Spread the love

Televizor NEO QLED Samsung 216 cm (85″) QE85QN900A, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+NEO QLED Samsung – Pret 40.399.99 Lei

Descrierea produsului Televizor NEO QLED Samsung 216 cm (85″) QE85QN900A, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+
O nouă eră a televizoarelor. Samsung Neo QLED

Dezvăluie cele mai fine detalii și un contrast uimitor în 8K

Evoluție prin Neo QLED 8K și tehnologia Quantum Matrix controlează cu precizie noul Quantum Mini LED și afișează nunațe de negru, alb și numeroase variații între cele două, mai precise ca niciodată. Astfel sunt observate detalii extraoridare atât în ​​zonele întunecate, cât și în cele luminoase.

AI upscaling 8K, imagine extraordinară 8K, 16 rețele neurale specializate

PROCESOR NEO QUANTUM 8K

Neo Quantum Processor Pro 8K dispune de tehnologia avansată 8K AI Upscaling, care utilizează date generate din 16 rețele neurale specializate, pentru a reproduce imaginea la nivel de rezoluție 8K, indiferent de calitatea sursei conținutului.

*Experiența de vizionare poate varia în funcție de tipurile de conținut și de format. Efectuarea optimizării poate să nu se aplice conexiunii PC și Game Mode.

Culori vibrante și luminozitate extremă

QUANTUM HDR 4000 [3000]

Quantum HDR 4000 stabilește noul standard pentru detalii și luminozitate incredibile. Bucură-te de o culoare bogată, precisă și de un contrast mai profund, cu detalii clare. Maparea dinamică a tonurilor HDR10+ schimbă culoarea și contrastul scenă cu scenă, permițându-ți să apreciezi chiar și cele mai fine detalii.

Gama de luminanță Quantum HDR se bazează pe standarde de testare interne și poate fi modificată în funcție de condițiile de vizionare sau de specificații. QN900A 65 ”: Quantum HDR 48x

Vezi detalii cele mai fine

REZOLUȚIE REAL 8K

Simți puterea fiecărui cadru, cu 33 de milioane de pixeli, la o claritate maximă, cu o rezoluție de patru ori mai mare decât rezoluția 4K.

*Rezoluția Real 8K este definită ca având 7.680 x 4.320 pixeli. Conținutul nativ 8K se bazează pe difuzarea actuală 8K, pe conectivitatea și standardul de decodare. Standardele viitoare și anumite părți nu sunt garantate sau pot necesita achiziționarea suplimentară de dispozitive/adaptoare.

Transformă ceea ce iubești în 8K

8K AI UPSCALING

8K AI Upscaling analizează fiecare scenă a conținutului tău, de la culoare și textură, până la detalii privind lumina și contrastul. Atunci când calitatea conținut nu este nativ 8K, AI Upscaling optimizează calitatea imaginii și o reporduce la nivel de 8K.

*Experiența de vizionare poate varia în funcție de tipurile de conținut și de format. Este posibil ca „optimizarea AI 8K” să nu se aplice conexiunii PC și Game Mode.

Un miliard de nuanțe de culoare cu Quantum Dot

VOLUM DE CULOARE 100% CU QUANTUM DOT

Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai bună imagine creată de noi vreodată. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.

*Volum de culoare 100% măsurat în modul Movie Mode și spațiu de culoare DCI-P3, certificat de VDE.

Contrast și imagini vibrante

ANTI REFLECTION

Anti Reflection, nu permite ca strălucirea soarelui să-ți întrerupă meciul din timpul zilei sau reflexiile lampii să-ți strice filmul serii. Cu mai puține distrageri cauzate de reflectarea luminii, din orice loc din casă, te lași fermecat(ă) de cel mai recent blockbuster.

Experientă perfectă de vizionare din orice scaun

ULTRA VIEWING ANGLE

Vezi fiecare detaliu, în orice unghi. Ultra Viewing Angle îți oferă o imagine consecventă, chiar și atunci când stai în lateral. Deci fiecare loc este cel mai bun din casă.

*Nu este disponibil pe QN90A 50″.

Sunet dinamic care urmărește acțiunea din toate colțurile

Pătrunde imersiv în experiența ta de ascultare, din toate unghiurile televizorului, inclusiv din centru, fără a pierde niciun fragment audio.

TV și soundbar într-o armonie perfectă

Q-SYMPHONY

Înconjoară-te cu sunet de la televizor și soundbar, orchestrate în armonie. Q-Symphony permite într-un mod unic difuzoarelor televizorului și soundbar-ului să funcționeze simultan, pentru o acoperire mai bună, fără a dezactiva difuzoarele TV.

*Q-Symphony este disponibil numai cu soundbar-ul compatibil. Verifică dacă Q-Symphony este compatibil cu specificațiile produsului soundbar.

Sunet optimizat automat pentru a se potrivi spațiului tău

SPACEFIT SOUND

Bucură-te de un sunet optimizat în conformitate cu mediul de instalare, indiferent dacă este poziționat pe perete sau pe masă, oferind o experiență sonoră optimă.

Inovație fără limite

Bucură-te de o experiență de vizionare imersivă, cu rame aproape invizibile. Marginile negre sunt reduse aproape total, iar un ramele foarte subțiri elimină orice distragere a atenției, astfel încât să ai doar parte de o experiență de vizionare mai captivantă.

Frumusețea absolută regăsită în minimalism

INFINITY ONE DESIGN

Fără compromisuri între eleganță și experiența de vizionare captivantă. Acest impresionant design Infinity One te va purta la nivelul următor, cu un profil incredibil de subțire.

Eleganță și minimalis, fără cabluri dezordonate

ATTACHABLE SLIM ONE CONNECT

Indiferent de zona de instalare, Attachable One Connect te ajută să organizezi cablurile.

Experiență ta de gaming dinamica și fluidă

Acum îți îmbunătățești claritatea mișcării pentru conținutul jocului pe care îl iubești. Cu îmbunătățiri excepționale ale mișcării, te poți bucura de un joc cu acțiune ultra-smooth, fără efecte de tip lag sau motion blur.

Gaming HDR cu low latency și fără efecte de tip tear și stutter

FREESYNC PREMIUM PRO

Cu tehnologia certificată AMD FreeSync Premium Pro™ ai gaming fără efecte de tip tear și stutter combinat cu o experință de smooth gaming, high dynamic range și imagini excepționale, pentru o performanță care îți permite să câștigi oricând.

Vezi totul pe un singur ecran

Urmărești ce este la televizor și pe mobil, pe același ecran, în același timp. Fie că este vorba despre statistici sport live sau ghiduri video pentru gaming, acum conectezi telefonul și Multi View atât de simplu cum nu a mai fost vreodată.

  • Suportă sistemele de operare Android și iOS pentru smartphone.

Doar atingi pentru a te conecta

TAP VIEW

Redarea filmelor sau a muzicii de pe telefonul mobil pe televizor este simplu cu o singură atingere. Când atingi telefonul mobil de rama televizorul, acesta este detectat automat și redă instant filmul sau emisiunea ta preferată. Acum este rapid și ușor să transferi continutul dorit pe televizor și să te bucuri de vizionare în continuare fără întreruperi.

*Tap View este disponibil pe dispozitivele Samsung Galaxy cu sistem de operare Android 8.1 sau mai recent. *Nu este disponibil în Q60A 32”.

By Akan