un oțel întărit, rezistent la intrarea în contact cu capse metalice sau alte materiale slabe
  • Design-ul patentat al lamelor de tăiere asigura o durata lungă de funcționare a aparatului
  • Echipamentul dispune de roți pentru uz mobil
  • Motorul este unul de mare putere ce dezvoltă o viteză bună de tăiere
  • Rigla de măsurare inclusă

Reciclarea cartonului:

Reciclarea cartonului reprezintă un element important pentru protejarea mediul nostru înconjurator, iar HSM vine în întampinare cu o soluție simplă și eficientă de reciclare carton. HSM prin gama de echipamente HSM ProfiPack aduce activitatea de reciclare carton aproape de oricine deoarece cutii carton sau ambalaje carton pot să fie acum trasnformate în protectii carton și refolosite în activitatea de coletare și curierat.

Fantă alimentareGrosime: 20mm; Latime: 425mm
Viteza de taiere220 mm/s
Putere motor1980 W
Nivel zgomot60-62 dB
Alimentare220 – 240 V
Frecventa50-60 Hz
Dimensiuni770 x 570 x 1040 mm
Greutate160 kg