Televizor OLED LG 139 cm (55″) OLED55BX3LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ Nou – Pret 4.699.00 Lei

Spread the love

Televizor OLED LG 139 cm (55″) OLED55BX3LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ Nou – Pret 4.699.00 Lei

Scurta descriere

LG OLED AUTO-ILUMINATPuterea PIXELILOR AUTO-ILUMINAȚI Televizorul OLED LG este unic datorită tehnologiei cu auto-iluminare. Peste 100 de milioane de sub-pixeli cu auto-iluminat* se combină pentru a oferi următoarea generație de televizoare. Bucură-te de negrul profund, cele mai bogate culori și cea mai realistă calitate a imaginii. 

*Calcul bazat pe înmulțirea dintre rezoluția 8K (7680 x 4320) și patru sub-pixeli. A 3-a generație de procesoare 4K inteligente α7Îmbunătățește-ți experiența de vizionare Procesorul puternic de a 3-a generație α7 asigură o vizualizare și o experiență spectaculoase, îmbunătățind sursele de imagine și sunet. Indiferent de sursă și optimizată pentru plăcerea vizualizării.

AI ThinQTelevizoarele fac un salt înainte Transformă-ți televizorul într-un hub central cu AI ThinQ inteligentă. ThinQ LG permite comenzi simple și controlarea sistemului Home IoT cu recunoașterea vocii naturale. De asemenea, cu Asistentul Google și Alexa încorporate, televizorul OLED LG face viața mult mai ușoară.

*Denumirea funcției din setări poate varia în funcție de versiunea sistemului de operare al televizorului.

Experiență cinematografică reală PIXELII AUTO-LUMINAȚI fac experiența cinematografică mai expresivă *Este necesară calitatea de membru pentru redarea Netflix. Dolby Vision IQ și AtmosBucură-te de elementele vizuale și sonore însușite în mod profesionist Urmărește filmele așa cum trebuie – absolut uimitor. Cu Dolby Vision IQ se reglează în mod inteligent luminozitatea ecranului, culorile și contrastul, în funcție de genul de conținut și de condițiile de iluminat. Dolby Atmos asigură o experiență sonoră captivantă, pentru a te bucura la maximum de orice tip de conținut. 

Vizionați așa cum se vede la cinematograf Procesorul reglează automat imaginea, oprind fluidizarea mișcării pentru efectul imagine animată completă. Urmăriți filmele cu intenția creativă și experiența cinematografică nealterate. Bucurați-vă de orice tip de conținut la standarde cinematografice și simțiți mesajul artistic al fiecărui film. Aflați de la cel mai bun din domeniu.

**Sigla FILMMAKER MODE™ este o marcă comercială a UHD Aliance, Inc. Îți găzduiește tot divertismentul Pătrunde în gama largă de conținuturi disponibile pe aplicația Netflix. De la cele mai recente filme, spectacole TV și documentare la emisiuni sportive în direct, le poți găsi pe toate într-un singur loc. Așează-te doar și relaxează-te.

*Netflix, sigla Netflix și Netflix TV sunt mărci comerciale ale Netflix Inc., înregistrată în SUA și în alte țări. Netflix TV+ este marcă înregistrată a Netflix Inc.

Experiență de joc supremăPIXELII AUTO-LUMINAȚI fac jocul mai reactiv

Joacă orice joc la un standard superior Fiind primul televizor care asigură compatibilitatea NVIDIA G-SYNC din domeniu, OLED LG este alegerea ideală pentru configurarea ta de jocuri. Toate jocurile tale pe calculator vor fi mai clare și mai fluide, cu mai puține întreruperi, întârzieri și intermitențe. Rămâi de partea câștigătorilor cu cel mai bun televizor pentru jocuri. 

*Imagini ale ecranului simulate.**NVIDIA G-SYNC este compatibil cu plăcile grafice RTX 20 și GTX 16. Unitățile de procesare grafică anterioare nu sunt compatibile cu G-SYNC. VRR, ALLM și eARCJoc mai uniform pentru a câștiga Frecvență de cadre mai ridicată, VRR (Rată Variabilă de Reîmprospătare), ALLM (Mod Automat de Latență Redusă) și eARC (Canal de Retur Audio Îmbunătățit) care respectă specificațiile HDMI 2.1. Cele mai recente funcții permit conținut care se deplasează rapid cu o rezoluție mai mare și imagini grafice mai line și sincronizate. Este o experiență de joc ce seamănă mai mult cu realitatea.

Timp rapid de răspunsNu rămâne în urmă în spatele adversarilor Domină calea spre victorie cu televizorul OLED LG. Cu o întârziere de intrare redusă și timp de răspuns rapid de 1 ms, pregătește-te să joci în forță cu o estompare redusă și mai mare claritate. Simte cu adevărat jocul cu mișcare și experiență de joc la viteză mare.

Profil HGiGJoc HDR mai captivant HGiG oferă placa grafică de joc ce corespunde cel mai bine cu specificațiile televizorului identificat și cu nivelurile de performanță ale televizorului. Cu OLED LG poți juca o gamă largă de jocuri, cu încredere într-un televizor care prezintă fiecare joc la nivel maxim.