Televizor QLED Samsung 216 cm (85″) QE85Q950TS, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+

Spread the love

Televizor QLED Samsung 216 cm (85″) QE85Q950TS, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+

Experimentează puterea inovației dincolo de limite

* Ecranul este pe un suport și înclinat înapoi într-un unghi ușor. Acest unghi nu este reglabil.Vizualizare extinsăInfinity Screen Împinge experiența ta de vizionare la limită, cu o ramă aproape invizibilă. Marginile negre s-au micșorat aproape de tot, iar un cadru ultra subțire înlătură orice distragere, astfel încât să poți obține o experiență de vizionare captivantă. 

Televizorul de azi și de mâineReal 8K resolution Intră într-o nouă lume a rezoluției, care aduce o nouă dimensiune a realității în living-ul tău, pe un ecran mai mare. Simte puterea fiecărui cadru cu 33 de milioane de pixeli la o claritate superioară, cu o rezoluție de patru ori mai mare decât rezoluția 4K. 

* Rezoluția reală de 8K este definită ca având 7.680 x 4.320 pixeli. Conținut nativ de 8K este bazat pe actualul standard de streaming, conectivitate și codificare 8K. Anumite standarde viitoare nu sunt garantate sau pot necesita achiziționarea unui dispozitiv/adaptor suplimentar. Actualizare HDMI 8K 60A gratuită, inclusă (contactează serviciul de asistență pentru clienți). Inteligență impresionantă care perfecționează realitateaProcesor Quantum 8K Procesorul inteligent și puternic Samsung creează cea mai bună experiență de vizionare, susținută prin 8K AI upscaling and Adaptive picture. Acum te bucuri pe deplin de putere rezoluției 8K. Lumea ta în 8K 8K AI Upscaling  8K AI Upscaling analizează fiecare scenă a conținutului tău, de la culoare și textură, până la detalii privind lumina și contrastul. Atunci când calitatea conținut nu este nativ 8K, AI Upscaling optimizează calitatea imaginii și o reporduce la nivel de 8K. * Experiența de vizualizare poate varia în funcție de tipuri de conținut și format. Este posibil ca „8K AI Upscaling” să nu se aplice pentru conexiunea PC și modul Game. 

Ambientul se schimbă, imaginea rămâne Adaptive Picture  Modul inteligent adaptează automat mediul de vizionare, reglând automat luminozitatea. Experimentează o imagine perfectă, indiferent de ora sau de conținutul pe care îl urmărești. 

Mai puțin, mai puternicOne Invisible Connection & No Gap Wall-Mount Instalează-ți televizorul pe perete pentru un aspect perfect, cu un singur cablu aproape invizibil, care conectează toate dispozitivele tale externe, pentru a nu afecta aspectul designului interior. 

Sunet dinamic surroundObject Tracking Sound+ (OTS+) OTS + tehnologia inovativă crește experiența imersivă prin redarea dinamică a sunetului emis de un obiect prezent în cadru. Sunetul 3D este susținut de difuzoarele încorporate care functioneză independent și calibrat cu tipul de conținut astfel incât totul pare real. Contrast precis pentru profunzime uimitoare și detaliiDirect Full Array Zonele de iluminare intens concentrate se reglează automat, scenă după scenă, pentru cea mai mare gamă de întuneric și lumină. Privește detaliile adevărate ale vieții, cu un contrast excepțional. 

 * Indicele numeric Direct Full Array, bazat pe iluminare de fundal, antireflexie și îmbunătățirea contrastului. Vezi cea mai bună imagine, indiferent de locul în care staiAnti-Reflection Screen Vezi fiecare detaliu, în orice unghi. Ultra Viewing Angle îți oferă o imagine consecventă, chiar și atunci când stai în lateral. Deci fiecare loc este cel mai bun din casă. Cea mai bună imagine Samsung HDR, de la culoarea strălucitoare până la cele mai întunecate detaliiQuantum HDR 4000 Quantum HDR 4000 stabilește noul standard pentru detalii și luminozitate incredibile. Bucură-te de o culoare bogată, precisă și un contrast mai profund, cu detalii clare. Maparea dinamică a tonurilor HDR10 + schimbă culoarea și contrastul, scenă după scenă, permițându-ți să apreciezi chiar și cele mai mici nuanțe. * Gama Quantum HDR revendică luminozitate pe baza standardelor interne de testare și poate fi modificată în funcție de mediul de vizualizare sau de condițiile specifice. Un miliard de nuanțe de culoare exactăVolum de culoare de 100% cu Quantum Dot Quantum Dot Technology oferă imaginea noastră cea mai bună. Cu volumul de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare, care rămâne adevărată la orice nivel de luminozitate. * Volum de culoare 100% măsurat la standardul DCI-P3, certificat de VDE.

Câștigi mai multe jocuri, ai mai mult controlReal Game Enhancer+ Experimentează jocuri îmbunătățite, fără a fi nevoie să efectuezi vreo ajustare. Claritatea mișcării suplimentare reduce nimburile și neclaritatea în scenele de joc cu mișcare rapidă. Obține vizibilitate clară, chiar și în scenele întunecate și sunet care se sincronizează cel mai bine în funcție de scena jocului. AMD FreeSync reduce întreruperile și pauzele, astfel încât să poți câștiga de fiecare dată. * Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de consola de joc. * Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de dimensiunea televizorului. Prinde fiecare cuvântActive Voice Amplifier (AVA) Zgomotele neașteptate din casa ta pot perturba experiența de vizionare. AVA amplifică vocile din scenă, astfel încât dialogul să fie transmis clar. Uită-te la televizor, fără a pierde firul conversației. 

Televizorul și soundbar-ul într-o armonie perfectăQ-Symphony Împreună cu cele două difuzoare superioare ale QLED-ului, difuzoarele frontale/laterale și superioare ale soundbar-ului creează experiența desăvârșită de sunet surround. Îți permite să te lași cuprins complet de conținutul pe care îl urmărești, într-un mod în care nu ai mai experimentat vreodată. 

Accesează conținut divers cu o singură telecomandăSmart Hub & One Remote Control Să descoperi tone de conținut diferit într-un singur loc și să te bucuri la maximum, este tot ce ai nevoie. Elegantul One Remote Control păstrează totul simplu, permițându-ți să cauți rapid tot conținutul preferat, din set-top box la consola de jocuri, aplicații și chiar televiziune în direct. 

* Serviciul poate să nu fie lansat în același timp cu QLED, iar disponibilitatea poate varia în funcție de regiune. Doar atingi. Te conectezi. Și te bucuriTap View Partajarea filmelor sau a muzicii de pe smartphone-ul tău pe televizor este la fel de simplă ca o simplă atingere. Când atingeți televizorul cu smartphone-ul, televizorul detectează contactul și reflectă automat. Deci, este rapid și ușor să comuți la televizor și să continui să te bucuri de conținutul preferat. * Doar dispozitive compatibile. * Acest serviciu funcționează numai când mobilul este pornit. * Este posibil ca serviciul să nu fie lansat în același timp cu modelul. 

Vezi conținuturi multiple în același timpMulti View Multi View împarte ecranul televizorului în două, redând conținutul pe care îl vizionezi pe o parte și conținutul telefonului mobil pe cealaltă parte. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să îți muți privirea de pe ecranul televizorului pentru a verifica telefon mobil. * Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de dispozitivul mobil. 

Obține ceea ce dorești doar vorbindControl vocal Totul este atât de ușor cu controlul vocal. Acum poți accesa rapid conținutul preferat, poți obține răspunsuri și chiar poți controla televizorul și alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ți dorești. * Samsung poate oricând și, la libera sa alegere, fără avertizare sau notificare prealabilă, să schimbe Serviciile sau să suspende și / sau să înceteze furnizarea Serviciilor sau a oricărei părți a Serviciilor. Este posibil să nu fie disponibile conținut, servicii TV și funcții ilustrate în toate regiunile și teritoriile. Este posibil ca această disponibilitate a serviciului să nu fie încă disponibilă la momentul achiziționării acestui produs. * Comenzile vocale Bixby recunosc engleză (SUA / Marea Britanie), franceză, spaniolă, germană, italiană, chineză și coreeană. Nu toate accentele, dialectele și expresiile recunoscute. 

Bucură-te de o viață inteligentă, la tine acasă, cu QLEDSmartThings QLED cu ajutorul SmartThings îți oferă controlul inteligent al casei tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele și senzorii IoT, astfel încât să poți aprinde luminile, să verifici ce se află în interiorul frigiderului tău și chiar să utilizezi aspiratorul, așezat confortabil pe canapea. Este o lume cu totul nouă. 

Detalii tehnice
GeneralModelQE85Q950TS
Diagonala cm / inch216 cm / 85 inch
Smart TVDa
FormatFull Ultra HD 8K
Tip ecranQLED
Rezolutie (pixeli)7680 x 4320
Tuner DigitalDa (DVB-T2 / C / S2) x 2
Difuzor integrat70 W
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 3
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru/Argintiu
Putere consumata (W)457
Dimensiuni cu stand (mm)1877 x 1131.3 x 340.1
Greutate (Kg)65.8