Spread the love

Soundbar Samsung HW-Q990B/EN – Pret 5.177.00 Lei

Descriere

Prima conexiune Dolby Atmos wireless din lume cu televizoare Samsung
Bucură-te de noua tehnologie inovativă a soundbar-urilor Samsung ce poate reda acum standardul Dolby Atmos wireless. Experimentează efectul cinematografic al sunetului 3D, din conținutul Dolby Atmos și Samsung Soundbar – totul fără cabluri.
Transmisia wireless Dolby Atmos prin Wi-Fi, funcționează cu televizoarele Samsung 2022 (selectate) Dolby Atmos și DTS:X se aplică tuturor soundbar-urilor din seria Q 2022.* Este necesar conținutul sursă Dolby Atmos și DTS:X.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-102046142-ro-feature-world-s-first-built-in-wireless-samsung-smart-tv-to-soundbar-dolb.jpg
Sunet surround, de neegalat, care te învăluie
Cu 11 canale, un canal pentru subwoofer și 4 canale cu sunet up-firing, obții un sunet surround, pentru un divertisment captivant. O potrivire excelentă cu televizorul tău QLED.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-102046154-ro-feature-unrivaled-surround-sound-that-envelopes-you-531749280–ORIGIN_IMG-.jpg

//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-104883501-ro-feature—531749213.jpg

//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-102046208-ro-feature—531749230–ORIGIN_IMG-.jpg
Q Soundbar si TV-ul tău, armonia perfectă
Acest soundbar se sincronizează cu televizorul tău Samsung, creând împreună un sunet captivant. Combină și îmbunătățește sunetul prin difuzoarele frontale și laterale ale soundbar-ului, precum și prin difuzoarele televizorului, oferindu-ți un nou nivel de captivare acustică, astfel încât să poți experimenta conținut cum nu ai mai făcut-o vreodată.
*Q-Symphony este compatibil cu anumite televizoare Samsung. *Este posibil ca funcțiile să nu fie compatibile cu toate televizoarele Samsung. Verifică specificațiile produsului, în funcție de modelul televizorului. *Funcția necesită HDMI, conexiune optică sau Wi-Fi la televizor.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-102046070-ro-feature-q-series-soundbar-and-tv–the-perfect-harmony-531749250–ORIGIN_I.jpg
Sunet calibrat automat pentru spațiul tău
SpaceFit Sound oferă un sunet clar și captivant, prin optimizarea automată a sunetului, pentru a se potrivi spațiului tău.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-102046172-ro-feature-sound-calibrated-for-your-space-to-perfection-531749261–ORIGIN_I.jpg
AUTO EQ
Subwoofer-ul inclus se calibrează automat, pentru a oferi oricărui spațiu un bas puternic.


SPACEFIT SOUND
SpaceFit Sound oferă un sunet clar și captivant, prin optimizarea automată a sunetului, pentru a se potrivi spațiului tău.
Calitatea sunetului
image 2
DIFUZOARE DE SPATE INCLUSE
Cu ajutorul kit-ului de difuzoare verticale, Samsung Wireless Rear Speakers, obții un sunet tridimensional pentru a te bucura de o experiență cinematografica chiar la tine acasă.
image 3
SAMSUNG AUDIO LAB
Testat și ajustat în cadrul California Audio Lab, acolo unde inginerii noștri de sunet folosesc cele mai avansate tehnologii acustice și modelare computerizată de ultimă oră pentru a-ți oferi un sunet perfect echilibrat, care umple întreaga încapere.
PrevNext
Nivel de utilizare
image 2
TAP SOUND
Folosește Tap Sound pentru o conectare rapidă. Atinge soundbar-ul cu telefonul mobil de pe care vrei sa redai muzica, pentru a o asculta la o calitate audio superioară.
image 3
ADAPTIVE SOUND
Soundbar-ul Samsung analizează semnalul sonor pentru a transmite automat un sunet optimizat, în funcție de fiecare scenă. Adaptive Sound îți permite să auzi voci clare, chiar și la volum redus, astfel obții o experiență de vizionare a filmelor completă.
image 4
GAME MODE PRO
Fii gata pentru o experiență de gaming captivantă. Game Mode ajustează automat sunetul pentru a elimina distorsiunile. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci când o consolă este conectată la televizorul tău Samsung. Astfel, te poți concentra pe joc, și nu pe reglaje.
image 5
ACTIVE VOICE AMPLIFIER (AVA)
Active Voice Amplifier oferă analiza zgomotului ambiental și optimizează claritatea vocii. Atunci când zgomotul deranjant creează dificultăți în a asculta dialogul redat de televizor, AVA calibrează nivelul sunetului, redând un dialog clar și ușor de auzit. Nu vei rata nici un cuvânt dintr-un dialog
image 6
HDMI EARC
HDMI eARC transmite formate de sunet surround 3D de calitate și fără pierderi, cum ar fi Dolby ATMOS, de la consolele de jocuri conectate și playerele UBD, prin televizor către soundbar.
PrevNext
Sinergie cu QLED
image 2
ONE REMOTE CONTROL
Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum și chiar efecte sonore, poți controla funcțiile tastelor de sunet cu ajutorul telecomenzii Samsung TV.

By Akan