Spread the love

Televizor Philips 65PUS6503/12 LED Smart UHD 4K 164 cm – Pret 3.349.90 Lei

Contrast, culori si claritate la superlativ

  • Culoarea, imaginile vibrante si emotiile depasesc ecranul si aduc in caminul tau o experienta de vizionare extraordinara. High Dynamic Range Plus redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final: aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata.
  • Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution.

Lasa-te captivat de continutul preferat

  • SAPHI este un sistem de operare rapid si intuitiv prin care utilizarea Philips Smart TV devine o adevarata placere si iti ofera acces instantaneu la continutul preferat. Beneficiezi de o calitate deosebita a imaginii si de acces printr-un singur buton la un meniu clar pe baza de pictograme. Saphi Smart TV iti ofera acces la catalogul de aplicații Philips Smart TV, alături de cele mai populare servicii de streaming precumYoutube,NetflixsauAmazon PrimeVideo.
  • Galeria de aplicatii Philips este o colectie larga de aplicatii online pe care le poti accesa imediat ce Smart TV-ul este conectat la internet. Este cat se poate simplu, trebuie doar sa pornesti televizorul, sa il conectezi la internet si sa savurezi o intreaga lume noua de divertisment online.
  • DTS HD optimizeaza procesarea sunetului, pastrand continutul de sunet original, astfel incat sa te poti bucura de sunet mai bun prin difuzoare si de dialog extrem de clar.

Specificatii

General

Garantie24
ProducatorPhilips
Dimensiuni1462 x 842 x 71.4 mm
Dimensiuni cu stand1462 x 865 x 279 mm
Greutate24.8 Kg
Sistem de OperarewebOS
Nuclee ProcesorQuad – Core

Ecran

Tip EcranLED
Diagonala ecran164 cm
Rezolutie Ecran (pixeli)3840×2160
Alte Caracteristici ImagineMicro Dimming
Pixel Precise Ultra HD
Ultra rezolutie
900 PPI

Conectivitate

WiFiDa

Audio

SunetStereo
Putere20 W

By Akan