Televizor Hisense 254 cm (100″) 100L5F-B12, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+Nou – Pret 19.499.99 Lei

Spread the love

Televizor Hisense 254 cm (100″) 100L5F-B12, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+Nou – Pret 19.499.99 Lei

Imersiv și real ca în viațăEcran mare optimizat de 100 inchi TV Laser cu rază de proiecție ultra-scurtă proiectează o imagine 4K colorată şi strălucitoare pe un ecran ambiant de 100 de inchi pentru respingerea luminii proiectate pentru a fi vizionat în orice cameră din casă. Bucurați-vă de un Televizor mare şi de experienţa de vizionare imersivă.

Experiență cinematografică premiumTV Laser cu rază de proiecție ultra-scurtă 4K 4K Ultra HD aduce peste 8 milioane de pixeli pentru a crea o lume cu totul nouă pe un ecran ALR de dimensiuni mari. Imaginile sunt mai clare, mai luminoase și afișate în culorile lor reale exact așa cum a fost conceput de regizor ca să le vedem. Consola cu rază de proiecție ultra-scurtă poate proiecta imaginea de la o distanţă de numai 11,3 inchi de la perete, oferind o experienţă de vizualizare mai naturală.

Îmbrăţişează LuminaX-Fusion™ Sursă de Lumină Laser Utilizează o sursă de lumină laser albastră pentru a reda imagini ascuţite, precise, cu detalii uimitoare, evitând în acelaşi timp dispersia luminoasă nedorită şi oferind o experienţă de vizualizare mai naturală.

Pentru imagini realeHDR High Dynamic Range (HDR) deschide o gamă complet nouă de culori și contrast, astfel încât să vă puteți bucura de o imagine uimitor de vibrantă, cu o profunzime incredibilă. 

Capturați fiecare moment uimitorMEMC Deplasarea fluidă a imaginilor ce se succed cu rapiditate, pentru vizionare fără întreruperi, cu tehnologia DLP. Imaginile ce se derulează rapid sunt clare și au o tranziție lină, ideal pentru vizionarea filmelor de acțiune și a transmisiilor sportive. 

Pur și simplu un SMART TV strălucitorVIDAA U3.0 AI Prezentarea unui nou sistem de operare Smart TV de la Hisense. Niciodată un televizor inteligent nu a fost mai ușor de utilizat. Cu un design simplificat care vă permite să comutați fără efort între toate aplicațiile și dispozitivele dvs. preferate în trei sau mai puțini pași, VIDAA U vă ajută să va bucurați de conținut mai ușor și mai rapid.

Ne pasă de tineEye-friendly Design Imaginea pe care o vedeți pe ecranul televizorului cu laser este reflectată în loc sa fie distribuită direct în ochi, ceea ce în concordanță cu percepția vizuală umană, ochii dvs. se simt mai confortabil să privească televizorul cu laser. Ecranul nu are nevoie de electricitate pentru a funcționa, ceea ce generează deci radiații electromagnetice zero. Aceasta vă oferă o altă soluție pentru o experiență mai sănătoasă de vizionare TV.