Spread the love

Sistem Bluetooth Akai, 2 x 50 W, USB, Functie Line-in, 2 Mufe Microfon, Ceas, Telecomanda – Pret 585.00 Lei

Descriere

De mai bine de opt decenii, Akai s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante surse de viziune si inovare pentru electronice de larg consum. Fondata in 1929, Tokyo, Japonia, Akai s-a angajat sa ofere produse de calitate pentru divertisment la domiciliu, specializata in arena audio si video. 
Ca o misiune de a ne imbogati viata de zi cu zi, Akai combina tehnologia avansata cu expertiza unica in domeniul electronicii de larg consum pentru a crea solutii cu valoare adaugata pe piata. Dedicata integrarii sunetului si imaginii in mediul de acasa, portofoliul Akai include LCD-uri de inalta definitie, sisteme home theatre si solutii audio.
Caracteristici generale:
Putere de iesire: 2 x 50W (RMS) / 1200W (PMPO – putere maxima)Sursa de alimentare: intrare de curent alternativCompatibil cu CDG / CD / CDR / MP3CDReceptor Bluetooth incorporatRadio digital FM / PLLFunctia de ceas cu afisaj VFDUSB pentru redare MP3Egalizator grafic presetat in 4 moduriFunctia Line-in2 mufe microfonTelecomanda cu 36 de tasteInregistrare MIC / KaraokeRipping CD / echilibrare si control al tonului2 buc x x 2 cai sistem de panouri de difuzoare (tweeter / woofer)Iesire video pentru conexiune TV
Pachetul include:
1 telecomanda (bateriile nu sunt incluse)2 microfoane incluse1 cablu video1 CD demo + G Disc.

Specificatii

AcumulatorNu
ConectivitateBluetooth
MicrofonDa
Putere RMS (W)100
TipSistem audio

By Akan