Spread the love

Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Procesor Octa-Core Snapdragon 865+, Dynamic AMOLED 6.9″, 12GB RAM, 256GB Flash, Camera Tripla 108+12+12MP, Wi-Fi, 5G, Dual Sim Fizic, Android (Maro) – Pret 5.299.00 Lei

Scurta descriere
Galaxy Note20 | Note20 Ultra 5G

Primul care a îmbinat un instrument de scris cu un telefon, Note ți-a pus o lume cu totul nouă în buzunar. Pe măsură ce ne confruntăm cu o nouă normalitate, viața cere un nou tip de dispozitiv. Noul Galaxy Note nu este un smartphone obișnuit, ci o suită de calculatoare în buzunarul tău. Acesta este nivelul următor al jocurilor pe mobil. Aceasta este o cameră de nivel profesional, filmare 8K și un set complet de editare.

Descoperă telefonul puternic care schimbă pentru totdeauna modul în care lucrezi și te joci.

O gamă uimitoare de nuanțe memorabile, care redefinesc modul în care lucrezi și te joci.

Design minimal, cu un corp metalic pus în valoare de detalii rafinate și culori transcendente, precum și o sticlă durabilă Corning® Gorilla® Victus ™ – Cel mai rezistent ecran Gorilla Glass montat vreodată la un smartphone.1, 2 Fiecare Galaxy Note20 și Note20 Ultra sunt completate de un S Pen asortat la culoarea telefonului.
Senzația unui stilou adevărat. Putere pentru mult mai mult

S Pen oferă o latență redusă inovatoare, pentru a genera o experiență de scriere incredibil de realistă.6 Asociat cu versatilitatea Bluetooth, controlul gesturilor și multe altele, este cel mai puternic instrument de scris Galaxy.7

Salvează și sincronizează automat toate notele pe mobil, tabletă și PC8, 9

Galaxy Tab S7 | S7+ – Include aplicația Samsung Notes, pentru a simplifica sincronizarea.

Acum, Samsung Notes se sincronizează cu OneNote pe computerul tău și în Outlook

Această experiență atât de inteligentă îți permite să faci multe altele. Ceea ce notezi în Samsung Notes se transferă automat în OneNote pe PC.
HyperFast 5G și Wi-Fi Optimizer îți duc jocul în toate locurile noi

Viteze de date HyperFast, cu performanța potrivită

Procesor puternic și inteligent din Galaxy Note20 și Note20 Ultra se asigură ca descărcările și fluxurile tale de date să aibă loc atât de repede cât permite 5G.10 Iar când ești în apropierea unui AP, Wi-Fi 6 oferă o conexiune rapidă și sigură, în timp ce Wi-Fi Optimizer menține latența scăzută pentru jocuri și apeluri video neîntrerupte, chiar și într-o zonă aglomerată.

Cu cele mai bune instrumente pentru fotografi profesioniști, videografi și editori

Galaxy Note20
3x Zoom Optic Hibrid11
30x Super Resolution Zoom12

Galaxy Note20 Ultra
5x Zoom Optic11
50x Super Resolution Zoom12

Înregistrarea video cu cea mai înaltă rezoluție disponibilă într-un smartphone

Videoclipul 8K îți oferă imagini clare, cu detalii incredibile, iar controlul profesional îți pune la dispoziție o putere creativă în timp real, astfel încât să poți edita direct în aparat. Filmezi o acțiune super fluentă în 120fps sau izolezi vocile cu un microfon Bluetooth. Apoi adaugi finisaje rapide prin editarea videoclipurilor tale chiar pe telefon.

Puterea apropierii

Tehnologia avansată de recunoaștere a spațiului oferă o precizie mai mare și o experiență mai intuitivă, ceea ce simplifică și oferă rapiditate împărtășirii fotografiilor și videoclipurilor cu prietenii. Point to Share îți permite să îndrepți ușor telefonul către un prieten, pentru a trimite fișiere.

By Akan