Spread the love

Televizor OLED LG 222 cm (88″) OLED88Z29LA, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+,OLED LG 222 cm – Pret 129.899.99 Lei

Descrierea produsului Televizor OLED LG 222 cm (88″) OLED88Z29LA, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+
Experimentați excepționalul cu 8K OLED.

OLED 8K AUTO-ILUMINAT

Cea mai bună definiție a afișajului

Dincolo de vizionarea la televizor, vă simțiți de parcă urmăriți scene din viața reală chiar în fața ochilor. LG OLED Z2 reunește culorile bogate și profunde ale televizorului OLED auto-iluminat cu amploarea tehnologiei 8K. 33 de milioane de pixeli luminează în mod independent pentru o imersiune uriașă.

Procesor α9 Gen 5 AI

Frumusețea întâlnește inteligența.

Inteligența din spatele frumuseții. În urma progreselor în domeniul învățării aprofundate, procesorul α9 Gen 5 AI de la LG utilizează îmbunătățirea corpului și a obiectelor pentru a detecta și a accentua persoanele și obiectele din cadru. Îmbunătățirea în prim-plan și în fundal maximizează câmpul de profunzime pentru o calitate a imaginii excepțional de realistă.

Contrast infinit

Culori închise uluitoare, culori deschise strălucitoare

Fără iluminarea de fundal care să le estompeze impactul, pixelii auto-iluminați realizează cele mai profunde culori închise pentru un contrast clar în fiecare tip de lumină. Efectele vizuale sunt mai bine definite, astfel încât să distingeți detaliile subtile care, de obicei, nu pot fi observate cu ochiul liber.

Dynamic Tone Mapping Pro

Detaliile dau tonul.

Dynamic Tone Mapping Pro, complet nou, este mai profund pentru a îmbunătăți imaginea. În trecut, această funcție îmbunătățea doar cadrele. Acum, tehnica perfecționează peste 5000 de blocuri pe tot ecranul pentru un HDR mai plin de viață până la ultimul detaliu.

Sunet Surround imersiv

Se pare că sunteți în scenă.

Procesorul α9 Gen 5 AI Processor remixează sunetul pe 2 canale în sunetul pe 7.1.2 canale. Simțiți acțiunea și haosul din jurul dvs., ca și cum sunteți personajul principal al filmului.

ThinQ AI și webOS

Televiziune doar pentru dvs.

Aveți nevoie de inspirație pentru seara de filme? ThinQ oferă recomandări pe baza preferințelor dvs. Configurați profiluri pentru toate persoanele din casă, pentru ca acestea să se bucure rapid de serialul TV preferat și pentru a primi știri și actualizări din sport personalizate.

Design

Faceți paradă cu afișajul.

Nu mai trebuie să vă ascundeți televizorul. Cu un design incredibil de subțire, se potrivește perfect. Alegeți aspectul de galerie de artă de 77 inchi care se încadrează la nivelul peretelui5. Sau modelul de 88 inchi cu un suport pentru podea care să stea mândru în spațiul dvs.

Experiență cinematografică reală

Acum, dvs. sunteți personajul principal.

Dolby Vision IQ și Dolby Atmos își dau întâlnire pentru o imersiune de senzație. Utilizând procesorul α9 Gen 5 AI de la LG, Dolby Vision IQ cu Precision Detail adaugă o profunzime extraordinară și scoate la iveală texturile subtile.

Audio/video

Toate preferințele dumneavoastră într-un singur loc.

Gata pentru seara de filme. Totul este pregătit pentru vizionarea în serie. Găsiți aproape orice conținut de vizionat în aplicațiile disponibile de redare în flux. Cu Netflix6, Disney+7, Amazon Prime8, Apple TV+9 și HBO Max10, mereu rulează conținuturi captivante.

Jocuri de ultimă generație

O mașină câștigătoare și puternică

Perfecționați-vă jocul cu primele televizoare din industrie care acceptă Dolby Vision Gaming 4K la 120 Hz pentru jocuri mai fluide și mai realiste. Cu un timp de răspuns de 0,1 ms, compatibilitate cu NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium și compatibilitate VRR, chiar și acțiunea ultra-rapidă pare clară și lină.

Jocuri în cloud

Noua ligă a jocurilor.

Odată cu adăugarea fără întreruperi a GeForce NOW și Stadia, o lume întreagă de jocuri în cloud vă așteaptă să vă jucați. Redescoperiți jocurile îndrăgite și găsiți noi jocuri preferate direct de pe televizor.

By Akan