Spread the love

Televizor OLED Panasonic 139 cm (55″) TX-55JZ2000E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+,Nou – Pret 17.399.99 Lei

Descrierea produsului Televizor OLED Panasonic 139 cm (55″) TX-55JZ2000E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Vezi totul. Simti totul.

Chiar aici. Chiar acum. Obisnuitul devine cinematografic.
Este mai mult decat simpla vizionare a unui serial. Este vorba despre incantare. Creat de cineasti profesionisti, doar televizorul nostru OLED 4K iti ofera imagini uimitoare, care te lasa efectiv fara cuvinte. Cu sunet surround 3D care starneste toate simturile, este ca si cum te-ai afla in mijlocul scenei din film. Toate tehnologiile noastre sunt concepute sa miste si sa inspire, transformand cotidianul in cinematografic.

Performanta de imagine cinematografica uimitoare

Panou Master tip OLED HDR, editia profesionala si procesor HCX Pro AI – nu toate televizoarele OLED 4K sunt create in mod egal. Panoul nostru OLED 4K profesional este realizat in Japonia, pentru contrast si stralucire exceptionale. In paralel, procesorul nostru HCX Pro AI analizeaza instantaneu imaginea si rafineaza precizia culorilor, contrastul si claritatea, pentru performanta de varf in clasa respectiva.

Sunet imersiv – te simti ca si cum ai fi acolo

360° Soundscape Pro – sistemul nostru audio integrat 360゚Soundscape Pro unic te transpune de pe canapea in mijlocul actiunii. Difuzoarele integrate, orientate in sus, iar acum si in lateral, reglate de Technics, utilizeaza Dolby Atmos® pentru a te plasa in mijlocul actiunii filmului.

Calea inteligenta catre imagini si sunet extraordinare

Inteligenta artificiala automata – utilizand inteligenta artificiala, modelul JZ2000 analizeaza semnalul primit, regland instantaneu setarea de imagine si de sunet. Inteligenta artificiala automata cunoaste setarile pentru sport, muzica in direct, scene de film si multe altele, astfel ca le aplica in mod corespunzator. Asadar, relaxeaza-te si bucura-te de spectacol.

Stralucire si culori optime – in toate conditiile

Format multi-HDR – deoarece accepta toate formatele HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat), televizoarele noastre premium asigura cea mai buna performanta posibila, indiferent de sursa imaginii. Stralucirea si culorile sunt optimizate scena cu scena, indiferent daca sursa este Dolby Vision, HLG, HDR10 sau noul format adaptiv HDR10+.

Imagine perfecta in orice tip de iluminare

Dolby Vision® IQ optimizeaza inteligent televizorul, pentru o imagine perfecta in camera ta in fiecare moment. Indiferent daca in camera de zi este intuneric complet sau daca aceasta este iluminata puternic, Dolby Vision IQ regleaza dinamic imaginea in functie de schimbarea conditiilor de iluminare din camera si ofera cea mai buna experienta de vizionare.

Experienta home cinema la nivelul viziunii regizorului, in orice conditii de iluminare

Mod Cineast cu detectare inteligenta – mai multe marci de produse electronice si regizori importanti au creat modul Cineast. Un singur buton seteaza paleta de culori a filmului, contrastul, raportul de aspect si frecventa de cadre, la nivelul viziunii regizorului. Imaginea se regleaza automat, chiar daca nivelurile de iluminare se modifica.

Jocuri cu viteza, rezolutie si miscari uimitoare

Mod Joc extrem – in modul Joc extrem, televizoarele noastre OLED 4K sunt gata de actiune. Procesorul nostru HCX Pro AI aproape injumatateste intarzierea de intrare*. Iar HDMI 2.1 accepta frecvente ridicate ale cadrelor (HFR) si o rata de reimprospatare variabila (VRR) pentru noi niveluri de realism cerute de cele mai recente dispozitive pentru jocuri.

By Akan