Televizor OLED Panasonic 139 cm (55″) TX-55HZ2000E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFI, CI+

Spread the love

Televizor OLED Panasonic 139 cm (55″) TX-55HZ2000E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFI, CI+

Alegerea profesionistilor de la Hollywood Deoarece imaginea este calibrata pentru a satisface cerintele studiourilor de la Hollywood, filmele de acasa vor arata exact asa cum sunt menite sa fie. 

Procesor inteligent HCX Pro Mai multe decenii de experienta incapsulate intr-un cip puternic, care ofera o calitate uimitoare a imaginii. 

Panou Master tip OLED HDR, editia profesionala Nu toate panourile OLED sunt egale. Panoul Panasonic din editia profesionala este realizat special pentru a asigura o performanta HDR de nivel superior, mai stralucitoare, care nu are egal. 

HDR10+ Cel mai ridicat standard de claritate, contrast si culori ale imaginii, de la continut video redat in flux si discuri Blu-ray™ UHD cu codificare HDR10+. 

Dolby Vision IQ Dolby Vision IQ utilizeaza senzorul de lumina ambianta avansat din televizor pentru a afisa in mod inteligent fiecare detaliu, chiar si atunci cand conditiile de iluminare din camera de zi se modifica. 

360゚Soundscape Pro Difuzoare incorporate unice, directionate spre partea de sus si din fata, care folosesc tehnologia Dolby Atmos® pentru a te transpune in actiunea filmului. Reglarea realizata de Technics asigura un sunet Hi-Fi cu adevarat captivant. 

Mod Cineast Conceput impreuna cu regizorii de top din lume, pentru a pastra culoarea, contrastul, raportul de aspect si frecventa de cadre ale filmelor acestora cu o simpla apasare de buton. 

Modul Netflix Calibrated (Netflix calibrat) Bucura-te de cele mai bune imagini de la Netflix si vezi serialele lor la rezolutie 4K de inalta calitate la inaltimea asteptarilor regizorului, acasa. 

Detalii tehnice
GeneralModelTX-55HZ2000E
Diagonala cm / inch139 cm / 55 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranOLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ C/ S2)
Difuzor integrat140 W
Suport TV recomandat (inch)55
ConectivitateWirelessDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)2 x CI+
USB 2.0x 2
USB 3.0x 1
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)300 x 300
Putere consumata (W)114
Dimensiuni cu stand (mm)1225 x 783 x 310
Greutate (Kg)33