Spread the love

Telefon Mobil Samsung Galaxy S21 Ultra, Procesor Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 Octa-Core, Dynamic AMOLED 6.8″, 12GB RAM, 256GB Flash, Camera Quad 108 + 10 + 10 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, Dual SIM Fizic, Android (Argintiu) – Pret 6.099.00 Lei

Scurta descriere

Epic.În toate privințele.

Îți prezentăm Galaxy S21 Ultra 5G. Creat cu o cameră unică, cu tăietură pe contur, pentru a crea o revoluție în fotografie — permițându-ți să înregistrezi videoclipuri cinematografice în 8K și să captezi cadre epice, toate dintr-o mișcare. Iar cu cel mai rapid chipset al Galaxy, cea mai puternică sticlă, 5G și baterie ce durează întreaga zi, Ultra se ridică cu ușurință la măsura așteptărilor.

Nuanțe Ultra

Cea mai dură sticlă Gorilla Glass de până acum

Concepută pentru a se zgâria cât mai puțin și a proteja cât mai bine atât fața, cât și spatele telefonului, aceasta este cea mai dură versiune de Gorilla Glass utilizată pe un smartphone Galaxy.3

Obține portrete incredibile din videoclipurile 8K

8K Video este cea mai mare rezoluție disponibilă pe un smartphone – de patru ori mai mulți pixeli decât 4K. Poți înregistra videoclipuri 8K la 24 cadre/s și poți obține imagini clare, care vor arăta mai bine decât la cinematograf, apoi le poți încărca și viziona pe YouTube.
Cu funcția 8K Video Snap, poți extrage fotografii de înaltă rezoluție direct din videoclipurile 8K.4 Deci nu mai trebuie să alegi între filmări și fotografii.

Revoluția rezoluției continuă

Funcția Portrete evidențiază trăsăturile feței. Modul portret tip studio este îmbunătățit de IA pentru a oferi un nivel ideal de iluminare în fotografii – analizarea fețelor, unghiuri de iluminare și direcția și adâncimea cartografierii câmpului.

Senzorul Bright Night este cea mai mare dezvoltare a noastră în ceea ce privește fotografiile cu luminozitate redusă, captând culori vii și strălucitoare în întunericul nopții. Realizează imagini clare cu mai multă viteză și semnificativ mai puțin zgomot, controlând în același timp durata de expunere.1

JOCURI
Performanță epică nemaivăzută

Telefonul tău pe computer

Descoperă puterea de a rula aplicații mobile direct de pe computerul tău cu Windows 10. Fixează aplicații în meniul Start sau în bara de activități pentru acces ușor și pentru a trece direct la muncă – totul începe când conectezi telefonul Galaxy la aplicațiile telefonului.

By Akan