Sistem Audio Panasonic SC-MAX3500EK, 2400W, Bluetooth, USB, CD, Radio FM, Full Karaoke (Negru)

Spread the love

Sistem Audio Panasonic SC-MAX3500EK, 2400W, Bluetooth, USB, CD, Radio FM, Full Karaoke (Negru)

Bas si rezonanta uimitoareFUNCTIE AIRQUAKE BASSBasul si rezonanta puternice de care au nevoie petrecerile au fost amplificate in mod suplimentar de catre sistemul de bas reflex unic. Tehnologia unica de porturi directioneaza sunetele fara a pierde rezonanta sunetelor generate din spatele unitatii wooferului. Aceasta amplifica in mod suplimentar basul pentru a produce un sunet extrem de puternic. 

Materialele difuzoarelor permit redarea unui bas exact si a vocilor clare Materialele unitatilor de difuzoare au un inalt nivel tehnologic. Hartia conului are insertii de lemn de platan, utilizat in instrumente muzicale de inalta calitate si ofera rigiditate imbunatatita, impiedicand vibratiile nedorite. Bobina mobila din fibra de sticla nu manifesta niciun fel de probleme legate de curentii turbionari indusi si contribuie la o reproducere mai eficienta a sunetului, in special in gamele de frecvente medii si inalte. 

Design nou, rafinat si cu aspect robust Materialul unitatii principale are doua texturi foarte distincte ale suprafetei, una mata si una lucioasa, ceea ce creeaza un contrast elegant, adecvat calitatii si puterii sistemului MAX3500. Unitatea principala subtire permite o flexibilitate mai mare la instalarea in incapere, de exemplu, in stiva de sub televizor. Noul sistem rafinat si puternic MAX3500 infrumuseteaza orice incapere. 

Petreceri mai animate cu efecte versatile de iluminareILUMINARE DANS MAX In cautarea atmosferei ideale de petrecere, MAX si-a imbunatatit semnificativ performantele legate de iluminare. Iluminarea adaugata recent unitatii principale se roteste pentru a produce un efect uimitor atat pentru incapere, cat si pentru dansatori. Aceasta se combina cu iluminarea unitatii de difuzoare pentru a insufleti atmosfera petrecerii. 

Bucurati-va de muzica preferata cu cel mai bun sunetEGALIZATOR PRESETAT LOCAL Cu versatilitatea ridicata a egalizatorului presetat local, puteti optimiza redarea diferitelor genuri muzicale, cum ar fi rock, karaoke si multe altele. Modul Football (Fotbal) face vizionarea programelor TV mai distractiva. Puteti selecta sunetul care se potriveste situatiei, indiferent ce vizionati. 

Transferati muzica si insufletiti petrecereaFUNCTIE DJ JUKEBOX/APLICATIE MAX JUKE Inregistrati muzica preferata de pe telefonul inteligent in memoria interna* pentru a insufleti petrecerea. Pe langa o memorie interna (4 GB) cu capacitate de stocare pentru 1 000 de melodii, functia DJ Jukebox reda melodii din memoria interna sau de pe un dispozitiv USB cu modul Mix Play (Redare combinata). 

Bucurati-va de karaoke impreuna cu familia si prietenii Unitatea principala are doua mufe pentru microfon, astfel incat puteti conecta doua microfoane pentru duete cu familia si prietenii. Diverse functii fac mai usor cantatul, cum ar fi Vocal Cancel (Anulare voce), Key Control (Control taste), Tempo Control (Control ritm)*, BGM Level Control (Control nivel BGM) si Mic EQ (Egalizator microfon). Iar functia Echo (Ecou) produce efecte extraordinare de cantat in stil karaoke. 

Bucurati-va de imagini de pe un televizor Panasonic cu sunet dynamic Prin transmiterea fara fir a semnalului audio pentru imaginile de pe televizorul Panasonic TV pe care le vizualizati catre sistemul MAX/AKX, beneficiati de sunet foarte dinamic. Iar acesta nu se rezuma doar la ascultarea muzicii. De asemenea, va puteti bucura de sunet puternic care se potriveste cu imaginile programelor muzicale si ale concertelor. 

Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala2400 W
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Player CDFormat redare audioMP3 / CD
TunerBanda frecventeFM
Presetari30