Spread the love

Televizor OLED Panasonic 165 cm (65″) TX-65LZ1000E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+, Nou! – Pret 12.999.99 Lei

Descrierea produsului Televizor OLED Panasonic 165 cm (65″) TX-65LZ1000E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

OLED de generatie urmatoare ofera imagini cinematografice care uimesc si hipnotizeaza

Televizorul OLED 4K din seria LZ1000 reda un negru intens si ofera culori vii care infloresc pe ecran. Imersati-va in filme, televiziune si jocuri cu tehnologia panoului de ultima generatie si conectivitate HDMI 2.1.

*Designul, functiile si specificatiile pot fi modificate fara notificare.

Vezi totul. Simti totul.

Chiar aici. Chiar acum. Obisnuitul devine cinematografic. Este mai mult decat simpla vizionare a unui spectacol. Este vorba despre a fi fermecat. Creat de regizori profesionisti, doar televizorul nostru OLED 4K va ofera o imagine uimitoare care va taie literalmente respiratia. Cu sunetul surround 3D pentru a implica toate simturile, este ca si cum ai fi chiar acolo in scena filmului. Toate tehnologiile noastre sunt facute pentru a impresiona si a inspira, transformand cotidianul in cinematograf.

Pentru o experienta cinematica adevarata

Procesor Master OLED si HCX Pro AI – Ecranele noastre Master OLED sunt capabile sa produca negru adanc si culori uimitor de precise, dand viata actiunii cinematografice. In paralel, procesorul nostru HCX Pro AI analizeaza instantaneu imaginea; imbunatateste acuratetea, contrastul si claritatea culorilor pentru o performanta de top.

Dolby Atmos®

Dolby Atmos® – gasit in cele mai noi cinematografe si pe televizoarele noastre premium exprima sunetul cu o claritate, bogatie si profunzime uimitoare. Efectele sonore sunt plasate cu precizie in spatiu si timp virtual pentru a va invalui in atmosfera.

Caracteristica Cinema Suround Pro

Cinema Surround Pro – insoteste imaginea grozava pentru a te duce de pe canapea in inima filmului. Difuzoarele integrate si procesarea audio ofera un sunet captivant – ridicand divertismentul la noi niveluri.

Auto AI

Inteligenta artificiala automata – folosind inteligenta artificiala, televizoarele noastre premium analizeaza semnalul de intrare si regleaza instantaneu caracteristicile imaginii. Inteligenta artificiala automata cunoaste setarile pentru sport, scene de film si multe altele, astfel ca le aplica in mod corespunzator. Asadar, relaxeaza-te si bucura-te de spectacol.

Detectie inteligenta

Detectie inteligenta avansata – detectarea temperaturii de culoare a luminii ambientale a camerei, pe langa luminozitatea luminii camerei permite ajustarea imaginii pentru a oferi o experienta mai naturala atunci cand, de exemplu, vizionati sub lumini calde pe timp de noapte.

Luminozitate si culori optime – in toate conditiile

Format multi-HDR – deoarece accepta toate formatele HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat), televizoarele noastre premium asigura cea mai buna performanta posibila, indiferent de sursa imaginii. Luminozitatea si culorile sunt optimizate scena cu scena, indiferent daca sursa este Dolby Vision, HLG, HDR10 sau noul format adaptiv HDR10+.

Imagine perfecta in orice tip de iluminare

Dolby Vision® IQ – Optimizeaza inteligent televizorul pentru o imagine perfecta in camera ta in fiecare moment. Indiferent daca camera dvs. de zi este complet intunecata sau puternic iluminata, Dolby Vision IQ se adapteaza dinamic la schimbarea luminii din camera si ofera cea mai buna experienta de vizionare posibila.

Experienta home cinema la nivelul viziunii regizorului, in orice conditii de iluminare

Mod Filmmaker cu detectare inteligenta – mai multe marci de produse electronice si regizori importanti au creat modul Filmmaker. Un singur buton seteaza paleta de culori a filmului, contrastul, raportul de aspect si frecventa de cadre, la nivelul viziunii regizorului. Imaginea se regleaza automat, chiar daca nivelurile de iluminare se modifica.

Seria Netflix calibrata cu precizie chiar si intr-un mediu intunecat sau luminos

Modul calibrat adaptiv Netflix – Obtineti cea mai buna imagine de la Netflix, vedeti productiile lor 4K de inalta calitate in casa dvs., asa cum a intentionat regizorul. Cu detectie inteligenta, ajusteaza imaginile in functie de luminozitatea ambientala, astfel incat sa va puteti bucura in orice mediu de iluminare.

Transmite serialul tau Netflix preferat

Stiai ca poti proiecta cu usurinta emisiunile Netflix de pe smartphone-ul tau pe televizorul tau Panasonic? Conectati ambele dispozitive la WiFi, atingeti pictograma Cast si sunteti gata de vizionare. De ce nu incerci cu „Stranger Things”?

*Este necesar un abonament Netflix pentru difuzare online.

Televizor inteligent si intuitiv

My Home Screen 7.0 – Mareste accesibilitatea si usurinta de utilizare pentru televizorul nostru smart. Utilizatorii pot accesa si personaliza setarile obisnuite cu o singura apasare de buton. Setati favoritele, cum ar fi aplicatiile de streaming video, pe ecranul de pornire pentru a vedea numai ceea ce utilizati.

Viata ta, in armonie cu televizorul

my Scenery – noile noastre televizoare premium iti pot imbunatati dispozitia chiar si atunci cand nu vizionezi nimic in mod activ. Cu aplicatia my Scenery, poti sa alegi o selectie de imagini si videoclipuri linistitoare sau sa setezi unele proprii, pentru a reflecta dispozitia ta sau perioada din zi. Perfecta pentru sedinte de meditatie sau pentru pregatirea de culcare.

Jocuri cu viteza, rezolutie si miscari uimitoare

Mod Joc extrem – in modul Joc extrem, noul nostru televizor OLED 4K este gata de actiune. Iar HDMI 2.1 accepta frecvente ridicate ale cadrelor (HFR), o rata de reimprospatare variabila (VRR) si AMD FreeSync Premium pentru noi niveluri de realism cerute de cele mai recente dispozitive pentru jocuri.

Acces usor si rapid la setarile jocului

Game Control Board – Bucurati-va de setari pentru jocuri mai simple si mai intuitive atunci cand conectati console de jocuri la televizor prin HDMI. Noul nostru modul Game Control Board afiseaza informatii detaliate legate de joc si puteti verifica cu usurinta starea setarilor. Pentru a va face experienta de joc si mai usoara, acesta poate fi accesat printr-o singura comanda daca este atribuit butonului My APP.

Tuner Penta

Receptie TV de cinci ori: Pe langa satelit, cablu si antena, tunerul Penta accepta alte doua cai de semnal. Cu receptia prin Internet (IPTV) si reteaua de domiciliu (TV>IP), puteti alege locatia televizorului dvs. independent de priza antenei. Astfel, va puteti bucura de programul TV in fiecare camera – fara o conexiune TV suplimentara.

By Akan