Televizor QLED Samsung 109 cm (43″) QE43Q60T, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Spread the love

Televizor QLED Samsung 109 cm (43″) QE43Q60T, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Un miliard de nuanțe de culoareVolum de culoare 100% cu Quantum DotTehnologia Quantum Dot oferă o imagine cât mai aproape de realitate. Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atât în scenele întunecate cât și în cele luminoase. 

* Volumul de culoare 100% măsurat la standardul DCI-P3, certificat de VDE. Tonul potrivit de culoare pentru fiecare scenăDual LED Tehnologia de iluminare Dual LED ajustează tonul culorii pentru a se potrivi cu tipologia conținutului tău, astfel încât să poți te bucuri de acesta la calitatea la care a fost conceput pentru a fi văzut. Experimentează o gamă completă de detaliiQuantum HDR Quantum HDR evidențiază detaliile și contrastul, astfel încât să poți experimenta la cea mai înaltă calitate fiecare imagine. Dincolo de standardele de vârf, dinamică tonurilor HDR10 + creează tonuri de negru mai profund, imagini mai vibrante și detalii care sunt clare întotdeauna.

* Gama Quantum HDR revendică luminozitate pe baza standardelor interne de testare și poate fi modificată în funcție de mediul de vizualizare sau de condițiile specifice.Quantum Processor Lite Calitate a imaginii care te va impresiona, posibilă printr-un singur cip care gestionează culoarea, optimizează raportul de contrast ridicat și gestionează HDR. 

Vezi imaginea, nu televizorulDesign fără margini pe trei laturi Un design minimalist și elegant, care te atrage spre cea mai pură imagine. Creat într-un stil minimalist din toate unghiurile și o lipsă a marginilor care stabilește noi standarde. Vei vedea experiența noastră cinematografică cea mai captivantă. 

Decorează-ți spațiul cu fotografiile preferateAmbient Mode Când proiectezi fotografiile preferate pe ecranul televizorului, televizorul în sine se îmbină elegant cu decorul. Poți expune mai multe fotografii, într-un colaj frumos sau le poți vizualiza într-o formă dinamică, într-o prezentare succesivă. 

 * Precizia caracteristicilor de fundal poate varia în funcție de locația televizorului, în funcție de design-ul peretelui, modele și/sau culori. Accesează diverse conținuturi cu o singură telecomandă Smart Hub & One Remote Control (Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de regiune. Verifică înainte de utilizare.Este tot ce îți trebuie pentru a descoperi o gamă variată de conținut într-un singur loc și pentru a te bucura la maximum. Telecomanda subțire (One Remote Control) oferă un control simplu, permițându-ți să cauți rapid tot conținutul preferat din set-top box până la consola de jocuri, aplicații și chiar televiziune în direct. 

* Este posibil ca serviciul să nu fie lansat în același timp cu QLED, iar disponibilitatea poate varia în funcție de regiune. Obține ceea ce dorești doar vorbindControl vocal Totul este atât de ușor cu controlul vocal. Acum poți accesa rapid conținutul preferat, poți obține răspunsuri și chiar poți controla televizorul și alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ți dorești. 

 * Samsung poate oricând și, la libera sa alegere, fără avertizare sau notificare prealabilă, să schimbe Serviciile sau să suspende și / sau să înceteze furnizarea Serviciilor sau a oricărei părți a Serviciilor. Este posibil să nu fie disponibile conținut, servicii TV și funcții ilustrate în toate regiunile și teritoriile. Este posibil ca această disponibilitate a serviciului să nu fie încă disponibilă la momentul achiziționării acestui produs. * Comenzile vocale Bixby recunosc engleză (SUA / Marea Britanie), franceză, spaniolă, germană, italiană, chineză și coreeană. Nu toate accentele, dialectele și expresiile recunoscute. Bucură-te de o viață inteligentă, la tine acasă, cu QLEDSmartThings QLED cu ajutorul SmartThings îți oferă controlul inteligent al casei tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele și senzorii IoT, astfel încât să poți aprinde luminile, să verifici ce se află în interiorul frigiderului tău și chiar să utilizezi aspiratorul, așezat confortabil pe canapea. Este o lume cu totul nouă. 

Detalii tehnice
GeneralModelQE43Q60T
Diagonala cm / inch109 cm / 43 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranQLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T2 / C / S2)
Difuzor integrat2 x 10W
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Compozit (AV)x 1
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 2
HDMIx 3
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Putere consumata (W)69
Dimensiuni cu stand (mm)963.5 x 629.4 x 195.2
Greutate (Kg)9.2