SISTEM HOME CINEMA ONKYO HT-S9800THX-Pret 7.299.00 Lei

Spread the love

SISTEM HOME CINEMA ONKYO HT-S9800THX-Pret 7.299.00 Lei

Sistem Home Cinema Onkyo HT-S9800THX, cateva argumente solide care il face cel mai bun sistem Home Cinema integrat gandit si conceput de producator pentru a sadisface toate cerintele momentului: THX, Dolby Atmos, HDMI 4K / 60Hz, HDCP 2.2, WiFi, Bluetooth, MHL, AccuEQ, DSP si multe altele!
THXTHX -sistem Integrat de referinta intr-un singur pachet accesibil. THX sistem Plus este ideal pentru spatiile unde ecranul este la o departare de locul unde stati de aproximativ 2.5m .Toate componentele sistemului sunt riguros testate pentru a se asigura ca acestia sa livreze in parametri normali.
Dolby AtmosDolby Atmos este un nou format audio care foloseste tehnici de amestecare a stratului cu elemente individuale de sunet de peste un canal bazat pe miscarea sunetului in jurul ascultatorului continutul se amesteca in coloane sonore in spatiul 3D. Puteti experimenta pe deplin efectul Dolby Atmos cu ajutorul difuzoarelor surround din spate.
HDMI, 4K / 60 Hz Video si HDCP 2.2Sistemul beneficiaza de intrare HDMI pentru a sprijini 4K / 60 Hz video si 21: 9 .Acum puteti adauga canalele 7.1 surround de ultima generatie ce reda continut Ultra HD pentru o experienta de divertisment uluitoare. Receptorul de asemenea, este compatibil cu HDCP.
Amplificare mare de curent pentru putere si controlEste piatra de temelie a filozofiei noastre de amplificare, nici un alt receptor nu poate conduce puterea dinamica ca un sistem Onkyo.
Wifi si BluetoothWi-Fi si Bluetooth sunt incorporate in sistemul audio. Puteti reda muzica preferata direct dupa smarphone sau tableta.
Tehnologie 4K Upscaling video cu QdeoAcum puteti reda format video de la console de jocuri si DVD playere mai vechi deoarece acestea vor arata clare. Tehnologia Qdeo de la Marvell Reesantionare imbunatateste calitatea video
MHLUn terminal HDMI / MHL este inclus pentru a conecta smartphone-uri si alte dispozitive, permitandu-va sa afisati video 1080p si alte mijloace de pe HDTV-ul cu 7.1 canale de surround.
Comutarea rapida si ajustareDaca doriti sa reglati rapid un nivel pe difuzor, comuta modurile de DSP, sau pentru a modifica intrarile folositi butonul telecomenzii Q.
Tehnologia previewAccuEQ este un sistem de calibrare pentru performante audio Pure Onkyo ce reuneste o serie de tehnologii pentru a spori calitatea sunetului stereo. Un ingredient cheie este AccuEQ calibrare de camera. AccuEQ este foarte eficient si simplu de utilizat. Redarea de formate 7.1-canal la 96 kHz, este de asemenea activata pentru un sunet stereo perfect.