Spread the love

Sistem Solar MT Power Pack Classic Power II – Pret 13.325.00 Lei

DESCRIERE

Sistem Solar MT Power Pack Classic Power II

Seturile mai puternice PowerPack sunt echipate cu un BCB cu puteri de iesire de 30 A sau 40 A. Sunt potrivite pentru incarcarea rapida a vehiculelor de calatorie. Puterea de incarcare poate fi limitata pe dispozitiv.
In plus, fata de avantajele tuturor sistemelor BCB mentionate deja, aceste dispozitive nu sunt recomandate numai pentru extinderea unui sistem de incarcare existent, ci si ca singura statie centrala de incarcare pentru auto-extinderea sau extinderea unei autoutilitare.
Incarcare optima IUoU la 230 V si, de asemenea, in timpul conducerii.
Introduceti in reteaua de bord existenta in paralel sau ca baza unica, cu o conexiune directa la bateria de pornire. Se pot incarca toate tipurile de baterii (umede, gel, AGM), precum si bateriile LiFePO4 obisnuite comutabile.
Incarcarea continua la ?Euro 5? si ?Euro 6? este garantata. PowerPack 3 si PowerPack 4 sunt echipate cu o baterie de computer MT 5000iQ si in plus cu unul (3-I / 4-I) sau doua module solare (3-II / 4-II) MT-Black-Line cu 110 Wp fiecare.

!! Daca PowerPack este instalat in vehicule cu electronice de baza instalate in paralel sau cu prize electrice (EBL), este necesar si un releu de incarcare mare EBL cu kit de instalare.

Continutul livrarii:

MT BCB 30/30/20
Baterie computer MT 5000iQ
Modul solar MT 220 MC
Material de instalare solar
Conector cablu
Punct de sprijin.

By Akan