Televizor QLED Samsung 190 cm (75″) QE75Q70T, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Spread the love

Televizor QLED Samsung 190 cm (75″) QE75Q70T, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Experimentează întreaga putere tehnologică QLED (Designul produsului poate varia în funcție de regiune. Verifică înainte de utilizare.)

Perfecțiune prin inteligență impresionantă.Procesor Quantum 4K Procesorul puternic Samsung optimizează calitatea imaginii, în condiții de vizualizare excelente și perfecționează conținutul redat. Bucură-te de continut 4K 4K AI Upscaling  4K AI Upscaling utilizează Procesorul Quantum 4K Samsung analizând automat conținutul și reduce zgomotul de fundal, evidențiază detalii și definește conturul imaginilor sau textului. Acum te poți bucura de conținut la o rezoluție 4K. 

 * Experiența de vizualizare poate varia în funcție de tipuri de conținut și format. Imaginea rămâne perfectă Adaptive Picture  Modul inteligent adaptează automat mediul de vizionare, reglând automat luminozitatea. Experimentează o imagine perfectă, indiferent de ora sau de conținutul pe care îl urmărești. 

Tonul potrivit de culoare pentru fiecare scenăDual LED Tehnologia de iluminare Dual LED ajustează tonul culorii pentru a se potrivi cu tipologia conținutului tău, astfel încât să poți te bucuri de acesta la calitatea la care a fost conceput pentru a fi văzut. Prinde fiecare cuvânt, acum este simpluActive Voice Amplifier (AVA) Zgomotele neașteptate din casa ta pot perturba experiența de vizionare. AVA amplifică vocile din scenă, astfel încât dialogul să fie transmis clar. Urmărește fiecare scenă fără a pierde firul conversație.

Experimentează o gamă completă de detaliiQuantum HDR Quantum HDR evidențiază detaliile și contrastul, astfel încât să poți experimenta la cea mai înaltă calitate fiecare imagine. Dincolo de standardele de vârf, dinamică tonurilor HDR10 + creează tonuri de negru mai profund, imagini mai vibrante și detalii care sunt clare întotdeauna. 

 * Gama Quantum HDR revendică luminozitate pe baza standardelor interne de testare și poate fi modificată în funcție de mediul de vizualizare sau de condițiile specifice. Un miliard de nuanțe de culoriVolum de culoare 100% prin Quantum Dot 100% volum de culoare prin tehnologia Quantum Dot. Culori vii la fel ca în realitate. Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atât în scenele întunecate cât și în cele luminoase.

Pentru a câștiga ai nevoie de controlul total.Real Game Enhancer+ Experimentează jocuri îmbunătățite, fără a fi nevoie să efectuezi vreo ajustare. Acum este redusă neclaritatea în scenele de joc cu mișcare rapidă. Obții o vizibilitate mai bună pentru imaginile întunecate și analiza fiecărui detaliu din scene pentru a optimiza calitatea imaginii care se sincronizează cel mai bine în funcție de scena jocului. AMD FreeSync reduce întreruperile și pauzele, astfel încât să poți câștiga de fiecare dată. * Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de consola de jocuri. * Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de dimensiunea televizorului. Vezi imaginea, nu televizorulDesign fără margini pe trei laturi Un design minimalist și elegant, care te atrage spre cea mai pură imagine. Creat într-un stil minimalist din toate unghiurile și o lipsă a marginilor care stabilește noi standarde. Vei vedea experiența noastră cinematografică cea mai captivantă.

Fără ecranul negru pe pereteAmbient Mode+ Fii pregatit sa vezi cum televizorul tău se integrează perfect in design-ul casei tale. Nu este un simplu decor, deoarece chiar și în modul Ambient+, televizorul tău este gata să ofere informații utile și divertisment, ori de câte ori ai nevoie. În locul unui ecran negru, vei vedea imagini importante care se potrivesc stilului tău de viață. * Precizia caracteristicilor de fundal poate varia, în funcție de locația televizorului, în funcție de aspectul peretelui, model și/sau culori. Accesează diverse conținuturi cu o singură telecomandăSmart Hub & One Remote Control (Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de regiune. Verifică înainte de utilizare. Este tot ce îți trebuie pentru a descoperi o gamă variată de conținut într-un singur loc și pentru a te bucura la maximum. Telecomanda subțire (One Remote Control) oferă un control simplu, permițându-ți să cauți rapid tot conținutul preferat din set-top box până la consola de jocuri, aplicații și chiar televiziune în direct. 

* Este posibil ca serviciul să nu fie lansat în același timp cu QLED, iar disponibilitatea poate varia în funcție de regiune. Vezi conținuturi multiple în același timpMulti View Multi View împarte ecranul televizorului în două, redând conținutul pe care îl vizionezi pe o parte și conținutul telefonului mobil pe cealaltă parte. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să îți muți privirea de pe ecranul televizorului pentru a verifica telefon mobil.

* Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de dispozitivul mobil. Obține ceea ce dorești doar vorbindControl vocal Totul este atât de ușor cu controlul vocal. Acum poți accesa rapid conținutul preferat, poți obține răspunsuri și chiar poți controla televizorul și alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ți dorești. 

 * Samsung poate oricând și, la libera sa alegere, fără avertizare sau notificare prealabilă, să schimbe Serviciile sau să suspende și / sau să înceteze furnizarea Serviciilor sau a oricărei părți a Serviciilor. Este posibil să nu fie disponibile conținut, servicii TV și funcții ilustrate în toate regiunile și teritoriile. Este posibil ca această disponibilitate a serviciului să nu fie încă disponibilă la momentul achiziționării acestui produs. * Comenzile vocale Bixby recunosc engleză (SUA / Marea Britanie), franceză, spaniolă, germană, italiană, chineză și coreeană. Nu toate accentele, dialectele și expresiile recunoscute. Bucură-te de o viață inteligentă, la tine acasă, cu QLEDSmartThings QLED cu ajutorul SmartThings îți oferă controlul inteligent al casei tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele și senzorii IoT, astfel încât să poți aprinde luminile, să verifici ce se află în interiorul frigiderului tău și chiar să utilizezi aspiratorul, așezat confortabil pe canapea. Este o lume cu totul nouă. 

Televizor QLED Samsung 190 cm (75″) QE75Q70T, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+