Televizor OLED Smart Panasonic 164 cm, TX-65JZ2000E, 4K Ultra HD Garantie 5 ani – Pret 20.549.00 RON

Spread the love

Televizor OLED Smart Panasonic 164 cm, TX-65JZ2000E, 4K Ultra HD Garantie 5 ani – Pret 20.549.00 RON

TX-65JZ2000E: televizor inteligent HDR 4K, OLED, 65 de inchi – 65

Imagine și sunet optimizate, pentru o experiență home cinema totalăTelevizoarele noastre reprezentative seria JZ2000 asigură divertisment complet la domiciliu. Filmele, programele de televiziune premium, transmisiile sportive și jocurile prind viață pe ecranul OLED 4K particularizat. Simți că iei parte la acțiune, grație sistemului integrat de difuzoare reglate de Technics.

Nuanță de negru veritabil și luminozitate superioară a imaginii, pentru o experiență de tip cinematografic – panou Master tip OLED HDR, ediția profesională Culori, contrast și claritate de vârf – procesor HCX Pro AISunet imersiv de înaltă calitate pentru o experiență de tip cinematografic – 360° Soundscape Pro cu Dolby Atmos®Viteză, rezoluție și mișcări uimitoare – mod Joc extremMai multe opțiuni de vizionare – televizor inteligent și my Home Screen 6.0.

Vezi totul. Simți totul.Chiar aici. Chiar acum. Obișnuitul devine cinematografic.
Este mai mult decât simpla vizionare a unui serial. Este vorba despre încântare. Creat de cineaști profesioniști, doar televizorul nostru OLED 4K îți oferă imagini uimitoare, care te lasă efectiv fără cuvinte. Cu sunet surround 3D care stârnește toate simțurile, este ca și cum te-ai afla în mijlocul scenei din film. Toate tehnologiile noastre sunt concepute să miște și să inspire, transformând cotidianul în cinematografic.

Performanță de imagine cinematografică uimitoarePanou Master tip OLED HDR, ediția profesională și procesor HCX Pro AI – nu toate televizoarele OLED 4K sunt create în mod egal. Panoul nostru OLED 4K profesional este realizat în Japonia, pentru contrast și strălucire excepționale. În paralel, procesorul nostru HCX Pro AI analizează instantaneu imaginea și rafinează precizia culorilor, contrastul și claritatea, pentru performanță de vârf în clasa respectivă.

Sunet imersiv – te simți ca și cum ai fi acolo
360° Soundscape Pro – sistemul nostru audio integrat 360゚Soundscape Pro unic te transpune de pe canapea în mijlocul acțiunii. Difuzoarele integrate, orientate în sus, iar acum și în lateral, reglate de Technics, utilizează Dolby Atmos® pentru a te plasa în mijlocul acțiunii filmului.

Calea inteligentă către imagini și sunet extraordinareInteligență artificială automată – utilizând inteligența artificială, modelul JZ2000 analizează semnalul primit, reglând instantaneu setarea de imagine și de sunet. Inteligența artificială automată cunoaște setările pentru sport, muzică în direct, scene de film și multe altele, astfel că le aplică în mod corespunzător. Așadar, relaxează-te și bucură-te de spectacol.

Strălucire și culori optime – în toate condițiileFormat multi-HDR – deoarece acceptă toate formatele HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat), televizoarele noastre premium asigură cea mai bună performanță posibilă, indiferent de sursa imaginii. Strălucirea și culorile sunt optimizate scenă cu scenă, indiferent dacă sursa este Dolby Vision, HLG, HDR10 sau noul format adaptiv HDR10+.