Sisteme Home Cinema Profesionale cu o Inalta Tehnologie Moderna pentru Plasma ta TV

Spread the love

Sisteme Home Cinema Profesionale cu o Inalta Tehnologie Moderna pentru Plasma ta TV

Home; – Boxe · Boxe Podea · Boxe Raft · Boxe Centru · Boxe Sateliti / Surround · Boxe Bipolare · Boxe Perete / Tavan · Boxe Dolby Atmos; – Boxe Active.Sisteme Stereo Mini · Sisteme Home Cinema · Sisteme Multi-Room · Pachete Pick-Up / Boxe · Pachete PROMO Stereo · Pachete PROMO Home Cinema.Boxe; Home Audio; Home VideoSisteme AV; Cabluri / Conectica; Mobilier; Do It Yourself; Car Audio; Acustica; Smart / IT; Resigilate. Boxe Jamo C91. -41% .

Sunet dinamic surround din cinci boxe premium Omni Jewel, adaptat încăperii pentru performanțe de înaltă calitate
Tehnologii multiple SoundTouch, QuietPort, Unify
Conectivitate WiFi și Bluetooth
Streaming de muzică wireless – Internet radio, colecția ta de melodii și servicii muzicale (în România este disponibil Deezer)
Boxe premium Omni Jewel
Modul wireless Acoustimass
Compatibilitate 4K

Detaliile înseamnă totul. Așa că nu am facut niciun compromis

Frumusețea este în ochii și urechile ascultătorului. Așa că am proiectat sistemul home cinema Bose Lifestyle 650 să fie impecabil din toate punctele de vedere. Acustică. Estetică. Măiestrie. Simplitate. Pentru filme și muzică − vă prezentăm cel mai complet sistem home cinema pe care l-am proiectat, fără compromisuri.

Priviți boxele!!

Avem o lungă istorie în crearea unui sunet bogat din boxe de mici dimensiuni. Cu boxele satelit OmniJewel − chiar mai mici decât celebrele Jewel Cube − care sunt de asemenea disponibile pentru acest sistem, rescriem istoria cu acest nou capitol în eleganță. Fiecare din aceste boxe micuțe are o carcasă din aluminiu șlefuit cu două incinte acustice pentru difuzoare duale opuse. Aceasta este cheia pentru crearea primelor noastre boxe omnidirecționale pentru un sunet de 360 grade și o experiență home cinema de o mai mare spațialitate. A fost nevoie de o echipa de 30 de specialiști pentru a pune la punct fiecare detaliu și a ne asigura că acustica merge mână în mână cu estetica. Iar boxele de spate? Wireless!