Spread the love

Televizoare Profesionale care sa se Potriveasca Perfect in Sufrageria Dumneavoastra

Descriere

Cautati un televizor care sa se potriveasca perfect in sufrageria dumneavoastra ? ECG 40 FS01T2S2 cu diagonala sa de 102 de centimetri il face un televizor ideal pentru apartamente sau – de ce nu – ca al doilea dispozitiv in dormitor sau la cabana. Nu este lipsit de vreuna dintre functiile importante. Se bazeaza pe un tuner care accepta standardele DVB-T2 / T / S / S2 / C si un decodor H.265.

Acest lucru va permite sa va bucurati de emisiuni TV in noul standard, fara a fi nevoie de un set-top box. Ecranul ofera rezolutie Full HD (1920 × 1080 pixeli) si difuzoarele de 8W ofera un sunet foarte clar. Televizorul este echipat cu un suport elegant si il puteti agata cu usurinta pe perete, daca este necesar, deoarece accepta standardul VESA.

Exista o multime de porturi pe partea din spate a televizorului pentru extinderea capacitatilor, daca este necesar. Trei intrari HDMI acopera necesitatea conectarii unui DVD player la o consola de jocuri sau alte dispozitive. Daca aveti niste echipamente mai vechi, atunci veti aprecia cu siguranta intrarea VGA , cu care va puteti conecta, de exemplu, la un laptop mai vechi, care isi va gasi in continuare utilizarea.

Puteti conecta o unitate USB sa vizualizati imagini sau fisiere video la televizor. Exista, de asemenea, o priza pentru conectarea la o retea de calculatoare (RJ45), pe care o puteti inlocui cu o conexiune wireless Wi-Fi. Televizorul are cateva functii avansate care vor extinde foarte mult gama de continut pe care o puteti viziona.

Si sa nu uitam de iesirea pentru casti, astfel ca puteti viziona emisiunea preferata fara a deranja pe cineva din apropiere.

Dupa ce conectati televizorul la Internet trebuie doar sa alegeti postul preferat si sa va bucurati de o imagine foarte clara. Tanara generatie va aprecia fara indoiala accesul la YouTube , unde va gasi o multime de videoclipuri. Cunoscatorii adevarati se pot abona la serviciul Netflix , unde vor putea viziona o multime de filme si seriale, multe dintre ele cu dublare sau subtitrari in limba romana.

Specificatii tehnice:

Dimensiune ecran 40 „/ 102 cm
Rezolutie Full HD 1920 x 1080
Tuner satelit: DVB-S2
Tuner digital: DVB-T, T2 H 265 MPEG2/4 HD DVB-T MPEG2/4
Sistem de operare Linux cu platforma SMART
Netflix, You Tube
Multimedia locala, Redare filme direct dupa USB
Clasa energetica A +
Putere 70 W
Conectori: 3 X HDMI, 2 X USB, RF IN, PC Audio In, Coaxial, iesire pentru casti, slot CI+, AV IN, RJ45, SPDIF
Contrast dinamic 5000:1
Sistem prindere VESA 200 x 100.

By Akan