Spread the love

Televizor Smart Philips, 178 cm, 3280 x 2160 px, 4K Ultra HD, LED, Clasa F, Negru – Pret 3.532.00 Lei

Descriere

Cu Philips Ambilight, filmele si jocurile sunt mai captivante. Muzica primeste un spectacol de lumini. Iar ecranul va parea mai mare decat este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiecteaza culorile de pe ecran pe pereti si in camera, in timp real. Obtii iluminare ambientala perfect sincronizata. Si inca un motiv sa-ti iubesti televizorul.

Procesorul Philips P5 Perfect Picture ofera o imagine la fel de superba precum continutul care iti place. Detaliile au simtitor mai multa profunzime. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arata natural. Contrastul este atat de clar incat vei simti toate detaliile. Iar miscarea este atat de lina, incat nu vei pierde niciodata din vedere mingea, indiferent de cat de rapid este jocul.
Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.
SAPHI este un sistem de operare rapid si intuitiv prin care utilizarea Philips Smart TV devine o adevarata placere. Beneficiezi de o calitate deosebita a imaginii si de acces printr-un singur buton la un meniu clar pe baza de pictograme. Operezi televizorul cu usurinta si navighezi rapid la aplicatii Philips Smart TV populare, inclusiv YouTube, Netflix si Amazon Prime Video.
Specificatii tehnice:
Model: 70PUS7805/12Diagonala cm / inch: 178 cmSmart TV: DaFormat Ultra HD 4KTip ecran: LEDRezolutie (pixeli): 3280 x 2160Tuner Digital: Da (DVB-T/ T2/ T2-HD/ C/ S/ S2)Difuzor integrat: 2 x 10WSuport TV recomandat (inch): 70Conectivitate: WirelessEthernet: DaIesire audio digitala (optica) x 1Casti (3.5mm): DaCI (Slot): PLUSUSB 2.0 x 2HDMI x 3Montare perete VESA (mm): 400 x 200Putere consumata (W): 114Dimensiuni cu stand (mm): 1461.7 x 912.4 x 299.4Greutate (Kg): 28.2Culoare: Negru.

Specificatii

Diagonala ecran (cm)178
Rezolutie3280 x 2160 px
Tip TVSmart TV

By Akan