Spread the love

Sony-Alpha-ILME-FX6-Camera-Cinematica-Full-Frame-4K-Body – Pret 29.999.00 Lei

Descriere
Sony Alpha ILME-FX6 Camera Cinematica Full Frame 4K Body

Senzor de imagine cu viteza de citire incredibil de mare

Senzorul CMOS Full Frame Exmor RTM cu iluminare din spate, de 10,2 megapixeli efectivi, ofera o viteza de citire incredibil de mare a datelor, o sensibilitate ridicata si un interval dinamic larg. O gama avansata de filtre cromatice creste precizia reproducerii culorii, in timp ce focalizarea automata cu detectarea fazei in planul focal permite obtinerea unei focalizari automate stabile si a unei precizii excelente, toate acestea contribuind la o calitate remarcabila a imaginii.

Sony Alpha ILME-FX6

Motor de procesare a imaginii extrem de performant

Motorul de procesare a imaginilor BIONZ XRTM ofera viteza de top, minimizand latenta si oferind in acelasi timp capacitati impresionante de procesare in timp real. Motorul efectueaza procesarea in timp real a ajustarilor pentru focalizarea automata, recunoasterea imaginii si calitatea imaginii, gestionand in acelasi timp transferul de date, interfata cu utilizatorul si alte functii ale camerei.

Sony Alpha ILME-FX6

Sensibilitate ridicata, interval dinamic larg

Configuratia Full Frame la rezolutia de 10,2 megapixeli asigura o sensibilitate ridicata si un zgomot redus pentru toata gama de sensibilitate a camerei, optimizand semnalul de iesire de la senzor. Captati imagini utilizabile in intuneric aproape total, cu o gama ISO extinsa impresionanta de pana la 409.600. Intervalul dinamic este impresionant de larg, cu peste 15 opriri, pentru imagini superbe, fidele realitatii, fara zone exagerat de luminoase. Impreuna, sensibilitatea ridicata a camerei si intervalul dinamic larg va extind libertatea creativa atunci cand filmati.

Aspect cromatic ca in cinema, cu S-Cinetone

Includerea renumitului aspect cromatic S-Cinetone de la Sony, mostenit de la apreciatul model FX9, permite obtinerea unor imagini superbe direct la nivelul camerei. Aspectul S-Cinetone este optimizat pentru tonuri naturale ale pielii si culori din gama medie, cu o gradare fina a zonelor luminoase, pentru o reprezentare impresionanta a subiectului si numeroase posibilitati de potrivire a culorilor si de editare in post-productie.

Inregistrare 4K la o rata de cadre ridicata, de 120 cps

Inregistrarea Full Frame 4K (QFHD) cu pana la 120 cps si focalizare automata este posibila gratie capacitatilor de citire de mare viteza ale senzorului de imagine si puternicului procesor BIONZ XR. Chiar si la rate de cadru ridicate, imaginile ultra-detaliate 4K (QFHD) sunt capturate prin utilizarea citirii integrale a pixelilor fara imbinarea acestora, pentru un efect clar de redare cu incetinitorul (de pana la 5 ori mai lenta decat in timp real) in post-productie. Focalizarea automata de inalta precizie permite obtinerea unui efect bokeh superb in timpul inregistrarii cu incetinitorul.

Sony Alpha ILME-FX6

Functia Fisier scena
Functia Fisier scena ofera o interpretare consistenta a culorilor chiar la nivelul camerei, cu o gama de presetari si cu posibilitatea de a importa profiluri 3D LUT personalizate care sa corespunda cerintelor dvs. de productie sau stil. Sunt incluse patru tipuri de fisiere de scena presetate pentru inregistrarea SDR (S-Cinetone, Standard, Still, ITU709)si doua pentru inregistrarea HDR (HLG Live, HLG Natural), plus 16 sloturi in care puteti importa profilurile 3D LUT dorite, astfel incat sa obtineti aspecte personalizate, pentru cerinte de monitorizare specifice sau pentru transformari ale spatiului de culoare.

Sony Alpha ILME-FX6

Profil de imagine HLG pe 10 biti

Profilul de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma), completat de spatiul cromatic BT.2020 cu gama larga, poate fi utilizat pentru redarea directa HDR (HLG) pe televizoarele compatibile. Rezultatul este o imagine fidela realitatii, apropiata de ceea ce se poate vedea cu ochiul liber, cu umbre si zone stralucitoare detaliate, mai putine exagerari ale nuantelor de negru si de alb, toate fara a fi necesara gradatia culorilor. Inregistrarile pe 10 biti reproduc in mod deosebit un nivel uimitor al gradatiilor si detalii fine, pentru un realism extraordinar. [1] Flexibilitate ridicata pentru reglarea perfecta a imaginilor, dupa cum doreste utilizatorul (este necesara clasificarea culorilor)[2] Imagine de inalta calitate instantanee (nu este necesara clasificarea culorilor)

Sony Alpha ILME-FX6

S-Log3 pentru o mai buna reproducere a gradatiilor

Sunt disponibile curbele gamma S-Log3. S-Log3 este conceput pentru o mai buna reproducere a gradatiilor de la umbre la intervalul gri mediu (18% gri), permitand obtinerea unui interval dinamic cu peste 15 opriri. Doua setari pentru gama de culori (S-Gamut3 si S-Gamut3.Cine) simplifica potrivirea culorilor inregistrate cu camerele din gama Cinema de la Sony. Deoarece culorile se potrivesc, gradarea culorilor este mai usoara in editarea post-productie. Astfel, camera FX6 este mai convenabila in combinatie cu alte camere profesionale.

Sony Alpha ILME-FX6

Adancime de 10 biti si esantionare cromatica in raport 4:2:2

Inregistrarea filmelor cu adancime de 10 biti si esantionare cromatica in raport 4:2:2.Cand se utilizeaza compresia Long – GOP sau All Intra, FX6 poate realiza inregistrari interne la rezolutie 4K, cu adancime de 10 biti si esantionare cromatica in format 4:2:2. Acest lucru va permite sa explorati mai in profunzime gradatiile cromatice, oferind clipurilor video realismul suprem specific HDR si pastrand in acelasi timp gradatiile naturale, pentru libertate suprema in etapa de editare.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Inregistrare interna All-Intra

Pe langa compresia inter-cadru Long GOP (grup de imagini, format lung), acum beneficiati si de inregistrarea interna intra-cadru (All-Intra). Inregistrarea XAVC 4K Intra comprima in mod independent fiecare cadru, la o rata de cadre ridicata, de pana la 600 Mbps, pentru a captura miscari complexe mai precis si pentru a creste eficienta fluxurilor de lucru in faza de post-productie.br [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Group of Pictures

Iesire de date RAW pe 16 biti

Facilitand o calitate imbunatatita a imaginii si o editare mai flexibila si eficienta in faza de post-productie, camera accepta iesirea de date RAW pe 16 biti catre un dispozitiv de inregistrare extern, prin SDI. Iesirea video RAW se face la rezolutia de 4096×2160 sau de 3840×2160, prin aportul senzorului de imagine, iar dvs. puteti selecta dintre ratele de cadre 59,94/50/29,97/25/24/23,98

Inregistrare prin proxy

Atunci cand filmati, puteti inregistra simultan prin proxy fisiere HD cu rate de biti reduse si cu rate de biti mai mari, cum ar fi XAVC 4K. Apoi, puteti folosi fisierele proxy mai mici pentru editare si previzualizare inainte de livrarea finala a productiei. Acest lucru reduce volumul de lucru al computerului si permite accelerarea si eficientizarea fluxurilor de lucru. Fisierele proxy sunt capturate in format XAVC-L pe 8 biti (cod de incapsulare MP4 1980×1080 9 Mbps).

Focalizare automata a ochilor

Pentru o focalizare de incredere asupra oamenilor, in special in situatii de inregistrare imprevizibile, cum ar fi colectarea stirilor, filmarea de evenimente si documentare, beneficiati de functii robuste de focalizare automata a ochilor in timp real si de detectare a fetei, incorporate. Capacitatea de procesare in timp real a motorului de procesare a imaginilor BIONZ XR mentine automat focalizarea precisa asupra ochilor, chiar si atunci cand subiectul se vede din profil ori are privirea in sus, in jos sau partial ascunsa. Acest lucru va permite sa va concentrati exclusiv pe compozitia imaginilor.

Focalizare automata hibrida rapida

Focalizare automata hibrida rapida combina focalizarea automata cu detectarea fazei in planul focal si focalizarea automata cu detectarea contrastului. Acest lucru are ca rezultat o urmarire foarte precisa si fluida a subiectelor in miscare rapida, chiar si intr-o gama larga de sensibilitate, cu o adancime redusa a campului. Parametrii privind viteza de tranzitie cu focalizare automata si sensibilitatea la deplasarea subiectului cu focalizare automata permit un control mai flexibil al focalizarii, potrivit cerintelor utilizatorilor profesionisti. Ambele permit reapelarea setarilor presetate in timpul inregistrarii, prin utilizarea unui buton personalizabil.

Durabilitate, fiabilitate si rezistenta la intemperii

Pentru a oferi performante fiabile in medii dificile, carcasa principala, precum si capacele de sus, din fata si din spate, dar si manerul, sunt construite din aliaj de magneziu usor. Carcasa principala din aliaj de magneziu ofera rezistenta si durabilitate ridicate si are o greutate redusa, pentru mobilitate maxima. Si rigiditatea zonei de montare este sporita, prin sase suruburi care asigura fixarea stabila a obiectivelor grele. A fost aplicata o etansare superioara la nivelul capacului compartimentului suportului de stocare, al capacului care protejeaza bornele si al tuturor imbinarilor carcasei.

Asistenta la focalizarea automata

Cand functia de asistenta la focalizarea automata este activata, rotirea inelului de focalizare comuta instantaneu de la focalizarea automata la cea manuala, astfel incat sa puteti selecta rapid un alt subiect. Algoritmul de selectie a fetei a fost, de asemenea, imbunatatit, astfel incat inelul de focalizare sa poata fi utilizat pentru a selecta rapid si intuitiv anumite persoane dintr-un grup atunci cand fotografiati folosind functia de focalizare automata a ochilor in timp real sau functia de detectare a fetei. Functia de focalizare automata revine imediat ce utilizatorul nu mai roteste inelul de focalizare al obiectivului, iar ultimul subiect selectat prin inelul de focalizare va fi urmarit automat.

Filtru ND variabil incorporat

Revolutionarul filtru ND variabil electronic controleaza opacitatea filtrului neutru fara probleme de la 1/4 la 1/128ND, pentru a oferi un control creativ si o fluiditate de neegalat. Unic pentru Sony, acesta poate regla manual sau automat expunerea fara a afecta adancimea campului sau unghiul obturatorului, permitandu-va sa obtineti o expunere perfecta chiar si cand faceti trecerea intre medii diferite, de exemplu, de la interior la exterior.

Grip si maner inteligente

Gripul ergonomic al camerei FX6 este conceput pentru un control solid si confortabil al camerei, chiar si in cazul sesiunilor de inregistrare prelungite sau dinamice. Trei butoane personalizabile, esentialele butoane de control pentru zoom si pornire/oprire si un buton rotativ personalizat, ideal pentru controlul irisului sau al filtrului ND variabil, sunt toate usor de accesat. Manerul inteligent asigura o utilizare stabila a camerei atunci cand gripul este dificil de tinut, de exemplu in cazul inregistrarii din unghiuri inguste. De asemenea, manerul este dotat cu borne XLR, un suport pentru microfon si un adaptor digital multi-interfata (MI), care permite utilizarea unei varietati de accesorii profesionale existente pe piata.

Panou LCD

Panou LCD tactil flexibil, de inalta definitie, cu 2,76 milioane de puncte. Panoul LCD de 3,5 inchi (1280 x 720 pixeli) este montat pe un suport extins si poate fi reglat intr-o gama larga de unghiuri, pentru o monitorizare video usoara, indiferent de fixarea camerei si de unghiul de fotografiere. Punctele de montare sunt prevazute in trei locuri pe maner si in doua locuri pe corp. Avand un panou tactil, acesta ofera si control intuitiv pentru multe dintre setarile camerei, chiar si in situatiile in care comenzile de pe corpul camerei sunt mai greu de accesat.

Sistem inovator de disipare a caldurii

Pentru a asigura o inregistrare Full Frame fiabila in medii solicitante si la rezolutii si rate de cadre ridicate, FX6 are o structura inovatoare de disipare a caldurii. O reproiectare completa a structurii carcasei a avut la baza evaluarea amplasarii radiatoarelor interne si a intregii structuri a fluxului de aer, de la fantele de aerisire pana la dispunerea placilor de circuite. Cand este necesar, un ventilator silentios ofera ventilatie astfel incat dvs. sa puteti continua inregistrarea la rezolutie maxima. Admisia si evacuarea aerului sunt izolate structural, pentru a asigura rezistenta la praf si umiditate.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Conectivitate profesionala

FX6 ofera o gama de interfete profesionale, inclusiv interfata independenta 12G-SDI (accepta 3G/6G-SDI), adecvat pentru inregistrare externa RAW pe 16 biti, precum si interfata HDMI, pentru monitorizarea programului. Conectorii Timecode (TC IN/TC OUT) permit sincronizarea cu mai multe camere, iar interfata SuperSpeed USB-C 5 Gbps (USB 3.2) permite incarcarea cu viteza mare a datelor inregistrate pe un computer.

Inregistrare de metadate pentru a facilita editarea cu Catalyst

Programele software Catalyst Browse si Prepare de la Sony sunt partenerii ideali pentru FX6 in faza de productie. FX6 inregistreaza trei tipuri de metadate: stabilizarea imaginii, marcarea clipurilor si rotatia camerei. Acestea pot fi utile atunci cand previzualizati si pregatiti faza de editare in software-ul gratuit Catalyst Browse sau in software-ul convenabil ca pret Catalyst Prepare de la Sony.[1] Inregistrati [2] Editati

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Doua sloturi compatibile cu CFexpress de tip A

Cele doua sloturi pentru suporturi de stocare ale camerei sunt compatibile cu cardurile CFexpress de tip A, precum si cu cardurile SDXC/SDHC care accepta clase de viteza UHS-I si UHS-II14. Cardurile CFexpress de tip A reprezinta urmatorul standard pentru stocarea compacta, cu viteze mari de scriere/citire, potrivite pentru inregistrarea de filme 4K la rate mari de biti. Acestea au capacitatea de a sterge rapid memoriile tampon ale camerei, chiar si atunci cand sunt generate volume mari de date pentru filme.

Comunicatii de date care sprijina fluxul de lucru la fata locului

Functiile de comunicatii in retea permit transferul prin FTP al filmelor si fotografierea de la distanta, pentru a veni in sprijinul fluxurilor de lucru profesionale in timpul sesiunilor de filmare. Beneficiati de conexiuni LAN wireless la 5 GHz /2,4 GHz, iar conectivitatea prin cablu la retelele Ethernet 1000BASE-T este disponibila printr-un cablu adaptor USB-la-Ethernet, pe care il puteti conecta la portul USB Type-C® al camerei, care este compatibila cu standardul USB SuperSpeed 5 Gbps (USB 3.2).

By Akan