Spread the love

Televizor Mini LED TCL 190 cm (75″) 75C935, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+Mini LED TCL 190 cm – Pret 11.999.00 Lei

Descrierea produsului Televizor Mini LED TCL 190 cm (75″) 75C935, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Luminozitate uimitoare, control de precizie al contrastului

Luminozitate extraordinara: mii de mini LED-uri ofera o luminozitate incredibila pentru accente dramatice si performante HDR mai intense si mai realiste.

Control de precizie al contrastului: mini-LED-urile controlate cu precizie intr-o matrice activa produc un contrast uluitor, capabil sa afiseze simultan nuante mai intense de negru si nuante de alb mai luminoase, pentru o profunzime, detalii si dimensiuni mai mari.

Culorile exceptionale ale QLED

Datorita tehnologiei de ultima generatie Quantum Dot, acest televizor TCL ofera culori cinematografice autentice, realizate din peste un miliard de culori si nuante.

Toate culorile pe care le pot capta camerele de cinema. Acestea permit asigurarea unui nivel de reproducere a culorilor, a detaliilor si a profunzimii care nu este egalat de niciun alt televizor LED sau OLED.

4K HDR PREMIUM 1000

Cel mai recent standard pentru continutul UHD este High Dynamic Range (Interval dinamic ridicat). 4K HDR PREMIUM 1000 ofera o experienta High Dynamic Range superioara, cu luminozitate ridicata, umbre exceptional definite si culori vii, fidele. Experimentati detalii incredibile ale imaginii, asa cum au intentionat regizorii de film. Imaginea pe care o vedeti este la fel de detaliata ca si in lumea reala. Experimentati profunzimea si detaliile imaginii!

Experienta 4K HDR PREMIUM 1000 include tehnologia Quantum Dot, cea mai recenta generatie de Mini LED cu retroiluminare si claritate nativa a imaginilor dinamice de 144 Hz pe televizoarele TCL. Cu 4K HDR PREMIUM 1000, va puteti bucura de detaliile imaginii, de luminozitatea uimitoare, de nuantele de negru extrem de intense si de culori vii si fidele.

Ecran cu rezolutie nativa de 144 Hz pentru o dinamica premium

Ecran cu rezolutie nativa de 144 Hz pentru o dinamica premium la imaginile in miscare rapida.

Bucurati-va de imaginile in miscare rapida (dinamice), cum ar fi meciurile sau filmele de actiune, cu o finete realista si detalii mai clare, datorita ecranului nostru cu o rezolutie nativa de 144 Hz. Nimic nu poate intrece imaginile dinamice la rezolutia nativa de 144 Hz.

144 Hz este cea mai mare capacitate de rata de reimprospatare a ecranului pentru acest televizor.

Datorita acestei rate de reimprospatare de 144 Hz, semnalul va fi procesat in cel mai bun mod, indiferent daca semnalul este de 50 Hz, 60 Hz, 100 Hz, 120 Hz sau 144 Hz.

Calitate HDR extrordinara, indiferent de sursa

Asigurati-va ca utilizati televizorul HDR la capacitate maxima – fie ca vizionati continutul Dolby Vision pe Netflix, Disney+ sau continutul HDR 10+ pe Amazon Prime Video, acest televizor TCL 4K HDR va accepta intotdeauna cel mai bun format.

In plus, HDR Dolby Vision IQ optimizeaza calitatea imaginii pentru a o adapta la conditiile de iluminare a camerei. Dolby Vision IQ optimizeaza inteligent televizorul pentru o imagine perfecta in camera dvs. in orice moment.

Exista o multime de modalitati de a obtine cea mai buna calitate a imaginii HDR la TV: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION si DOLBY VISION IQ.

Acest televizor TCL le accepta pe toate!

Joaca ca un profesionist

Pentru gameri, un televizor receptiv este la fel de important ca unul cu o imagine buna.

Noul standard al HDMI 2.1 permite rate de reimprospatare mai rapide, de pana la 4K la 120 fps si de pana la 4K la 144 fps (cadre pe secunda). HDMI 2.1 asigura, de asemenea, compatibilitatea cu cele mai recente generatii de console de jocuri si activeaza functii precum ALLM (Auto Low Latency Mode – Modul automat de latenta scazuta) si VRR (Variable Refresh Rate – Rata de reimprospatare variabila)*.

ALLM permite consolei de jocuri video sau placii grafice a PC-ului sa comute automat televizorul in modul „Joc” cu un decalaj foarte mic de intrare a unui joc pe TV de maxim 6 ms**.

VRR elimina efectele de „lag” (decalaj), sacadare si de rupere a cadrelor pentru o experienta de joc fluida si mai detaliata.

Acest televizor are o rata de reimprospatare variabila (VRR) de 144 Hz: cel mai inalt standard din industria TV, perfect pentru jocuri e-sport si FPS: o experienta de joc perfecta si fluida, fara ruperea cadrelor.

AMD Freesync premium pentru jucatorii seriosi, cu o experienta de joc fluida, fara ruperea cadrelor, la performante de varf.

Bara de joc TCL: nu parasiti niciodata jocul, vedeti toate optiunile de joc si va puteti personaliza experienta.

  • Este necesara cea mai recenta generatie de console de jocuri cu HDMI 2.1 sau cea mai recenta generatie de PC-uri cu HDMI 2.1.

** de 4K la 120 fps.

O experienta audio captivanta ca la cinematograf in confortul casei

Seria TCL C83 dispune de un sistem audio ONKYO 2.1 captivant, cu difuzoare stereo ONKYO integrate. Acesta ofera un sunet captivant pentru filmele, muzica si jocurile dvs. video.

In plus, seria TCL C83 dispune de un difuzor de bas dedicat situat in partea din spate a televizorului. Sistemul audio ONKYO de inalta clasa si Dolby Atmos va imbunatatesc experienta cu un sunet de calitate cinematografica, care duce experienta vizionarii unui film in urmatoarea dimensiune.

Dolby Atmos si simbolul dublu D sunt marci inregistrate ale Dolby Laboratories.

Divertismentul preferat. Cu putin ajutor de la Google.

Google TV reuneste filme, emisiuni, programe TV si multe altele din toate aplicatiile si abonamentele dvs. si le organizeaza special pentru dvs.

Este posibil ca unele aplicatii, continuturi si/sau functii sa nu fie disponibile in toate tarile. Sub rezerva disponibilitatii.

Aplicatia Google Assistant hands-free: faceti-va vocea auzita

Cu functia performanta de comanda vocala hands-free combinata cu Google Assistant, GoogleTV de la TCL simplifica si imbunatateste viata.

*Este posibil ca functia de comanda vocala hands-free si Google Assistant sa nu fie disponibile in anumite limbi si tari. Aplicatia Google Assistant necesita o conexiune la internet/date. Se pot aplica tarife pentru traficul de date. Disponibilitatea si performanta anumitor functii si servicii depind de serviciu, dispozitiv si retea si este posibil sa nu fie disponibile in toate zonele.

Sa fim impreuna in acest moment

Apeluri vocale gratuite, simple, de inalta calitate** sau apeluri video cu televizorul TCL.

*Necesita conectare cu un cont Google.

**Apelurile video necesita o camera optionala.

Design metalic premium fara rama, cu suport central

Seria TCL C83 este dotata cu un suport central metalic elegant, astfel incat acest televizor cu ecran mare poate fi montat cu usurinta pe orice suprafata din locuinta.

Fara rama pe partea din fata pentru un ecran mai mare si mai multe imagini care va plac.

Acest concept de design ultra-subtire foloseste metal veritabil, ceea ce il face nu numai o piesa eleganta de artizanat, ci si una durabila, care se va integra in locuinta dvs.

Eleganta functionala imbinata cu performanta intr-o armonie perfecta.

By Akan