Televizor OLED 163.9 cm Sony 65A8 4K UltraHD Smart TV Android – Pret 10.569.00 Lei

Spread the love

Televizor OLED 163.9 cm Sony 65A8 4K UltraHD Smart TV Android – Pret 10.569.00 Lei

Televizor Sony 65A8, 163.9 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, OLED


Beneficii:

 • Televizor SMART cu ecran OLED, cu o diagonala de 163.9 cm (65 inch) si rezolutie 4k (3840×2160).
 • Claritatea imaginilor si contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR10, HLG, Dolby Vision iar calitatea sunetului de tehnologia Dolby Audio(Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby AC-4).
 • Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi si Bluetooth, iar ca interfata enumeram: 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 slot CI+, 1 port S/PDIF, 1 port Intrare video composite si 1 port Minijack casti.
 • Sistem de operare Android si aplicatii de streaming Netflix si Youtube.
 • Performanta cu procesorul X1 Ultimate si Screen Mirroring prin Android si Ios.

Televizorul SMART de la Sony, cu un aspect subtire si modern, este potrivit oricarui spatiu de locuit. Puteti vedea acum chiar si detaliile fine din fiecare scena, atat in scenele luminioase cat si intunecoase datorita tehnologiei HDR si rezolutiei 4K. Diagonala de 163.9 cm va permite sa vedeti imaginea in ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. Aveti acces facil la continut si control simplificat printr-o singura telecomanda si sistemul sau de operare Android. Mai multe conexiuni si compatibilitati datorita celor 11 port-uri si a tehnologiilor wireless integrate, ce va permit conectarea cu numeroase dispoztive apartinand si altor marci.

Ecran:
Televizorul SMART este echipat cu functie de conectare la internet printr-o retea wireless, ce permite navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor de streaming, precum Netflix si Youtube.
Acesta are o rezolutie 4K, echivalenta cu un raport de aspect de 3840 x 2160 pixeli.

Caracteristici video si audio:

 • HDR10utilizeaza metadate statice pentru a comunica informatii despre continutul transmis.Acestea includ specificatiile monitorului utilizat initial la prelucrarea informatiei video, nivelul de negru, nivelul de luminozitate maxima si gama de culori, precum si continutul in sine (cea mai mare valoare pentru orice sub pixel rosu, verde sau albastru, impreuna cu nivelul mediu al pixelilor).
 • Televizoare Back-Lit au iluminare din spate, si inlocuiesc tuburile CCFL din modelele LCD cu LED-uri. Mai este denumita Direct LED sau Full-Array LED.
 • HLGutilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale.Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in Ultra HD, fie ca vorbim de continut obisnuit.
 • Principala caracteristica a tehnologiei Dolby Vision este adaugarea datelor de dinamica sau de miscare, la datele de imagine principale HDR. Dolby Vision combina informatia “scena dupa scena” primita de la o sursa compatibila cu capacitatea pe care o au aceste televizoare cu caracteristicile de luminozitate, contrast si spectacol al culorii.
 • Dolby Digital Plus este o tehnologie audio avansata de sunet surround, brevata de Dolby, care va ofera un sunet in stil cinematografic.
 • Digital Theater Systems(DTS) – sistem brevetat si standardizat de redare audioSurroundfolosind canale de sunet aditionale pentru a obtine o buna spatialitate.

Conectivitate:
Televizorul este compatibil cu mai multe dispozitive prin intermediul conectivitatii wireless si interfetei sale variate, precum:

 • Wi-Fi: Conexiune fara fir folosita pentru a conecta unSmart TVla internet sau pentru a oglindi dispozitive mobile.
 • Bluetooth este o tehnologie fara fir pe distante mici ce permite partajarea de date intre dispozitive digitale. Tehnologia Bluetooth functioneaza pe o raza de aproximativ 10 metri.
 • HDMI este un tip conector multimedia ce ofera prin aceeasi mufa semnal video si audio, dupa un standard bine stabilit.
 • USB sau Universal Serial Bus este o interfata de tip plug-and-play, adica tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un dispozitiv care are un port USB la port-ul televizorului, iar acesta va fi capabil sa detecteze.
 • S/PDIF –Sony/PhilipsDigital Interconnect Format.A aparut din dorinta de standardizare a modului de conectare a dispozitivelor digitale in domeniul electronicii pentru casa similar celor din domeniul professional. Fizic modilitatea de conectare poate fi fie coaxial cu mufe RCA fie prin Fibra Optica prin interfata TOSLINK.
 • Composite: Intrare video de semnal analog in care toate componentele imaginii sunt mixate pe un singur fir.