Televizor Led Smart Panasonic, 165 cm, TX-65JX940E, 4K Ultra HD Garantie 5 ani – Pret 11.799.00 RON

Spread the love

Televizor Led Smart Panasonic, 165 cm, TX-65JX940E, 4K Ultra HD Garantie 5 ani – Pret 11.799.00 RON

Vezi totul. Simți totul.

Acțiune rapidă, redată cu claritate extraordinară. Sportul și jocurile video solicită o performanță excepțională, iar televizoarele noastre LED 4K din gama de vârf au beneficiat de upgrade în acest sezon. Concepute pentru cea mai rapidă acțiune pe ecran, oferind încântare în camera ta de zi – cu culori superbe și claritate de excepție. În plus, sunetul imersiv vă aduce acțiunea ție, familiei și prietenilor. O performanță câștigătoare – de fiecare dată.

Culori cu adevărat exacte, care surprind momentul

HDR Cinema Display Pro – un ecran HDR Cinema Display Pro de înaltă performanță asigură un spectru mai larg de culori, contrast ridicat și performanță de mișcare cursivă – ideal pentru sport și jocuri. Retroiluminarea cu LED-uri de înaltă calitate asigură luminozitate consecventă pe întregul ecran.

Acțiune rapidă, controlată inteligent

Procesor HCX Pro AI – noul procesor din televizoarele noastre premium oferă culori cu adevărat exacte, contrast și claritate de excepție – fiind extraordinar pentru acțiune rapidă. Folosind inteligența artificială, televizorul știe când vizionezi sport și reglează imaginea în mod corespunzător.

Sunet impresionant, care îți aduce atmosfera de pe stadion

Dolby Atmos® – o imagine extraordinară este ceva, dar gradul de implicare este mult mai ridicat când adaugi și sunet extraordinar. Sistemul nostru de procesare a sunetului, cu tehnologie imersivă Dolby Atmos®, te poate face să te simți ca și cum ai sta pe cel mai bun loc de pe stadion.

Strălucire și culori optime – în toate condițiile

Format multi-HDR – deoarece acceptă toate formatele HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat), televizoarele noastre premium asigură cea mai bună performanță posibilă, indiferent de sursa imaginii. Strălucirea și culorile sunt optimizate scenă cu scenă, indiferent dacă sursa este Dolby Vision, HLG, HDR10 sau noul format adaptiv HDR10+.

Jocuri cu viteză, rezoluție și mișcări uimitoare.

Mod Joc extrem – în modul Joc extrem, noul nostru televizor LED 4K este gata de acțiune. Iar HDMI 2.1 acceptă frecvențe ridicate ale cadrelor (HFR), o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) și AMD FreeSync Premium pentru noi niveluri de realism cerute de cele mai recente dispozitive pentru jocuri.

Joc cu acțiune cursivă pe ecranul OLED de dimensiuni mari

AMD Freesync Premium – Televizoarele noastre OLED din 2021 au certificare AMD Freesync Premium. Acestea sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență de joc de la cele mai noi și mai interesante dispozitive pentru jocuri. Bucură-te de o imagine 4K fluidă pe ecranul de dimensiuni mari, plin de culoare și evadează în universul jocurilor.