Spread the love

Subwoofere Auto Profesionale – Pret 396.00 Lei – Pret 2.700.00 Lei

Subwoofere Auto Profesionale – Pret 396.00 Lei – Pret 2.700.00 Lei

Ca sa fie sistemul audio din masina cat mai complet, este necesar sa acoperi toate gamele de frecvente (Inalte/Medii/Joase), de aceea pentru a reproduce frecventele joase este nevoie de un difuzor dedicat pentru acest spectru. Subwooferele auto pot ajuta o pereche de boxe care sunt de cele mai multe ori compacte si nu sunt capabile sa coboare suficient de jos in frecventa cu claritate si intensitate mare.

Subwoofer auto activ sau pasiv? In orice autovehicul care se respecta, sub wooferul auto este o componenta fundamentala. Prezenta acestuia este esentiala in special in cazul soferilor pentru care masina nu este doar o sala de auditie, ci se vrea transformata intr-un fel de discoteca pe 4 roti. In comert exista doua tipuri de subwoofere auto: active si pasive. Alegerea subwoofer-ului poate deveni oarecum problematica daca nu stim nimic despre principalele categorii. 1. Subwoofere auto active In prima categorie se afla subwooferele amplificate, cunoscute ca subwoofere auto active. Caracteristica principala consta in potenta si dimensiunile amplificatorului intern, proportionale cu potenta si dimensiunile boxei respective. Un astfel de difuzor functioneaza de regula la circa 70-80 % din capacitatea maxima. Insa orice deficit este completat de un avantaj. Fiind astfel proiectat incat sa nu se strice foarte usor, poate fi utilizat perioade indelungate. Prezenta amplificatorului intern mareste costurile acestor tipuri de sub woofere auto. Insa in ciuda pretului relativ ridicat, fiind deja amplificat, un astfel de sistem nu mai are nevoie de achizitionarea separata a unui amplificator. Nu mai avem nevoie nici sa gasim un loc special dedicat amplificatorului. Daca ne dorim un produs in masura sa functioneze impecabil, fara sa mai fie nevoie de alte reglaje, acesta este alegerea optima. Si nu ne va dezamagi asteptarile. 2. Subwoofere auto pasive Cea de-a doua categorie de subwoofere auto le include pe cele pasive, ce nu sunt amplificate in prealabil. De aici poate fi intuita principala lor caracteristica si anume de a putea fi combinate cu un amplificator extern. Astfel, fiecare utilizator are ocazia sa-l aleaga pe cel cu o configuratie ideala, pe masura asteptarilor sale. Ca si avantaj, avand o calitate superioara, un subwoofer auto pasiv permite alegerea potentei amplificatorului atasat, astfel incat aceasta sa nu fie inferioara potentei celorlalte boxe. Din pacate, sunt destul de voluminoase si au nevoie de spatiu mai mare pentru a fi montate.

Oferim o gama larga de Sisteme Audio special concepute pentru nevoile dumneavoastra. ❱ Top branduri de Difuzoare, Subwoofere

By Akan