Spread the love

Televizor Neo QLED Samsung 165 cm (65″) QE65QN900BTXXH, Full Ultra HD, Smart TV, WiFi, CI+ Nou – Pret 19.999.00 Lei

Descrierea produsului Televizor Neo QLED Samsung 165 cm (65″) QE65QN900BTXXH, Full Ultra HD, Smart TV, WiFi, CI+
Cel mai performant televizor

Contrast precis al luminii la un nivel superior

Quantum Technology Matrix Pro

Evolutia televizoarelor prin Neo QLED vine cu tehnologia Quantum Matrix, care controleaza cu precizie Quantum Mini LED. Cu un control precis al luminii, te poti bucura de detalii deosebite, atat in cele mai intunecate scene, cat si in cele mai luminoase.

Imagine 8K, optimizata prin AI si 20 de retele neuronale

Procesor Neuronal Quantum 8K

Procesorul multi-inteligent, avansat, al Neo QLED creeaza cea mai buna experienta de vizionare 8K. In loc de o singura retea neuronala pentru a analiza datele vizuale, procesorul Neo Quantum 8K utilizeaza datele generate din 20 de retele neuronale, pentru a imbunatati fiecare detaliu vizual al continutului tau 8K.

Dincolo de toate limitele

Ecran Infinity

Bucura-te de o experienta de vizionare imersiva, cu o rama aproape invizibila. Marginile negre sunt reduse drastic, iar rama televizorului foarte subtire elimina orice distragere, astfel incat sa o experienta de vizionare mai captivanta.

Experienta Dolby Atmos si difuzoare plasate in parte superioara

Dolby Atmos®

Noile difuzoare pozitionate in partea superiora ofera experienta nivelului urmator Dolby Atmos si o experienta de gaming imersiva, cu un sunet multidimensional.

Vezi detalii in detalii

Rezolutie Reala 8K

Simti puterea fiecarui cadru, cu 33 de milioane de pixeli, la o claritate maxima, cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia 4K.

Culori vibrante si luminozitate extrema

Quantum HDR 4000

Quantum HDR 4000 stabileste noul standard pentru detalii si luminozitate incredibile. Bucura-te de culori bogate, precise si de un contrast mai profund, cu detalii clare. Maparea tonurilor dinamice a HDR10+ schimba culoarea si contrastul, scena cu scena, permitandu-ti sa apreciezi chiar si cele mai mici nuante.

Uita de toate distragerile

Anti Reflection*

Cu sistemul Samsung Anti Reflection, atat de apreciat de critici, nu lasi luminozitatea soarelui sa-ti intrerupa meciul de la pranz sau reflexiile lampii sa-ti strice filmul din timpul serii. Cu mai putine distrageri de la reflectarea luminii, oriunde te afli in casa, te bucuri de cel mai recent blockbuster.

Imagine optimizata pentru confortul ochilor tai

Modul EyeComfort

Cu modul unic Samsung EyeComfort, acesta actualizeaza orele locale de apus si de rasarit, astfel incat ajusteaza automat modul de afisarea pe ecran. De asemenea, scade luminozitatea si culorile dupa apusul soarelui, astfel incat ecranul tau este mai placut pentru ochi, fiindu-ti mai usor sa te relaxezi si sa te odihnesti.

Adancime tridimensionala, cu retele neuronale puternice

Real Depth Enhancer

Real Depth Enhancer reda acum modul in care privirea umana proceseaza profunzimea, prin cresterea contrastului din prim-plan. De exemplu, atunci cand vizionezi un documentar despre natura, acesta imbunatateste redarea detaliilor texturii unui elefant, pe fundalul cadrului natural existent – la fel cum ar proceda ochii unei persoane in realitate.

Imbunatatiri exceptionale de miscare in 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Invingi fiecare inamic, chiar si la viteze mari. Cu imbunatatiri exceptionale de miscare, de pana la 4K 120 Hz, te poti bucura de joc, cu o actiune foarte fina, fara intarziere si estompare a miscarii.

Gaming HDR cu low latency si fara efecte de tip „tear” si „stutter”*

FreeSync Premium Pro

Cu tehnologia de baza certificata AMD FreeSync Premium Pro™, vei avea parte de o scadere a efectelor de tip „tear” si „stutter”, precum si de o combinatie superioara de jocuri fluide, la performante de varf, imagini exceptionale cu gama dinamica inalta si „low latency”, pentru o performanta cu adevarat castigatoare.

Sunet dinamic care urmareste actiunea din toate colturile

Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Patrunde imersiv in experienta ta de ascultare, din toate unghiurile televizorului, inclusiv din centru, fara a pierde niciun fragment audio.

Profil elegant fara cabluri dezordonate

Attachable Slim One Connect

Indiferent de zona de instalare, Attachable One Connect te ajuta sa organizezi cablurile.

Frumusetea absoluta si design minimalist

Design Infinity One

Fara compromisuri intre eleganta si experienta de vizionare captivanta. Acest impresionant design Infinity One te va purta la nivelul urmator, cu un profil incredibil de subtire.

Smart Hub

Noul Smart Hub Samsung ofera organizarea si accesarea continutului dorit, astfel incat sa petreci mai putin timp cautand si mai mult timp bucurandu-te de filme, emisiuni sau alt tip continut video preferat.

Smart TV

SmartThings

Relaxeaza-te si lasa-ti televizorul inteligent sa faca restul. SmartThings se poate conecta, fara probleme, pentru a monitoriza si controla toate dispozitivele tale inteligente si iti ofera un management in mod intuitiv a casei tale. Poti controla dispozitivele direct, cu telecomanda sau cu vocea, cand te uiti la televizor.

By Akan