Spread the love

Televizor OLED Panasonic 165 cm (65″) TX-65JZ980E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+,, – Pret 12.599.99 Lei

Descrierea produsului Televizor OLED Panasonic 165 cm (65″) TX-65JZ980E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Vezi totul. Simți totul.

Chiar aici. Chiar acum. Obișnuitul devine cinematografic. Este mai mult decât simpla vizionare a unui film. Este vorba despre încântare. Creat de cineaști profesioniști, televizorul nostru OLED 4K îți oferă imagini uimitoare, care te lasă efectiv fără cuvinte. Cu sunet surround 3D care-ti stârnește simțurile, este ca și cum te-ai afla în mijlocul scenei. Toate tehnologiile noastre sunt concepute să miște și să inspire, transformând cotidianul în cinematografic.

Performanță de imagine cinematografică de nivel superior

Panou OLED – televizoarele tip OLED 4K au celule iluminate individual, pentru a crea culori naturale și contrast ridicat – acolo unde negrul este cu adevărat negru. Cel mai recent procesor HCX Pro AI din gama noastră analizează instantaneu imaginea și rafinează precizia culorilor, contrastul și claritatea, pentru performanță de imagine superioară.

Simte desfășurarea acțiunii dramatice cu sunet cinematografic

Dolby Atmos® – sistemul nostru audio însoțește imaginile de înaltă calitate, pentru a te transpune de pe canapea direct în mijlocul acțiunii filmului. Difuzoarele integrate și procesarea semnalului audio se îmbină cu tehnologia Dolby Atmos® pentru a oferi sunet imersiv, ceea ce duce divertismentul la noi niveluri.

Strălucire și culori optime – în toate condițiile

Format multi-HDR – deoarece acceptă toate formatele HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat), televizoarele noastre premium asigură cea mai bună performanță posibilă, indiferent de sursa imaginii. Strălucirea și culorile sunt optimizate scenă cu scenă, indiferent dacă sursa este Dolby Vision, HLG, HDR10 sau noul format adaptiv HDR10+.

Televizor inteligent și intuitiv

my Home Screen 6.0 – accesează setările populare cu o singură apăsare de buton. Fixează preferințe, precum aplicații de streaming video, pe ecranul de pornire, pentru a vedea doar ceea ce folosești.

Viața ta, în armonie cu televizorul

my Scenery – noile noastre televizoare premium îți pot îmbunătăți dispoziția chiar și atunci când nu vizionezi nimic în mod activ. Cu aplicația my Scenery, poți să alegi o selecție de imagini și videoclipuri liniștitoare sau să setezi unele proprii, pentru a reflecta dispoziția ta sau perioada din zi. Perfectă pentru ședințe de meditație sau pentru pregătirea de culcare.

Controlează televizorul în regim mâini libere, cu ajutor de la Google

Pornește televizorul Panasonic cu o comandă vocală, fără a avea nevoie de telecomandă – toate acestea cu Google. Poți să pornești televizorul, să reglezi volumul și multe altele, doar cu comenzi vocale. Pentru a începe, rostește „OK, Google” pe un dispozitiv cu capacitate Google Assistant.

Jocuri cu viteză, rezoluție și mișcări uimitoare

Game Mode Extreme – Mod de Joc Extrem, înseamnă că noul nostru televizor OLED 4K este gata de acțiune. Iar HDMI 2.1 acceptă frecvențele ridicate ale cadrelor (HFR), o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) și AMD FreeSync Premium pentru noi niveluri de realism cerute de cele mai recente console pentru jocuri.

Joc cu acțiune cursivă pe ecranul OLED de dimensiuni mari

AMD Freesync Premium – Televizoarele noastre OLED din 2021 au certificare AMD Freesync Premium. Acestea sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență de joc de la cele mai noi și mai interesante console pentru jocuri. Bucură-te de o imagine 4K fluidă pe ecranul de dimensiuni mari, plin de culoare și evadează în universul jocurilor.

By Akan