Spread the love

Televizor LED Sony 216 cm (85″) KD85X85KAEP, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ Nou – Pret 15.799.99 Lei

Descrierea produsului Televizor LED Sony 216 cm (85″) KD85X85KAEP, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
Culori uimitor de realiste

Peste un miliard de culori sunt aduse la viata prin tehnologia TRILUMINOS PRO™ si procesorul nostru 4K HDR X1™. Cu un contrast extrem, tot ceea ce priviti pare exact ca in viata reala.

Actiune rapida, redare extrem de fluida

Aveti miscare si tranzitii fluide pe acest TV 4K Sony BRAVIA cu rata de reimprospatare de 120 Hz. Veti vedea detalii clare in scenele cu miscare rapida cu Motionflow™ XR. Aceasta tehnologie inovatoare insereaza cadre suplimentare intre cele originale, comparand factorii vizuali cheie din cadre succesive si calculand fractiunea de secunda de actiune lipsa din secvente.

Rezolutie 4K superioara, indiferent ce vizionati

Vedeti imagini 4K impresionante, cu detalii si texturi realiste, cu procesorul nostru 4K HDR X1™. Imaginile filmate in 2K si HD sunt extinse pana aproape la detalii 4K prin 4K X-Reality™ PRO, utilizand o baza de date 4K unica.

Ascultati sunet de inalta calitate

Gandit sa completeze calitatea sunetului si aspectul subtire al televizorului cu forma sa noua si unica, difuzorul nostru X-Balanced Speaker ofera un sunet clar pentru filme si muzica.

Fiori ca intr-o sala de cinema

Vedeti toate filmele preferate mai dramatic si mai realist pe un televizor 4K Ultra HD proiectat pentru experiente cinematografice realiste la domiciliu. Dolby Vision™ chiar da viata scenelor, iar Dolby Atmos™ umple camera cu sunet captivant.

Spuneti doar ce doriti sa vedeti cu ajutorul cautarii vocale

Gasiti noi preferinte mai rapid cu ajutorul cautarii vocale. Treceti direct la o emisiune sau film doar spunandu-l sau navigati cu cautare voc. gen „gaseste filme de actiune”. Apasati butonul vocal de pe telecomanda pt. a incepe.

Suprafata la nivel, pentru vizionare captivanta

Deoarece rama este extrem de ingusta, ochii se concentreaza in mod natural asupra imaginii, nu asupra a ceea ce o inconjoara.

Suport polivalent pentru orice pozitionare a televizorului

Un suport versatil cu 2 pozitii va ofera posibilitatea de a alege intre o instalare standard, care va ajuta sa va concentrati asupra imaginii, si o instalare in spatii inguste, pentru rafturi mai mici.

Imagini si sunet supreme, indiferent de mediu

Relaxati-va si bucurati-va de o experienta de vizionare incitanta. Tehnologia unica de optimizare in functie de mediu, cu senzor de lumina, ajusteaza automat imaginea si sunetul conform mediului dvs.

Descoperiti noi moduri de a va bucura de TV cu BRAVIA CAM

Explorati o serie de experiente TV noi si distractive cu BRAVIA CAM, inclusiv comenzi prin gesturi si multe altele.

Chat video cu prietenii si familia pe ecranul mare

Revedeti-va cu prietenii si familia pe marele ecran. Bucurati-va de mai multa distractie asociind TV-ul cu BRAVIA CAM.

Reinnoire, reciclare si reducere: concepute pt. mediu

TV-urile BRAVIA sunt concepute pentru experiente captivante si protejarea mediului. Ne-am angajat sa folosim mai putin plastic virgin in TV si ambalaje. Rama TV-ului X85K este din plastic reciclat. Tehnologiile unice de control al retroiluminarii, BRAVIA CAM si senzorii asigura imagini de inalta calitate si reduc consumul de energie.

By Akan