Televizor Led Smart Panasonic 165 cm, TX-65JX940E, 4K Ultra HD Garantie 5 ani – Pret 11.799.00 Lei

Spread the love

Televizor Led Smart Panasonic, 165 cm, TX-65JX940E, 4K Ultra HD Garantie 5 ani – Pret 11.799.00 Lei

TELEVIZOARE Panasonic 

Produsele Panasonic se remarca prin performantele tehnice precum consumul redus de energie , culori bogate, calde si negru puternic, vizionarea din orice unghi indiferent de pozitia din camera, timpul de raspuns cel mai bun de 0.001ms pentru imaginile in miscare, durata de viata de 100.000 de ore de functionare.Panasonic ofera cele mai bune solutii superioare din punct de vedere al calitatii imaginii si duratei de viata al televizorului.

Vezi totul. Simți totul.

Acțiune rapidă, redată cu claritate extraordinară. Sportul și jocurile video solicită o performanță excepțională, iar televizoarele noastre LED 4K din gama de vârf au beneficiat de upgrade în acest sezon. Concepute pentru cea mai rapidă acțiune pe ecran, oferind încântare în camera ta de zi – cu culori superbe și claritate de excepție. În plus, sunetul imersiv vă aduce acțiunea ție, familiei și prietenilor. O performanță câștigătoare – de fiecare dată.

Culori cu adevărat exacte, care surprind momentul

HDR Cinema Display Pro – un ecran HDR Cinema Display Pro de înaltă performanță asigură un spectru mai larg de culori, contrast ridicat și performanță de mișcare cursivă – ideal pentru sport și jocuri. Retroiluminarea cu LED-uri de înaltă calitate asigură luminozitate consecventă pe întregul ecran.

Acțiune rapidă, controlată inteligent

Procesor HCX Pro AI – noul procesor din televizoarele noastre premium oferă culori cu adevărat exacte, contrast și claritate de excepție – fiind extraordinar pentru acțiune rapidă. Folosind inteligența artificială, televizorul știe când vizionezi sport și reglează imaginea în mod corespunzător.

Sunet impresionant, care îți aduce atmosfera de pe stadion

Dolby Atmos® – o imagine extraordinară este ceva, dar gradul de implicare este mult mai ridicat când adaugi și sunet extraordinar. Sistemul nostru de procesare a sunetului, cu tehnologie imersivă Dolby Atmos®, te poate face să te simți ca și cum ai sta pe cel mai bun loc de pe stadion.

Strălucire și culori optime – în toate condițiile

Format multi-HDR – deoarece acceptă toate formatele HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat), televizoarele noastre premium asigură cea mai bună performanță posibilă, indiferent de sursa imaginii. Strălucirea și culorile sunt optimizate scenă cu scenă, indiferent dacă sursa este Dolby Vision, HLG, HDR10 sau noul format adaptiv HDR10+.