Spread the love

Televizor Mini LED Sony 216 cm (85″) XR85X95K, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ Mini LED Sony 216 cm – Pret 30.299.99 Lei

Descrierea produsului Televizor Mini LED Sony 216 cm (85″) XR85X95K, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
Imagini si sunet de ultima generatie cu inteligenta cognitiva

Duceti imaginea si sunetul la nivelul urmator, cu Cognitive Processor XR™. Revolutionarul nostru procesor de pe televizoarele Sony BRAVIA XR™ reproduce continutul exact asa cum vad si aud oamenii, pentru a oferi o experienta incredibil realista. Acesta intelege modul in care ochiul uman percepe lucrurile si focalizeaza, analizand incrucisat imaginile pentru a oferi profunzime, contrast uimitor si culori extraordinar de intense.

Scene pline de contrast si luminozitate, controlate cu precizie

Bazata pe Cognitive Processor XR™, unitatea unica XR Backlight Master Drive controleaza cu precizie cea mai recenta generatie de retroiluminare cu mini LED-uri din TV-ul 4K BRAVIA XR X95K pentru o luminozitate pe care o puteti simti. Va veti bucura de un interval dinamic fara precedent, cu lumini incredibil de stralucitoare si negru profund, precum si de tonuri medii foarte naturale, fara aproape nicio pata alba sau halou in jurul punctelor luminoase.

Sunet din ecran, imagini si sunet in armonie

Bucurati-va de sunet sincronizat exact cu imaginea de pe ecran cu tehnologia Acoustic Multi-Audio™. Tweeterele de pozitionare a sunetului asigura armonia dintre imagini si sunet pentru o experienta de vizionare captivanta.

Spuneti doar ce doriti sa vedeti cu ajutorul cautarii vocale

Gasiti noi preferinte mai rapid cu ajutorul cautarii vocale. Treceti direct la o emisiune sau film doar spunandu-l sau navigati cu cautare voc. gen „gaseste filme de actiune”. Apasati butonul vocal de pe telecomanda pt. a incepe.

Cu experienta de cinema acasa, va bucurati de filme incluse cu BRAVIA XR™

Reinnoire, reciclare si reducere: concepute pt. mediu

TV-urile BRAVIA XR sunt concepute pentru experiente captivante si tinand cont de mediu. Ne-am angajat sa folosim mai putin plastic virgin in TV si ambalaje. X95K contine SORPLAS™ dezvoltat de Sony, cu rata de reciclare de 85% pentru componente. Tehnologiile unice de control al retroiluminarii, BRAVIA CAM si senzorii ofera imagini de calitate si reduc si consumul de energie.

XR Imagine

O profunzime incredibila cu contrast si luminozitate intense

XR Backlight Master Drive are un algoritm unic de reducere locala a luminii pt a controla independent mii de mini LED-uri de mare densitate cu superprecizie. Focalizeaza lumina pentru luminozitate maxima, aproape fara reflexii sau halouri. Scenele sunt pline de lumini intense, negru profund si tonuri medii naturale.

Un spectru cromatic larg pt. umbre si nuante din lumea reala

Bazat pe Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro permite X95K sa acceseze peste 1 miliard de culori si sa le reproduca pe toate cu diferentele subtile observate in realitate. Combinat cu panoul cu gama larga de culori si cu procesorul centrat pe om, detecteaza culoarea din saturatie, nuanta si luminozitate pt. umbre naturale in toate detaliile.

Recreerea texturii pierdute: tot continutul extins la 4K

Cu XR 4K Upscaling, va veti bucura de divertisment la o calitate apropiata de 4K, indiferent de continut sau de sursa. Cognitive Processor XR™ acceseaza o cantitate mare de date, recreand inteligent texturile si detaliile pt. imagini realiste.

Procesare inteligenta, fara neclaritati in scene rapide

Vizionarea evenimentelor sportive si a filmelor cu miscare rapida a cunoscut o imbunatatire substantiala. Cognitive Processor XR™ cu XR Motion Clarity™ analizeaza miscarea pe mai multe cadre pt a garanta ca actiunea ramane lina, luminoasa si clara.

Imagini superbe pe ecran

Panoul X-Wide Angle™ mentine imaginile superbe din orice unghi, astfel incat chiar si cei care privesc din lateral au parte de o experienta la fel de satisfacatoare precum cei care se afla in centru. Iar cu X-Anti Reflection, imaginile sunt mult mai clare, cu stralucire intensa redusa.

XR Sunet

Sunet puternic de pe ecran, sincronizat perfect cu imaginile

Tehnologia Acoustic Multi-Audio™ include tweetere de pozitionare a sunetului, pentru ca inaltele sa provina din locul potrivit din scena, sincronizate perfect cu imaginea. Aceste tweetere de pozitionare a sunetului gestioneaza cu precizie pozitionarea tonurilor inalte pt realism sporit, iar subwooferele stanga si dreapta ofera un bas puternic oriunde amplasati TV-ul.

Tot divertismentul dvs., convertit la sunet surround 3D

Cu BRAVIA XR™, tot ce vizionati vine la pachet cu sunet surround. XR Surround creeaza sunet surround din lateral si pe verticala utilizand doar difuzoarele TV-ului, pentru sunet 3D fara boxe in tavan sau care proiecteaza sunetul in sus. Televizoarele noastre BRAVIA XR™ sunt compatibile si cu Dolby Atmos®.

Cea mai buna experienta, cu sunetul Sony

Asociate cu echipamente audio Sony, cele mai recente TV-uri BRAVIA XR merg si mai departe, oferindu-va o experienta audio-vizuala de neegalat, cu o calitate remarcabila a imaginii si a sunetului XR.

Voice Zoom™ 2 optimizeaza vocile, pentru un dialog mai clar

Auziti dialogul de la televizor mai clar, fara a creste volumul. Chiar daca dialogul este dificil de auzit, Voice Zoom 2 detecteaza tipul de voce, il analizeaza si ii imbunatateste claritatea.

Imagini si sunet supreme, indiferent de mediu

Bucurati-va de o experienta de vizionare incitanta. Tehnologia unica de optimizare in functie de mediu, cu senzor de lumina si culoare, ajusteaza automat imaginea si sunetul conform mediului dvs.

Treceti la o vizionare si mai buna, optimizata cu BRAVIA CAM

Conectati-va televizorul BRAVIA XR cu BRAVIA CAM, vandut separat, pentru o experienta de vizionare si mai captivanta. BRAVIA CAM recunoaste locul in care va aflati in camera si distanta la care va aflati fata de televizor, apoi ajusteaza setarile de sunet si imagine astfel incat acestea sa fie perfecte. Sunetul este mai clar, iar luminozitatea imaginii este adaptata la mediul de vizionare.

Descoperiti noi moduri de a va bucura de TV cu BRAVIA CAM

Cu BRAVIA CAM va aflati intotdeauna in cel mai bun loc din casa. Recunoaste locul in care stati si optimizeaza imaginea si sunetul in consecinta. Vi se ofera inclusiv comenzi prin gesturi si alte experiente noi care asteapta sa fie explorate.

Chat video cu prietenii si familia pe ecranul mare

Ramaneti la curent cu prietenii si familia, chiar pe marele ecran. Totul este mai distractiv cand asociati televizorul cu BRAVIA CAM.

Tot ce doriti sa urmariti intr-un singur loc

Accesati cu usurinta tot continutul si serviciile preferate. Vedeti peste 700.000 de filme si episoade TV, intr-un singur loc. Google TV ofera continutul preferat din toate aplicatiile si abonamentele dvs. si vi-l organizeaza.

Vedeti continutul de pe smartphone pe ecranul mare

Bucurati-va rapid si usor de clipurile video, fotografiile, jocurile preferate si multe altele de pe dispozitivele dvs. iOS sau Android pe un ecran mare.

Telecomanda simpla, premium, usor de folosit si pe intuneric

Am reproiectat complet telecomanda pt control fara efort al TV-ului, ziua sau noaptea. Noua telec. premium este usor de utilizat, cu butoane simplificate si retroil., pt a putea vedea totul clar, chiar si pe intuneric. Compacta si din aluminiu, aceasta are un aspect frumos si rafinat si asigura inclusiv o priza confortabila.

Gasiti cu usurinta telecomanda pierduta cu ajutorul vocii

Nu veti pierde niciodata telecomanda in spatele pernelor. Cu Finder, trebuie doar sa spuneti „OK Google, gaseste-mi telecomanda” sau sa apasati butonul din lateralul TV-ului pentru a activa telecomanda pierduta. Telecomanda va suna, putand-o localiza rapid.

Usor de sters, ramane mereu curata

Conceputa cu o suprafata la nivel cu butoane inferioare si un strat din poliuretan special, telecomanda este usor de sters si de pastrat curata. Toate butoanele sunt acoperite in mod special cu material antibacterian.

Controlati toate dispozitivele cu o telecomanda inteligenta

Toate dispozitivele dvs. conectate pot fi controlate cu telecomanda noastra inteligenta. Accesul cu o apasare de buton la servicii video la cerere va afiseaza seriale si filme in cateva secunde.

By Akan