Spread the love

Sony-Alpha-7-IV-Camera-Foto-Mirrorless-Full-Frame-33-MP-AF-in-Timp-Real-10cps-4K60p-Negru – Pret 13.999.00 Lei

Descriere
Sony A7 IV Camera Foto Mirrorless Full-Frame 33 MP AF in Timp Real 10cps 4K60p Negru

Senzor de imagine CMOS Full Frame de 33 MP2

Foarte performant si cu o calitate inalta a imaginii pentru fotografii si filme, noul senzor de imagine CMOS Exmor R™ de 33 MP al α7 IV2 ofera citire de mare viteza, sensibilitate ridicata, zgomot redus si reproducere foarte precisa a culorilor.

Procesare de top a imaginilor cu BIONZ XR

α7 IV are cel mai nou procesor de imagine, pentru performante mai bune, cu o calitate a imaginii si o reproducere a culorilor superioare. Vitezele mari de procesare ajuta fotografierea continua, precum si o functionare receptiva in timpul transferurilor de date.

Stabilizare optica a imaginilor pe 5 axe

Compensare a vitezei de pana la 5,5 trepte cu unitatea de stabilizare Unitatea de stabilizare si senzorii giroscopici din α7 IV se imbina cu algoritmii de stabilizare a imaginii pentru compensarea vitezei obturatorului de pana la 5,5 trepte4, pentru a maximiza performanta senzorului de imagine de 33 MP2 al camerei.

Rezolutie mare, reproducere mai buna a culorilor

Noul senzor de 33MP2 si motorul de procesare cresc standardul calitatii imaginii Pe langa faptul ca are un numar mai mare de pixeli si o rezolutie mai mare decat α7 III, α7 IV si senzorul Exmor R reprezinta o evolutie importanta a tehnologiei originale a imaginii Sony, pentru imbunatatiri nu doar pe hartie. Descoperiti noi niveluri de gradare a culorilor si redare a detaliilor, dar si texturi fine, cu aspect natural, ale pielii umane.

Setati dispozitia vizuala cu 10 presetari ale aspectului

Selectia de zece presetari ale aspectului creativ si opt parametri poate crea rapid o stare de spirit pentru imagini statice, filme si fluxuri live. Si deoarece nu este necesara post-editarea, va puteti partaja viziunea imediat dupa inregistrare.

Format HEIF pe 10 biti – gradatii fine ale imaginilor

Alaturi de formatele conventionale RAW si JPEG, puteti alege HEIF (High Efficiency Image File) pentru inregistrarea imaginilor statice. Adancimea de 10 biti reproduce fidel cerul si subiectii din portrete, pentru care este esentiala gradarea naturala.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Focalizare automata hibrida rapida, evoluata

Sistemul de FA hibrida rapida, care combina FA cu detectarea fazei cu FA cu detectarea contrastului, a evoluat pentru a oferi viteza, precizie si urmarire superioare. Cu 4D FOCUS de la Sony, zona de FA acopera circa 94% din suprafata imaginii pentru fotografii si filme, cu 759 puncte de FA cu detectarea fazei.

Fotografiere continua cu 10 cps, cu eliberare rapida a tamponului

Cu obturatorul mecanic si cel electronic fotografiati peste 800 de cadre cu pana la 10 cps cu urmarire AF/AE, gratie memoriei tampon de mare capacitate a lui α7 IV, procesorului rapid BIONZ XR si vitezei mari de scriere pe card.

Urmarire in timp real inteligenta cu AI de la Sony

Algoritmul unic de recunoastere a subiectului de la Sony foloseste date despre culoare, model si distanta fata de subiect pentru a procesa in timp real informatiile spatiale. AI detecteaza si urmareste ochii si fata subiectului (om, animal, pasare) cu o precizie foarte mare. Selectati subiectul de urmarit si lasati camera sa se ocupe de restul.

Focalizare automata a ochilor in timp real imbunatatita

Viteza celui mai nou motor de procesare completeaza performanta de FA a ochilor in timp real, chiar si cand subiectul priveste in sus, in jos sau in lateral. Puteti folosi urmarirea tactila pentru a initia urmarirea in timp real a oricarui subiect din cadru, initiind simultan FA a ochilor in timp real daca este detectat un ochi, prin simpla atingere a ecranului.

Fotografii facile cu animale de companie

Focalizare rapida si exacta pentru cadre dificile cu animale. Prin setarea tipului de detectare a subiectului la „Animal” in avans, puteti detecta si urmari ochii unui animal, pentru mai mult succes in realizarea filmelor si a imaginilor cu animale salbatice sau domestice. S-a imbunatatit detectarea ochilor animalelor, cu focalizare si urmarire exacte, chiar daca animalul este cu fata in jos.

FA pe ochi in timp real pentru pasari
Detectarea ochilor pasarilor se accepta pentru imagini si filme In premiera la seria α, detectarea ochilor pasarilor este disponibila in imagini si filme – doar presetati subiectul la „pasare”. Viteza si precizia camerei permit urmarirea unei anumite pasari, indiferent daca este asezata sau in zbor, pastrand focalizarea asupra ochiului in ciuda miscarilor imprevizibile.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Filme 4K 60p cursive, cu aspect natural

Acum puteti inregistra filme pana la 4K 60p cu citire completa a pixelilor si fara combinarea acestora, gratie noului senzor de imagine de pe α7 IV si intervalului dinamic larg, pentru imagini clare cu subiecti in miscare rapida.

Supraesantionare 7K

Cand inregistrati filme 4K pana la 30p, este posibila supraesantionarea 7K full-frame, ceea ce duce la continut 4K detaliat, de inalta rezolutie. Selectati modul care vi se potriveste si lasati restul in seama camerei.

Calitate inalta cu inregistrarea pe 10 biti, 4:2:2

Inregistrati chiar la nivelul camerei cu bogatia uimitoare a profunzimii de 10 biti si a esantionarii culorilor 4:2:2, cu codificare Long GOP sau All-Intra, pentru mai multa flexibilitate in gradarea imaginilor, post-procesare si compozitie.

Codificare All-Intra acceptata pe langa Long GOP

Inregistrarea All-Intra codifica fiecare cadru independent, la viteze de biti de pana la 600 Mbps, captand miscarea complexa mai precis si eficientizand editarea. [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Grup de imagini.

Calitate superioara si fisiere mai mici cu XAVC HS

Formatul XAVC HS utilizeaza codificare HEVC/H.265 pentru a atinge o eficienta de comprimare dubla fata de AVC/H.264, pentru imagini de calitate superioara si dimensiuni mai mici ale fisierelor, pentru economie de spatiu.

Alegeti aspectul, pentru filme mai expresive

Suport pentru S-Cinetone, Efect creativ si S-Log3. Matricea de culori S-Cinetone, bazata pe tehnologie obtinuta prin dezvoltarea camerelor CineAlta precum VENICE, reda un aspect impresionant, cu nuante superbe ale pielii, fara postproductie. Presetarile Efect creativ genereaza alte senzatii vizuale interesante sau puteti utiliza setarea gamma S-Log3 pentru a accesa intregul interval dinamic (peste 15 trepte) pentru fluxuri de lucru mai fluide in postproductie.

Noua functie Compensarea respiratiei

a7 IV fructifica dezvoltarea in paralel de catre noi a obiectivelor si a camerelor, oferind functia inovatoare Compensarea respiratiei la focalizare, exclusiv pentru obiectivele Sony cu montura E. Prin minimizarea comutarii campului vizual care poate aparea in timpul filmarii, cand schimbati focalizarea in timpul inregistrarii la unele obiective, puteti obtine rezultate impresionante – pentru noi posibilitati creative de la o gama diversa de obiective Sony cu montura E.

Harta de focalizare pentru vizualizarea adancimii campului
Ca raspuns la solicitarile venite din partea creatorilor profesionisti, noua functie a hartii de focalizare va permite sa vizualizati cu usurinta adancimea campului atunci cand fotografiati. In timpul utilizarii, informatiile de focalizare (harta de adancime) sunt suprapuse pe un afisaj al vizualizarii in timp real, ca sa puteti vedea cu usurinta ce zone sunt focalizate si ce zone nu sunt focalizate.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Asistenta FA accepta tranzitii cand folositi FA

Mostenita de la Cinema Line FX6, functia Asistenta FA comuta cursiv intre focalizare automata si manuala. Schimbarea focalizarii in timpul inregistrarii este posibila prin rotirea inelului de focalizare, iar FA revine cand se opreste rotirea inelului.

Reglarea focalizarii pentru libertate de creatie

Functiile de focalizare reglate fin, utilizate si in modele superioare precum α1 si α7S III, permit optiuni creative precum schimbarea focalizarii sau a tintei FA si sensibilitate particularizabila a urmaririi subiectului.

Imagini superbe, cu o stabilizare mai buna

Deoarece α7 IV inregistreaza datele de la giroscop si obiectiv ca metadate, puteti folosi software-ul Catalyst Browse/Prepare pentru a reduce tremurul camerei si pentru a ajusta stabilizarea chiar si dupa fotografiere.

Interfata audio digitala pentru un sunet excelent

Suportul multi-interfata (MI) permite conectarea fara cabluri, transferand direct semnalul audio digital pentru un sunet de inalta calitate, fara degradare, furnizand energie si eliminand grijile legate de bateriile microfonului.

Microfon integrat care reduce zgomotul de la vant

Prin tehnologia de procesare a semnalului recent dezvoltata, atunci cand functia de reducere a zgomotului vantului este setata la „Auto” si se detecteaza zgomot provocat de vant, acesta va fi redus foarte mult, fara a afecta alte sunete.

splash

Transformati instantaneu α7 IV intr-o camera web
Aveti nevoie doar de o conexiune USB pentru a transforma camera Full Frame α7 IV intr-o camera web de inalta performanta. Nu aveti nevoie de o configuratie avansata complicata. Doar conectati camera la un computer sau smartphone prin USB, selectati”Flux live (Redare in flux prin USB)”.

4K/Full HD Live

α7 IV accepta standardele UVC (USB Video Class)/UAC (USB Audio Class) incluse de obicei in camere USB, astfel ca nu este necesar sa pregatiti software dedicat in avans. Conectati prin USB si pregatiti-va sa redati pana la rezolutie 4K.

Configurare facila pentru redare in timp real

α7 IV asigura redare facila in timp real. Cand conectati la computer prin USB, apare meniul pe ecranul camerei. Selectati „Redare in timp real (prin USB)” si comutati imediat la acel mod, fara configurare avansata.

Efect piele fina

Efectul de piele fina incorporat pe α7 IV face ca pielea sa arate frumos, atenuand ridurile si petele si accentuand ochii si gura. Aceasta functie este disponibila pentru imagini, filme si redare in timp real.

Mai multe functii disponibile cu Imaging Edge Mobile

Cu Sony Imaging Edge Mobile, partajarea si conectivitatea sunt acum mai usoare si mai performante. Configurati rapid setarile Wi-Fi ale camerei folosind conexiunea Bluetooth® cu consum redus si controlati transferul automat al imaginilor.

Wi-Fi in banda de 5 GHz

Camera are functionalitate LAN wireless cu o banda de 5 GHz in plus fata de ce conventionala de 2,4 GHz (sunt suportate standardele IEEE 802.11a/b/g/n/ac). Avantajele comunicarii in banda de 5 GHz includ transferul mai rapid al datelor.

Transfer de fisiere in fundal, prin FTP

Va permite sa transferati imagini statice si filme pe un server FTP de la distanta prin LAN wireless, LAN prin cablu de mare viteza (prin cablu adaptor USB-Ethernet conectat la portul USB Type C® al camerei) sau printr-o conexiune USB la smartphone.

splash

Disc dedicat Still/Movie/S&Q dial

Actionati discul Still/Movie/S&Q si camera va schimba instantaneu meniurile, atribuirile butoanelor si setarile, cum ar fi diafragma si timpul de expunere, pentru a corespunde modului ales, ca sa puteti profita de natura hibrida a camerei.

Structura a meniurilor imbunatatita

Ca raspuns la feedbackul din partea fotografilor si videografilor profesionisti, a fost adoptata o structura a meniurilor similara cu cea din α7S III si α1, pentru a oferi o vizibilitate mai buna dintr-o singura privire.

Vizor OLED Quad-VGA de inalta rezolutie, 3,68 mil. puncte

Vizorul OLED Quad-VGA al camerei are rezolutia de aproximativ 1,6 ori mai mare decat cea a vizorului α7 III, cu un camp de vizualizare de 37,3° si o distanta de vizibilitate integrala de 23 mm.

Monitor spate cu deschidere laterala

Libertatea ampla de pozitionare si de incadrare atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare este asigurata de monitorul LCD cu ecran tactil de 3 inchi cu 1,03 milioane de puncte, cu deschidere laterala convenabila si raport de aspect 3:2.

Operatii tactile intuitive

Operatiile de focalizare automata, cum ar fi urmarirea tactila in timpul fotografierii, pot fi acum actionate tactil. De asemenea, pentru o utilizare mai intuitiva utilizatorul poate apropia degetele pentru a face zoom in timpul redarii.

Disc „Rear dial R” pentru acces facil la functii

Camera α7 IV ofera un disc spate personalizabil in locul discului anterior pentru compensarea expunerii, oferindu-va acces rapid la functii precum controlul ISO, aspectul creativ sau alte setari.

By Akan