Spread the love

Televizor OLED Sony 106 cm (42″) XR42A90K, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ Televizor OLED Sony 106 cm – Pret 8.599.99 Lei

Descrierea produsului Televizor OLED Sony 106 cm (42″) XR42A90K, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Imagini si sunet de ultima generatie cu inteligenta cognitiva

Duceti imaginea si sunetul la nivelul urmator cu Cognitive Processor XR™. Procesorul revolutionar de pe TV-urile Sony BRAVIA XR™ reproduce continutul asa cum vad si aud oamenii, pentru o experienta incredibil de realista. Intelege modul in care ochiul uman focalizeaza, analizand incrucisat imaginile pentru a oferi o profunzime reala, un contrast extraordinar si culori extrem de vii.

Nuante de negru pure exceptionale pentru profunzime si textura reale

Combinand panoul OLED cu XR OLED Contrast Pro, acest TV imbunatateste culorile si contrastul in zonele luminoase, pentru a va bucura de nuante de negru pure si de luminozitate maxima fara precedent. Combinat cu Cognitive Processor XR™, acesta imbunatateste imaginile la fel cum focalizeaza ochii, astfel incat nu veti pierde niciun detaliu in lumina orbitoare sau in umbra.

Ecranul este difuzorul, imagini si sunet in armonie

Acoustic Surface Audio™ utilizeaza actuatoare speciale pentru a transforma ecranul in difuzor multicanal. Veti auzi un sunet sincronizat exact cu ce se vede pe ecran, cu imagini si sunet in armonie pentru o experienta cu adevarat captivanta.

Spuneti doar ce doriti sa vedeti cu ajutorul cautarii vocale

Gasiti noi preferinte mai rapid cu ajutorul cautarii vocale. Treceti direct la o emisiune sau film doar spunandu-l sau navigati cu cautare voc. gen „gaseste filme de actiune”. Apasati butonul vocal de pe telecomanda pt. a incepe.

Reinnoire, reciclare si reducere: concepute pt. mediu

Televizoarele BRAVIA XR ofera experiente captivante si protejeaza mediul. Ne-am angajat sa folosim mai putin plastic virgin in TV si ambalaje. A90K contine SORPLAS™ dezvoltat de Sony, cu rata de reciclare max. 85% a capacului spate. Tehnologiile unice de control al retroiluminarii, BRAVIA CAM si senzorii nu numai ca ofera imagini de calitate, dar reduc si consumul de energie.

XR Imagine

Nuante de negru pure pentru profunzime si textura reale

XR OLED Contrast Pro accentueaza culorile si contrastul in zonele luminoase pentru imagini exceptional de realiste, definite de nuante de negru absolut pure si luminozitate maxima. Dispunand de un senzor de temperatura si de un panou cu luminozitate ridicata, acest televizor OLED utilizeaza Cognitive Processor XR™ pentru a detecta temperatura ecranului si pentru a controla cu precizie lumina, astfel incat pixelii din zonele luminoase sa fie iluminati simultan.

Un spectru cromatic larg pt. umbre si nuante din lumea reala

Bazat pe Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro permite A90K sa acceseze peste 1 miliard de culori si sa le reproduca pe toate cu diferentele subtile observate in realitate. Impreuna cu panoul cu gama larga de culori si procesorul centrat pe om, detecteaza culoarea din saturatie, nuanta si luminozitate pentru umbre naturale in toate detaliile.

Recreerea texturii pierdute: tot continutul extins la 4K

Cu functia XR 4K Upscaling va veti bucura de divertisment aproape de calitatea 4K, indiferent de continut sau sursa. Cognitive Processor XR™ acceseaza o cantitate mare de date, recreand inteligent texturile si detaliile pt. imagini realiste.

Procesare inteligenta miscari pt. actiune lina si rapida

Cu Cognitive Processor XR™, XR OLED Motion combate neclaritatea detectand si analizand incrucisat elementele vizuale cheie pe cadre succesive. Creeaza si insereaza cadre extra intre cele originale, pentru a va bucura de actiune lina si clara, chiar si in secventele rapide.

Culori superbe din orice unghi

Privitul la televizor din lateral este acum la fel de satisfacator precum cel din centru. Panoul OLED cu autoiluminare mentine culorile uniforme si reale, indiferent de locul din care va uitati.

XR Sunet

Ecranul este difuzorul, sunetul urmeaza precis imaginile

Doua actuatoare din spatele televizorului creeaza o acustica ce se misca odata cu imaginea. Combinarea cu difuzoare de gama completa realizeaza un sunet mai clar la toate frecventele, permitand A90K sa ofere o experienta cinematografica la domiciliu.

Tot divertismentul dvs., convertit la sunet surround 3D

Cu BRAVIA XR™, tot ce vizionati vine la pachet cu sunet surround. XR Surround creeaza sunet surround din lateral si pe verticala utilizand doar difuzoarele TV-ului, pentru sunet 3D fara boxe in tavan sau care proiecteaza sunetul in sus. Televizoarele noastre BRAVIA XR™ sunt compatibile si cu Dolby Atmos®.

Cea mai buna experienta, cu sunetul Sony

Asociate cu echipamente audio Sony, cele mai recente TV-uri BRAVIA XR merg si mai departe, oferindu-va o experienta audio-vizuala de neegalat, cu o calitate remarcabila a imaginii si a sunetului XR.

Sincronizare cu centrul acustic

Cand conectati un televizor BRAVIA XR la o bara de sunet Sony, aceasta consolideaza canalul difuzorului central pentru voci mai clare si mai pline. Astfel, sunetul este sincronizat precis cu imaginea de pe ecran pentru o experienta captivanta.

Voice Zoom™ 2 optimizeaza vocile, pentru un dialog mai clar

Auziti dialogul de la televizor mai clar, fara a creste volumul. Chiar daca dialogul este dificil de auzit, Voice Zoom 2 detecteaza tipul de voce, il analizeaza si ii imbunatateste claritatea.

TV compact pentru jocuri si imagini si sunete captivante

Compactul A90K cu imagini si sunet OLED captivante, bazat pe Cognitive Processor XR™, este un ecran ideal pentru jocuri. Compatibil cu diverse functii de jocuri incluse prin HDMI 2.1, va veti bucura cu siguranta de o experienta de joc palpitanta.

4K/120 cps

Cu HDMI 2.1, aveti de o rata de cadre de max. 120 in jocurile compatibile, astfel incat sa rezolvati orice provocare in jocuri shooter, sport si de inalta performanta. Jocuri ultracursive cu un decalaj de raspuns de 8,5 ms si mod Jocuri.

Mod Latenta redusa automat (ALLM)

Cu modul Latenta redusa automat prin HDMI 2.1, BRAVIA detecteaza conectarea si pornirea consolelor si trece automat la modul de latenta redusa. Va veti bucura de jocuri mai fluide si mai receptive, esential pt jocurile rapide si de mare intensitate.

Rata de reimprospatare variabila (VRR)

Cu rata de reimprosp. variabila in HDMI 2.1, BRAVIA elimina latenta si efectul de rupere a imag. pe ecran. Acest TV regleaza dinamic rata de reimprosp. a ecranului pt. potrivire cu ratele de cadre variabile ale disp., pentru un joc mai fluid.

Imagini si sunet supreme, indiferent de mediu

Relaxati-va si bucurati-va de o experienta de vizionare incitanta. Tehnologia unica de optimizare in functie de mediu, cu senzor de lumina, ajusteaza automat imaginea si sunetul conform mediului dvs.

Treceti la o vizionare si mai buna, optimizata cu BRAVIA CAM

Conectati-va televizorul BRAVIA XR cu BRAVIA CAM, vandut separat, pentru o experienta de vizionare si mai captivanta. BRAVIA CAM recunoaste locul in care va aflati in camera si distanta la care va aflati fata de televizor, apoi ajusteaza setarile de sunet si imagine astfel incat acestea sa fie perfecte. Sunetul este mai clar, iar luminozitatea imaginii este adaptata la mediul de vizionare.

Functii de televizor inteligent

Tot ce doriti sa urmariti intr-un singur loc

Accesati cu usurinta tot continutul si serviciile preferate. Vedeti peste 700.000 de filme si episoade TV, intr-un singur loc. Google TV ofera continutul preferat din toate aplicatiile si abonamentele dvs. si vi-l organizeaza.

Vedeti continutul de pe smartphone pe ecranul mare

Bucurati-va rapid si usor de clipurile video, fotografiile, jocurile preferate si multe altele de pe dispozitivele dvs. iOS sau Android pe un ecran mare.

Telecomanda simpla

Telecomanda simpla, premium, usor de folosit si pe intuneric

Am reproiectat complet telecomanda pt control fara efort al TV-ului, ziua sau noaptea. Noua telec. premium este usor de utilizat, cu butoane simplificate si retroil., pt a putea vedea totul clar, chiar si pe intuneric. Compacta si din aluminiu, aceasta are un aspect frumos si rafinat si asigura inclusiv o priza confortabila.

Gasiti cu usurinta telecomanda pierduta cu ajutorul vocii

Nu va mai pierdeti telecomanda sub perne. Cu Finder, trebuie doar sa spuneti „OK Google, gaseste-mi telecomanda” sau sa apasati butonul din lateralul TV-ului pentru a activa telecomanda pierduta. Telecomanda va suna si clipi, putand-o localiza rapid

Usor de sters, ramane mereu curata

Conceputa cu o suprafata la nivel cu butoane inferioare si un strat din poliuretan special, telecomanda este usor de sters si de pastrat curata. Toate butoanele sunt acoperite in mod special cu material antibacterian.

Controlati toate dispozitivele cu o telecomanda inteligenta

Toate dispozitivele dvs. conectate pot fi controlate cu telecomanda noastra inteligenta. Accesul cu o apasare de buton la servicii video la cerere va afiseaza seriale si filme in cateva secunde.

Design

Designul flexibil One Slate te cufunda in actiune

Designul nostru minimalist One Slate cu suprafata metalica la nivel va cufunda in filmele si jocurile preferate. Suportul reglabil flexibil va permite sa asezati TV-ul OLED compact pe un raft sau pe birou si sa il utilizati ca televizor sau ca ecran ideal pentru jocuri.

Aspectul propriu-zis poate diferi in functie de dimensiunea televizorului.

Suport premium usor de reglat pentru birouri

Suport flexibil cu 2 pozitii: instalare standard, ca sa va concentrati pe imagine, si instalare pt bara de sunet, pt pozitionarea ideala sistem audio. Datorita suportului reglabil, puteti utiliza TV-ul si ca ecran pentru jocuri pe un birou.

Suprafata metalica la nivel, vizionare captivanta

Cadrul metalic premium este extrem de subtire, deci ochii se concentreaza in mod natural asupra imaginii, nu asupra a ceea ce o inconjoara.

Suport central din aluminiu, aspect luxos

Suportul nostru cu finisaj metalic a fost conceput pentru a se potrivi perfect cu televizorul si pentru a se armoniza cu camera si decorul dvs.

Divertisment ca in studio din plin, cum doreste creatorul

Cu o gama de tehnologii care pastreaza intentia creatorilor, inclusiv o gama imbunatatita de moduri calibrate de creator, IMAX Enhanced si Dolby Vision®, acest televizor reproduce toata drama si emotia din imaginatia regizorului. Si pt ca este Calman Ready, creatorii pot chiar sa-l calibreze profesional pt montaje de productie.

Urmariti Netflix la calitate de studio, optimizata automat

Bucurati-va de continut Netflix la o calitate de studio spectaculoasa, exact asa cum a vrut creatorul. Dezvoltat special pentru continutul Netflix, Netflix Adaptive Calibrated Mode conlucreaza cu functia de optimizare a luminii ambientale a TV-ului BRAVIA XR pentru a va cufunda in emisiunile dvs. preferate prin optimizarea luminozitatii imaginii in functie de conditiile de iluminare din camera.

Optimizarea imaginilor pentru toate preferintele dvs.

Mai mult continut, asa cum intentioneaza creatorul. Cu BRAVIA CORE Calibrated, toate filmele, inclusiv titlurile IMAX Enhanced™, se vor ajusta automat la setarile optime ale imaginii pentru a crea o experienta cu adevarat exceptionala de vizionare.

By Akan