Spread the love

Sistem Audio HI-Fi Kruger Matz, Amplificare cu Lampi, Functie NFC, Bluetooth, Radio Digital – Pret 2.175.00 Lei

Descriere

Anii trec si mini sistemele stereo sunt inca extrem de populare. Singurul lucru care se schimba este functionalitatea acestora, asa ca nu ezita sa alegi un model care sa-ti satisfaca asteptarile. Ceea ce distinge sistemul audio Kruger&Matz KM 1961 este un preamplificator cu tub care mareste profunzimea, claritatea si dinamica sunetului.

Vrei sa asculti lista de redare preferata de pe smartphone, dar cu sunetul oferit de echipamentul tau Hi-Fi? Mini-sistemul Kruger&Matz are un modul Bluetooth care iti va permite sa redai muzica de pe telefon fara fir. In plus, functia NFC va permite dispozitivelor sa se imperecheze foarte rapid.

Iti place sa asculti emisiuni radio? Minisistemul Kruger&Matz KM 1961 iti ofera o astfel de posibilitate – in plus, la un sunet de foarte inalta calitate. Toate datorita radioului digital DAB+, care va furniza un semnal fara interferente.

Sistemul stereo are o serie de facilitati care ii sporesc semnificativ functionalitatea. Pe langa CD player, intrare audio si iesire pentru casti, dispozitivul este echipat cu un port USB, care permite redarea muzicii, dar si incarcarea de dispozitive externe.

Un sistem audio de calitate ar trebui sa ofere, de asemenea, cel mai inalt nivel de confort in timpul utilizarii. Modelul KM ​​1961 este controlat de o telecomanda, astfel incat sa poti gestiona toate functiile fara sa te ridici de pe canapea. Relaxeaza-te la maxim!

Echipamentele audio de acasa trebuie sa impresioneze nu numai prin calitatea inalta a sunetului, ci si prin aspectul sofisticat. Eleganta boxelor din lemn si a unitatii centrale a fost subliniata perfect de stralucirea calda a lampilor. Aceasta combinatie este complementul perfect pentru camera ta de zi.

Caracteristici generale:

Amplificator cu lampi
CD player
Radio: FM / DAB+
Bluetooth + NFC
Telecomanda
Redare de pe USB
Incarcarea dispozitivelor externe
Domeniu frecventa DAB+: 174,928 – 239,200 MHz
Domeniu frecventa FM: 87,5 – 108 MHz
Profile Bluetooth: A2DP
Raza de actiune: pana la 8 metri
Max. Putere transmisie Bluetooth: 4 dBm
Raspuns in frecventa NFC: 13,56 MHz
Woofer: 4,3” (110 mm)
Tweeter: 1,5” (38 mm)
Putere de iesire (RMS): 2 x 30 W
Impedanta: 6 Ohm
THD: <1% (1 KHz, 1 W)
Intrari / Iesiri:
Iesire casca jack 3,5 mm
2 iesiri difuzor RCA
Intrare audio jack 3,5 mm
Intrare AUX
Port USB (5 V 1 A)
Mufa antena
Mufa alimentare
Consum: 35 W
Alimentare: AC 100 – 240 V~; 50 – 60 Hz

Dimensiuni:

Unitate principala: 250 x 276 x 146 mm
Difuzor: 160 x 202 x 244 mm.

Specificatii
Conectivitate Bluetooth
Microfon Nu
Putere RMS (W) 60
Tip alimentare La retea
Tip boxa Sistem audio

By Akan