Spread the love

Sonar Deeper Chirp+2.0 cu Suport de Telefon si Lanterna Inclusa – Pret 1.682.10 Lei

Descriere
Pachet remarcabil in editie limitata pentru pescarii care doresc sa pescuiasca fara prea multe complicatii urmatorul mare trofeu.

  • Cel mai avansat sonar castabil si cea mai inteligenta solutie de pescuit pentru orice sezon si orice tip de pescuit. Lanterna cu alimentare pentru incarcarea dispozitivelor si iluminarea unui cort, dar si in teren. Suport de telefon pentru a mentine aparatul in siguranta pe orice lanseta.

CHIRP+ 2 a lipsit din stoc o perioada, dar a revenit si este gata sa junga in magazine. Combinat cu alte echipamente suplimentare, pachetul contine tot ce are nevoie pescarul pentru a-si creste sansele de a obtine rezultate excelente la pescuit – un cadou excelent!

  1. SONAR DEEPER SMART CHIRP+ 2
    CHIRP+ 2 combina un hardware si un software performant intr-un corp mic si usor pentru o solutie completa de localizare a pestilor. Ideal pentru toate anotimpurile si tipurile de pescuit.

SOLUTIE INTELIGENTA DE PESCUIT
Sonar lansabil puternic si cel mai avansat sonar CHIRP cu trei frecvente de fascicule, claritate si precizie extrema. Ideal pentru localizarea rapida a locurilor de pescuit a speciilor tinta, localizarea precisa a pestilor rapitori si pescuitul la adancimi extreme. Asociat cu un software inovator, aplicatia Fish Deeper_ si o platforma web, pentru a planifica cu usurinta excursiile de pescuit. Conceput pentru experienta de pescuit suprema.

3 FRECVENTE PENTRU VERSATILITATE
Acoperiti suprafete mari prin scanarea unei zone cu ajutorul fasciculului cu unghi larg de 47_ (100 kHz). Treceti la fasciculul cu unghi mediu de 20_ (240 kHz) si detaliati acel punct de interes pe care l-ati localizat. Concentrati-va asupra speciei vizate cu ajutorul fasciculului cu unghi ingust de 7_ (675 kHz) foarte detaliat.

RAZA DE LANSARE IMPRESIONANTA SI PORTABILITATE
Se lanseaza pana la 120 m / 394 ft cu conectivitate solida. Fara fir, mic si usor. Se potriveste intr-o cutie de pescuit si chiar in buzunar. Compatibil cu dispozitivele iOS si Android. Genereaza propriul semnal Wi-Fi pentru a se conecta la dispozitivul dvs. inteligent. Nu este nevoie de internet sau de date mobile.

PRECIZIE INCREDIBILA DE SEPARARE A TINTELOR
Precizia de separare a tintelor de 1 cm / 0,4 in pentru a repera cu usurinta speciile dorite, chiar si atunci cand acestea se afla intr-un banc de pesti mici. Gasiti chiar si cea mai mica momeala atunci cand practicati jigging-ul vertical.

PRECIZIE LA ADANCIMI EXTREME
Cu CHIRP+ 2, tulburarile si zgomotul de la suprafata sunt minime, astfel incat va puteti astepta la citiri precise ale sonarului in ape putin adanci si la localizarea pestilor la o distanta de 15 cm / 6 in de suprafata apei. In cealalta extrema, veti putea repera pesti care se ingramadesc pe fundul apei la o adancime de 100 m / 330 ft.

  1. LANTERNA DEEPER POWER
    O lanterna puternica pentru a lumina drumul pe orice teren, pentru a ilumina un cort si pentru a incarca sonarul Deeper sau alte dispozitive electronice. Cantareste mai putin decat o conserva de fasole si este mica si compacta.
  2. SUPORT DE TELEFON DEEPER
    Suport din silicon durabil si usor de utilizat pentru orice tip de undita. Excelent pentru a monitoriza datele sonarului Deeper, pastrand in acelasi timp ambele maini libere pentru a trage acea captura. Ideal pentru pescuitul la mal si pentru pescuitul din apa

By Akan