Sistem Audio Sony SHAKE-X70 High Power, Bluetooth, NFC, Party music (Negru) – Pret 4.599.00 Lei

Spread the love

Sistem Audio Sony SHAKE-X70 High Power, Bluetooth, NFC, Party music (Negru) – Pret 4.599.00 Lei

Scurta descriere

Difuzor conic pentru presiune ridicata a sunetului pentru bas pe care il puteti simtiti Lasati-va coplesit de basul vibrant cu difuzorul conic pentru presiune ridicata a sunetului. Designul eficient cu con intern pliat mareste presiunea acustica trecand energia printr-un tub de amplificare. Rezultatul este mult mai eficient decat amplificatoarele si procesarea traditionala a semnalului, adaugand o nota de intensitate si indrazneala in fiecare linie de bas.  Bucurati-va de o calitate superioara a redarii in timp real prin BLUETOOTH® cu LDAC™ LDAC este o noua tehnologie audio de la Sony care va permite sa va bucurati de un sunet wireless de cea mai inalta calitate prin tehnologia Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC ofera o experienta mai intensa de auditie wireless pentru toata muzica dvs.

Luminile LED ale difuzoarelor creeaza o atmosfera de petrecere Insufletiti atmosfera cu iluminarea difuzoarelor cu LED-uri, ca in club. Boxele cu LED-uri sunt prevazute cu diferite modele de culori, care variaza de la alb pur la curcubeu. Sincronizarea cu ritmul, puterea si viteza afisajului cu lumini se potrivesc cu ambianta muzicala si cu atmosfera. Efectele de DJ va permit sa va puneti amprenta asupra melodiilor Insufletiti atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Flanger creeaza un efect rasunator profund; WAH distorsioneaza sunetul; Isolator scoate in evidenta o banda de frecventa specifica; iar PAN imprastie sunetul prin difuzoare. Puteti utiliza efectele DJ cu aplicatia Fiestable si controlul gesturilor, astfel incat va fi mai usor ca niciodata sa fiti creativi cu listele de melodii pentru petrecere.  Functii karaoke pentru a canta pe fundal Concursurile de karaoke cu prietenii sunt usor de castigat: este suficient sa conectati SHAKE-X70D la un televizor, sa introduceti un DVD karaoke si cantati versurile de pe ecran. Cele doua intrari pentru microfon si functiile precum rezervarea melodiilor, scor si ecou, va permit sa faceti echipa cu prietenii pentru o distractie de zile mari. Un fader vocal incorporat reduce vocile de pe CD-uri, astfel incat sa puteti interpreta toate melodiile preferate. Intrare pentru chitara Organizati-va propriile concerte folosind intrarea pentru chitara. Trebuie doar sa realizati conexiunea si sa apasati pe tasta Guitar (Chitara) pentru a beneficia de sunet puternic pentru chitara. Cantati doar la chitara sau conectati si un microfon pentru acompaniament vocal. Intrare HDMI pentru o configurare simpla Conectati-va cu usurinta la televizor, pentru un sunet profund, puternic, pentru toate filmele si muzica dvs. datorita unui port HDMI, tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati printr-un singur cablu.

Delectati-va cu toate filmele dvs. pe un player DVD integrat Faceti senzatie cu DVD-urile si vizionati-le pe playerul integrat SHAKE-X70D. Savurati fiecare explozie, scena de actiune sau drama cu un sunet surround cinematografic, care va plaseaza direct in mijlocul actiunii. Transformati-va camera de zi intr-o sala de cinematograf si organizati seri de neuitat dedicate filmelor. Redare usoara in timp real cu NFC si tehnologia BLUETOOTH® Comunicarea in camp apropiat (NFC) si tehnologia Bluetooth® elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Atingeti SHAKE-X70D de dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapida si fara probleme si incepeti redarea in timp real a colectiei de muzica. Nu aveti NFC? Nicio problema. Conectati-va prin tehnologia Bluetooth si sunteti gata de pornire. 

Unificati muzica cu Sony | Music Center Descarcati aplicatia Sony | Music Center (numita anterior SongPal) pentru smartphone sau tableta si preluati controlul colectiei de muzica. Este suficient sa va conectati prin tehnologia Bluetooth si veti avea acces fara cusur la toate melodiile preferate. Aplicatia poate fi utilizata si pentru a personaliza setarile de sunet in vederea asigurarii unui sunet echilibrat si de calitate.

Cele doua porturi USB va permit sa va conectati si sa redati Copiati piese intre CD si USB. Conectati-va dispozitivul la portul de REDARE/INREGISTRARE si puteti incepe transferul. Daca inregistrati direct pe USB, puteti mari rata de biti de la cea standard, de 128 kb/s, pana la 256 kb/s pentru calitate audio accentuata.

Intrari audio pentru a va extinde sistemul audio Profitati la maxim de sistemul audio personal. Cele doua intrari RCA audio va permit sa conectati un televizor, o consola de jocuri sau un sistem SHAKE suplimentar, pentru mai multa putere, indiferent ce ascultati sau vizionati.

CD player incorporat pentru colectia de discuri Redati albume clasice sau discuri cu compilatii utilizand CD playerul incorporat. Acest sistem audio personal este compatibil cu discuri CD, CD-R si CD-RW, astfel incat va puteti bucura de toata muzica, de la inregistrari de studio la mixaje si piese descarcate. Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate Doriti sa ascultati DJ-ii preferati? Alegeti postul dorit utilizand selectorul radioului FM si vedeti ce mai este nou.