Smartphone ASUS ROG Phone 5 ZS673KS Dual SIM – Smartphone ASUS ZenFone 8 Flip Dual SIM – Pret 3.549.00 Lei – 4.649.00 Lei

Spread the love

Smartphone ASUS ROG Phone 5 ZS673KS Dual SIM – Smartphone ASUS ZenFone 8 Flip Dual SIM – Pret 3.549.00 Lei – 4.649.00 Lei

For Those Who DareJoaca-te la capacitate maxima cu ROG Phone 5, telefonul dedicat jocurilor ce nu accepta niciun compromis. Echipat pentru victorie cu cea mai recenta Platforma Mobila Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G, aceasta minunat produs cu caracter futurist incoporeaza un afisaj cu un nivel increbil de raspuns, tactat la 144 Hz / 1 ms, un sistem de alimentare cu o baterie monstruoasa, de 6000 mAh1, sistem de control in jocuri AirTrigger 5 imbunatatit masiv si faimosul nostru sistem audio GameFX. ROG Phone 5 iti va prezenta o noua dimensiune a jocurilor — daca accepti provocarea.

PERFORMANTEACCEPTA PROVOCAREA VICTORIEIPlatforma Mobila Qualcomm Snapdragon 888 5G duce puterea de procesare mobila la urmatorul nivel. Beneficiind de o crestere impresionanta de 35%2 a performantelor de randare, chiar si cele mai intense jocuri 3D ruleaza cursiv la setari maximizate. Noul sistem de administrare a performantelor din Armoury Crate include acum renumitul Mod X, cu multiple profiluri de optimizare a sistemului pentru a-ti oferi si mai multe setari si optiuni de tunare, astfel incat vei reusi sa adaptezi instantaneu ROG Phone 5 la toate sarcinile de utilizare curente.

DISPLAYACCEPTA PROVOCAREA VIZUALADispunand de rata de esantionare tactila de top, de 300 Hz3, ecranul AMOLED de 144 Hz / 1 ms — fabricat de Samsung — iti ofera o experienta de jocuri super-cursiva, cu o latenta tactila foarte redusa, de 24.3 ms4. Imaginile de o calitate superba sunt imbunatatite suplimentar datorita acuratetii extraordinare a culorilor si noii tehnologii HDR permanent8 ce imbunatateste calitatea imaginilor non-HDR, in timp ce ecranul este protejat de cea mai rezistenta sticla Corning® Gorilla® Glass Victus™ produsa vreodata. ROG Phone 5 este construit pentru a rezista — si pentru a te ajuta sa invingi.