Spread the love

Sistem Solar MT Power Pack Classic I – Pret 8.915.00 Lei

DESCRIERE

Sistem Solar MT Power Pack Classic I

PowerPack’s Classic poate fi instalat cu usurinta in paralel cu o componenta electronica de baza existenta in fiecare vehicul de calatorie.
Dispozitivul combinat BCB 25/20 asigura disponibilitatea unui curent suplimentar de incarcare de 20 A atunci cand este conectat la retea (230 V). BCB functioneaza in modul booster in timp ce conduceti. Se porneste cand este necesar, solicita curent de incarcare de 25 A, regleaza tensiunea de incarcare necesara (tip baterie reglabila) si se incarca la o rata optima
Garanteaza un curent constant de incarcare pentru vehiculele ?Euro 5? si ?Euro 6? care sunt echipate cu un regulator pentru alternator. BCB 25/20 are cele mai moderne caracteristici (IUoU) pentru a incarca optim bateriile umede, gel, LiFePO4 si AGM in functie de temperatura bateriei (senzor inclus).
Calculatorul cu baterie MT 5000iQ controleaza si monitorizeaza sistemul. Prin simpla apasare a unui buton, se afiseaza capacitatea sau timpul ramas. De asemenea, sistemul solar este perfect integrat in sistem. PowerPack-urile sunt echipate cu module MT-Black-Line de 110 Wp – 72 celule. Special dezvoltate pentru vehicule de turism si potrivite in mod optim cu setul complet, acestea garanteaza performante optime de incarcare chiar si in conditii meteorologice nefavorabile.
PowerPack Classic I este echipat cu un modul solar MT 110 MC (110 Wp). PowerPack Classic II ofera mai multa energie solara si este echipat cu 2 module solare, de 110 Wp fiecare, pentru a furniza mai multa energie pentru rulote mai mari sau vehicule cu mai multi consumatori la bord.

Continutul livrarii:
Incarcator MT BCB 25/20
Calculator baterie MT 5000iQ
Modul solar MT 110 MC
Set cablu BCB
Releu capacitate mare 12 V / 80 A
Conector cablu de baza

Caracteristici
Greutate neta fara ambalaj 22 kg
EUH208 Contine dilaurat de dibutiletan. Poate provoca reactii alergice.

By Akan