Spread the love

Soundbar AVer 4K PTZ USB video ,15x – 4K PTZ USB video soundbar,15x Zoom (3X optical), FOV 92º, Smart Framing, Audio Tracking, Display Link – Pret 9.311.00 Lei

Descriere


Bară video 4K PTZ pentru încăperi mici spre medii
Obiectivul PTZ 4K de înaltă calitate a VB342 Pro oferă imagini fără precedent și detalii clare. Funcțiile inteligente AVer AI se reunesc pentru a crea o experiență de întâlnire super clară, bazată pe inteligență artificială. Încadrarea automată reîncadrează vizualizarea întâlnirii pentru a menține toată lumea în imagine și funcționează împreună cu Smart Gallery pentru a oferi imagini grozave ale tuturor. Cu Urmărirea prezentărilor, nu pierdeți niciodată un detaliu al unei prezentări de lucru și combinați-l cu AVer Audio Fence pentru a bloca distragerile enervante și pentru a oferi prezentări neîntrerupte. Conferința virtuală fără întreruperi cu VB342 Pro.

Tehnologia All-in-One 4K PTZ oferă imagini vii
VB342 Pro este echipat cu o cameră PTZ 4K cuprinzătoare; oferind imagini vii în orice întâlnire. Obiectivul optic FOV de 92° cu zoom 15X oferă o calitate video reală. Difuzoarele de 6W*2 oferă un sunet remarcabil pentru camerele mici și mijlocii.

Cadrul automat și Urmărirea audio Îmbunătățește eficiența întâlnirii
Urmărirea audio și Încadrarea automată Smart AVer AI concentrează și detectează automat toate grupurile și difuzoarele din cameră, oferind performanțe optime pentru orice întâlnire virtuală de afaceri . Tehnologia de detectare a sunetului evidențiază vocile umane și permite funcționalitatea inteligentă AI.

Oferiți prezentări orientate spre detalii cu urmărirea prezentărilor
Printr-o combinație de tehnologia AI de urmărire audio și de urmărire audio prestabilită, atunci când prezentatorul vorbește, VB342 Pro va localiza și încadra zona. În cazul în care prezentatorul se mută, VB342 Pro va urmări și va mări pentru a oferi cea mai bună imagine posibilă, chiar și în afara locației prestabilite.

Smart Gallery îmbunătățește experiența întâlnirii
Oferiți site-ului de la distanță vederi clare ale fiecărui participant cu Smart Gallery, care permite tehnologiei AI de detectare a feței și a corpului să decupeze fețele participanților și să vă asigurați că toată lumea arată grozav. Puteți alege între modul împușcare în cap și jumătate de corp pentru a vă adapta oricărei situații fără compromisuri.

Claritate neîntreruptă creată de Audio Fence și Tehnologia Beamforming
Opriți orice distragere a atenției din afara unghiului de vizualizare cu tehnologia AVer Audio Fence și transformați orice spațiu într-o zonă de întâlnire neîntreruptă. Combinați cu tehnologia Beamforming pentru a asigura un sunet rezonant și voci clare ale participanților. Conferință virtuală mai bună cu VB342 Pro.

By Akan