Sistem audio Panasonic SC-AKX710E-K, 2000W RMS, Bluetooth, Negru Panasonic – Pret 1.809.00 Lei

Spread the love

Sistem audio Panasonic SC-AKX710E-K, 2000W RMS, Bluetooth, Negru Panasonic – Pret 1.809.00 Lei

Minisistem SC-AKX710 BlackSunet clar şi puternicDeşi redă sunet puternic, sistemul SC-AKX710, nou în seria AKX, are un design compact şi elegant. Un super woofer de 20 cm şi două amplificatoare digitale cu 2 canale redau sunet clar şi dinamic. O conexiune mai puternică cu telefonul inteligent vă permitDeşi redă sunet puternic, sistemul SC-AKX710, nou în seria AKX, are un design compact şi elegant. Un super woofer de 20 cm şi două amplificatoare digitale cu 2 canale redau sunet clar şi dinamic. O conexiune mai puternică cu telefonul inteligent vă permite să partajaţi melodiile preferate. Memoria internă este de 4 GB.Bas puternic şi sunet clarFuncţie AIRQUAKE BASS/super woofer de 20 cmDesign al unităţii principale cu profil redusDesign nou care se potriveşte stilului dvs. de viaţă6 efecte karaoke2 mufe pentru microfon.

Sistem audio Panasonic SC-AKX710E-K, 2000W RMS, Bluetooth, Negru

Functia D.Bass Beat asigura sunete puternice la petreceri si DJ Jukebox va permite sa solicitati melodii cu ajutorul aplicatiei MAX Juke. Compatibilitatea cu tehnologia Bluetooth va ofera, de asemenea, mai multa muzica cu sunet puternic si clar pentru petreceri mai captivante.

Egalizator presetat local

Cu mare versalitate a egalizatorului presetat local puteti optimiza redarea diferitelor genuri muzicale, de exemplu rock, pop. De asemenea, modul Fotbal sporeste placerea vizionarii TV. Puteti selecta sunetul perfect pentru orice continut audio preferat.

Insufletiti petrecerea cu un smartphone

Aplicatie Panasonic MAX Juke

Aplicatia Panasonic MAX Juke va permite sa efectuati operatii de baza. De asemenea, puteti solicita melodii intr-o lista de redare partajata cu multi prieteni.

Functie DJ Juckebox

Functia DJ Jukebox reda melodii de pe dispozitive USB cu modul Mix Play (Redare combinata). De asemenea, puteti accesa lista de redare sau solicitari de redare cu aplicatia Panasonic MAX Juke.